Αν άφησα κάτι αναπάντητο παρακαλώ ξαναστείλτε μου την ερώτηση
Επίσης θα απαντήσω σε όλα τα pm με την σειρά που τα έχω λάβει (απο το παλαιότερο στο πιο σύγχρονο)
Sorry για την καθυστέρηση στις απαντήσεις αλλά ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΤΥ στο trading δεν προλάβαινα
Επίσης αν κάποιoς θέλει να κάνει ένα τεστ αν μπορείτε να με κάνετε copy στο etoro τώρα που έριξα το risk factor στο 6 απλά για να ξέρω
Σε περίπτωση που γίνεται προτείνω όποιος θέλει (Μου το έχετε ζητήσει επανειλημένα με μηνύματα παντού) να κάνει copy
γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό θα καταφέρω να κρατήσω το risk μου στο 6
Έχουμε και λέμε, ερωτήσεις για τον γκουρού demarsac:
1. Γιατί προτείνεις πλέον 1070/1070Τi και όχι RX480/580;
2. Δεν μπορώ να σε κοπιάρω, αν και το risk factor είναι στο 6. Λέει ότι δεν πληρείς κάποιες προϋποθέσεις.
3. Τί συμβαίνει με το OneX;;;; Προσπαθώ να βρω miner για neoscrypt για amd, αλλά δίχως επιτυχία αφού το sgminer και το nsgminer δεν ανιχνεύουν σωστά τις gpu. Το ccminer τα πάει μια χαρά με τις nvidia.
4. Σε τί να κρατάμε τα mined coins; ETH; BTC; Χάος!
5. Σε τί φάση βρισκόμαστε; Να συνεχίσουμε να μινάρουμε zero; να γυρίσουμε στο eth; ή μήπως τώρα με το OneX...
1. Δίνουν πολύ μεγαλύτερο κέρδος σε όλα τα equihash και παρόμοιο στα ethash.
Αν είναι να κάνεις ΕΤΗ τότε 480/580
Αν είναι να κάνεις ZCASH κ τα υπόλοιπα φορκ τους τοτε 1070/1070ti
2. Ναι είναι το ρισκ. Πρέπει να είναι στο 6 και κάτω για κάποιες μέρες. Θα το κάνω και μόλις μπουν οσοι θέλουν μετά θα αρχίσω πάλι το επιθετικό trading
3. Δεν το ξέρω το ΟΝΕΧ
4. Πραγματικά ότι και να είχες κρατήσει στην αρχή του έτους σήμερα θα είχες βγάλει λεφτά
5. Το ΖΕΡΟ εξακολουθεί να έχει μεγαλύτερο κέρδος οσο περίεργο και να σου φαίνεται