Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 12. (Read 81124 times)

full member
Activity: 213
Merit: 100
November 27, 2017, 10:35:46 AM
Αν άφησα κάτι αναπάντητο παρακαλώ ξαναστείλτε μου την ερώτηση

Επίσης θα απαντήσω σε όλα τα pm με την σειρά που τα έχω λάβει (απο το παλαιότερο στο πιο σύγχρονο)

Sorry για την καθυστέρηση στις απαντήσεις αλλά ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΤΥ στο trading δεν προλάβαινα

Επίσης αν κάποιoς θέλει να κάνει ένα τεστ αν μπορείτε να με κάνετε copy στο etoro τώρα που έριξα το risk factor στο 6 απλά για να ξέρω
Σε περίπτωση που γίνεται προτείνω όποιος θέλει (Μου το έχετε ζητήσει επανειλημένα με μηνύματα παντού) να κάνει copy
γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό θα καταφέρω να κρατήσω το risk μου στο 6

Έχουμε και λέμε, ερωτήσεις για τον γκουρού demarsac:

1. Γιατί προτείνεις πλέον 1070/1070Τi και όχι RX480/580;
2. Δεν μπορώ να σε κοπιάρω, αν και το risk factor είναι στο 6. Λέει ότι δεν πληρείς κάποιες προϋποθέσεις.
3. Τί συμβαίνει με το OneX;;;; Προσπαθώ να βρω miner για neoscrypt για amd, αλλά δίχως επιτυχία αφού το sgminer και το nsgminer δεν ανιχνεύουν σωστά τις gpu. Το ccminer τα πάει μια χαρά με τις nvidia.
4. Σε τί να κρατάμε τα mined coins; ETH; BTC; Χάος!
5. Σε τί φάση βρισκόμαστε; Να συνεχίσουμε να μινάρουμε zero; να γυρίσουμε στο eth; ή μήπως τώρα με το OneX...

full member
Activity: 840
Merit: 128
November 27, 2017, 08:33:18 AM
Διάβασε την 1η σελίδα αυτού του topic αν δεν σε καλύπτει ξαναρώτα πιό συγκεκριμένα.
Απο τιμές που ρωτάς τα ελληνικά καταστήματα έχουν νομίζω ακριβές τιμές.

Μέτα από κάποιο διάβασμα αποφάσισα να ασχοληθώ με το mining . Θα χρειαστώ όμως την βοήθεια του μια και είμαι άσχετος. Αυτήν την στιγμή έχω μια C6H και μία RX 480 με TX750W . Έχω δοκιμάσει Nicehase 1.8.1.5 που μετά από bios ,drivers και Undervolting έφτασα στα 29,5 Mh/s  . Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να το επεκτείνω και να αγοράσω 5 GPU και 1 PSU ακόμα . Δεν ξέρω όμως ποιες κάρτες να αγοράσω ( 480 , 580, vega, 1070 κτλ ) και ποιο PSU .
 Έχετε να προτείνεται κάποια κάρτα και psu και από ποιο κατάστημα ? ( αγορές μπορούν να γίνουν και από εξωτερικό προτιμώ από Ευρώπη )  .   

member
Activity: 127
Merit: 13
November 27, 2017, 07:50:52 AM

Επίσης θα απαντήσω σε όλα τα pm με την σειρά που τα έχω λάβει (απο το παλαιότερο στο πιο σύγχρονο)

Sorry για την καθυστέρηση στις απαντήσεις αλλά ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΤΥ στο trading δεν προλάβαινα

Επίσης αν κάποιoς θέλει να κάνει ένα τεστ αν μπορείτε να με κάνετε copy στο etoro τώρα που έριξα το risk factor στο 6 απλά για να ξέρω
Σε περίπτωση που γίνεται προτείνω όποιος θέλει (Μου το έχετε ζητήσει επανειλημένα με μηνύματα παντού) να κάνει copy

επειδη έχω έναν αδρανή λογαριασμό εκεί, προσπάθησα να σε κάνω  copy αλλά δεν το δέχεται user cannot be copied μου λεει
newbie
Activity: 16
Merit: 0
November 27, 2017, 07:42:09 AM
καλησπέρα,
υπαρχεί κάποιος που τρέχει zero στο suprnova να μου πει πόσα βγάζει τη μέρα.
Δλδ  έχω 13 κάρτες(6 rx 480 - 5 rx 580 -2 gtx 1070)  και σύνολο έχουν περίπου 130 h/s και τη μέρα μου δίνουν 85 με 95 zero.
είναι καλά?

Θα μπορούσα να στο απαντήσω αυτό αν μου έλεγες με τι difficulty να το υπολογίσω
ΔΛΔ
130 h/s με difficulty 40.000 τότε 90 zero είναι λογικό
130 h/s με difficulty 20.000 τότε 180 zero είναι λογικό

ο calculator απο whatToMine δεν ισχύει δηλαδή? γιατι μου δειχνει οτι πρέπει να βγάζω τα 2πλάσια και έχει difficulty 38450.79
member
November 27, 2017, 07:37:13 AM
Και εγώ θα χρειαστώ μια μικρή βοηθεια

τρέχω πιλοτικά σε windows 10 μία κάρτα RX 480 SAPPHIRE NITRO 8GB (11260-01-20G) με τους mining drivers της Crimson
Ειναι κουμπωμένη πάνω στην μητρική απευθείας και δουλευει σε ΕΤΗ με claymore 10,2.

Ta Hash δεν ξεπερνανε τα 25.000 ενώ διαβάζω πως αγγίζουν τα 30 και βάλε

Τι μπορώ να κάνω?

Bios Mod. Νομίζω έχω γράψει οδηγό στις πρώτες σελίδες του thread κάπου

ok ευχαριστώ πολύ
Θα το προσπαθήσω και ενημερώνω
sr. member
Activity: 504
Merit: 272
November 27, 2017, 07:18:33 AM

τρέχω πιλοτικά σε windows 10 μία κάρτα RX 480 SAPPHIRE NITRO 8GB (11260-01-20G) με τους mining drivers της Crimson
Ειναι κουμπωμένη πάνω στην μητρική απευθείας και δουλευει σε ΕΤΗ με claymore 10,2.

Τι μπορώ να κάνω?

Bios Mod. Νομίζω έχω γράψει οδηγό στις πρώτες σελίδες του thread κάπου
sr. member
November 27, 2017, 07:17:28 AM

member
November 27, 2017, 07:16:28 AM

Τι μπορώ να κάνω?
sr. member
November 27, 2017, 07:11:55 AM
καλησπέρα,
Δλδ  έχω 13 κάρτες(6 rx 480 - 5 rx 580 -2 gtx 1070)  και σύνολο έχουν περίπου 130 h/s και τη μέρα μου δίνουν 85 με 95 zero.
είναι καλά?

Θα μπορούσα να στο απαντήσω αυτό αν μου έλεγες με τι difficulty να το υπολογίσω
ΔΛΔ
130 h/s με difficulty 40.000 τότε 90 zero είναι λογικό
130 h/s με difficulty 20.000 τότε 180 zero είναι λογικό
sr. member
November 27, 2017, 07:09:01 AM
καλησπέρα,
Δλδ  έχω 13 κάρτες(6 rx 480 - 5 rx 580 -2 gtx 1070)  και σύνολο έχουν περίπου 130 h/s και τη μέρα μου δίνουν 85 με 95 zero.
είναι καλά?

βγαζεις 27 ,55 ευρο την μερα
το συστημα σου αξιξει 5500 ευρο περιπου
σε 196 μερες κανεις αποσβεση

ποσα βατ τι καταναλωση ρευματος εχεισ Huh

κοίτα έχω 3 τροφοδοτικά 1200W(6 κάρτες) 1000W(4 κάρτες) 850W(3 κάρτες) και τρέχω σε ethos.
οι amd ειναι clockarismenes.
δν έχω τσεκάρει τι watt τραβάει η κάθε κάρτα.

Γενικά δεν ξέρω τί clock έχεις κάνει αλλά just for reference
580 = 130-150W
480 = 120-140W
1070 = 130W
Οι τιμές αυτές είναι approx.

Bάλε ένα μετρητή να ξέρεις ακριβώς. 10 ευρώ έχει
sr. member
November 27, 2017, 07:05:22 AM
Demarsac μεγαλε βασιλια το επαγγελματος πεσ μου με AMD 2 κερδοφορα νομισματα για μιναρισμα
 η στηλε λινκ απο που μπωρω να δω την κερφορια σημερα η αλλα χρησιμα λινκσ για εμας τους μηναρες
2 link γιαυτο που θελεις....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θελουμε την απαντηση απο τον demar

https://www.crypto-coinz.net/crypto-calculator/

https://whattomine.com/coins

Σωστά τα λινκς

Παρά την άνοδο του ΕΤΗ το ΖΕΡΟ εξακολουθεί να είναι το πιο κερδοφόρο μακράν

γιατί στο crypto-coinz δείχνει πολλά νομίσματα οτι είνα πιο κερδοφόρα απο το zero?

Γιατί δεν το έχει συμπεριλάβει στην κεντρική σελίδα με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται.
Αν ήταν στην λίστα θα ήταν πρώτο για τους τελευταίους 2 μήνες που το παρακολουθώ σίγουρα.

ΥΓ. Φυσικά αυτό ίσχυε για πάνω απο 2 μήνες και μέχρι χτες το βράδυ. Επειδή είχε όμως μεγάλη πτώση απο χτες το βράδυ δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά ότι ισχύει ακόμα
Θα πρέπει να περιμέουμε 1-2 μέρες
sr. member
November 27, 2017, 07:02:48 AM
Χαιρετω και εγω την ομορφη παρεα

Σας παρακαλουθω αρκετο καιρο τωρα αλλα τωρα πήρα την απόφαση να πραγματοποιησω και εγω την εγγραφη μου στο φορουμ αυτο

Γειά σου φίλε καλωσήρθες
sr. member
November 27, 2017, 07:01:35 AM
Καλησπέρα και από εμένα, είδα φώς και μπήκα ή μάλλον σκέφτομαι να μπω.

Καταρχάς συγχαρητήρια κυρίως στον Demarsac αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που βοηθάνε, την στιγμή που θα μπορούσες να πείς ότι δεν τους συμφέρει. Μπράβο και πάλι μπράβο.

Λοιπόν σκέφτομαι να στήσω ένα μικρό rig για αρχή μέχρι 2Κ, για αρχή, να δώ πως πάει και αν με παίρνει. Οι ερωτήσεις μου
1.   Πόσο χρόνο την ημέρα απαιτεί αυτή η ενασχόληση (αφού το έχεις στήσει εννοείται)?
2.   Πρέπει να έχεις άμεση πρόσβαση στο σύστημα ή με το remote βολεύεσαι? (και αν ποιο remote…teamviwer, remote desktop?)
3.   Σύστημα ειδοποιήσης για failures έχετε? Sms/mail αν κολλάει μια κάρτα, αν ανεβάζει temp κτιλ κτιλ
4.   Όσο αφορά το HW, και συγκεκριμένα mobo, ποια είναι συμφέρουσα πρόταση αυτό τον καιρό
5.   Για GPU είχε πει τον Σεπτέμβριο o Demarsac
Value for Money
1) 480 Nitro
2) 580 Nitro
3) 580 Pulse
4) 570
5) 470
Ισχύει ακόμα η λίστα? 1070 και 1080 Ti γιατί όχι?
6.   Διαβάζω ότι για rig προτιμάνε nvidia για έχουν καλύτερη μεταπώληση σε gamers. Ισχύει? Εσεις τις κάρτες τις λιώνετε ή κάποια στιγμή τις πουλάται/ αντικατασταται?
7.   Για WinOS, AMD or nvidia?
Και τέλος η κλασική ερώτηση…που δεν έχει απάντηση
8.   Συμφέρει ακόμα και πόσο ROI έχει μια τέτοια επένδυση (πχ 2Κ με 2 1080 Ti)

1. 5 λεπτά την ημέρα απλά να το χαζεύεις
2. Με Remote είσαι οκ στο 90% των περιπτώσεων. SSH για ethOS και Teamviewer για Windows 10
3. Τα παρακολουθείς όλα απο το κινητό με APP
4. Πλέον η λίστα με τα mobo που κάνουν για αυτή τη δουλειά είναι μια σελίδα. Βρίσκεις και κάτω απο 100 Ευρώ
5. Αυτή η λίστα έχει ενημερωθεί σε νεότερο ποστάρισμά μου. Είχα προσθέσει τις 1070 και 1070ti ως τις πλέον πιο κερδοφόρες
6. Είναι τόσο άπειρες οι κάρτες των miners σε σχέση με τις κάρτες των gamers που ψάχνουν για τέτοιες κάρτες που αυτό δεν ισχύει
7. AMD
8. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος αυτή τη στιγμή που να σου πεί ότι δεν συμφέρει. Στην πορεία προσθέτεις κ άλλες κάρτες
member
November 27, 2017, 04:20:44 AM
Χαιρετω και εγω την ομορφη παρεα

Σας παρακαλουθω αρκετο καιρο τωρα αλλα τωρα πήρα την απόφαση να πραγματοποιησω και εγω την εγγραφη μου στο φορουμ αυτο
newbie
Activity: 5
November 27, 2017, 03:20:42 AM
Καλημέρες,

αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για τις ερωτήσεις που είχα κάνει εδω
https://bitcointalksearch.org/topic/m.25013359
ευχαριστώ
newbie
November 26, 2017, 11:54:14 AM
Demarsac μεγαλε βασιλια το επαγγελματος πεσ μου με AMD 2 κερδοφορα νομισματα για μιναρισμα
 η στηλε λινκ απο που μπωρω να δω την κερφορια σημερα η αλλα χρησιμα λινκσ για εμας τους μηναρες

Σωστά τα λινκς

γιατί στο crypto-coinz δείχνει πολλά νομίσματα οτι είνα πιο κερδοφόρα απο το zero?
sr. member
November 26, 2017, 11:39:19 AM

Σωστά τα λινκς

newbie
November 26, 2017, 11:09:20 AM

7.2 ΕΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ
καθε μερα κερδιζεισ 20 ευρο και κατι ψιλα
αρα θελεις 275 μερες για να αποσβεσεις τον εξωπλησμο
 αλλα σημασια εχει να κηνηγας το σωστο-κερδοφορο νομισμα γιατι πχ το ETH εχει δυσκολεψει παρα πολυ και γι αυτο μπορεις πλαιων να βρεις στα μαγαζια κατι φαντασματα RX 570 KAI RX 580 ,
 τι ταχυτητες εχεις οταν κηνηγας το ZEN h to XMR  αν εχεις δοκκιμασειHuh
και τι αλλα νομισματα μιναρεις Huh

ΖEN και XMR δεν έχω δοκιμάσει.
έκανα mining dual ETH και DCR και 2 κάρτες έκανα Zcash.
αλλά έχω περίπου ενα μηνα που τα γύρισα όλα στο zero.
full member
Activity: 202
Merit: 100
November 25, 2017, 02:52:57 PM

newbie
Activity: 2
November 25, 2017, 02:38:15 PM
καλησπέρα,
Δλδ  έχω 13 κάρτες(6 rx 480 - 5 rx 580 -2 gtx 1070)  και σύνολο έχουν περίπου 130 h/s και τη μέρα μου δίνουν 85 με 95 zero.
είναι καλά?

βγαζεις 27 ,55 ευρο την μερα
το συστημα σου αξιξει 5500 ευρο περιπου
σε 196 μερες κανεις αποσβεση

ποσα βατ τι καταναλωση ρευματος εχεισ Huh

κοίτα έχω 3 τροφοδοτικά 1200W(6 κάρτες) 1000W(4 κάρτες) 850W(3 κάρτες) και τρέχω σε ethos.
οι amd ειναι clockarismenes.
δν έχω τσεκάρει τι watt τραβάει η κάθε κάρτα.

7.2 ΕΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ
καθε μερα κερδιζεισ 20 ευρο και κατι ψιλα
αρα θελεις 275 μερες για να αποσβεσεις τον εξωπλησμο
 αλλα σημασια εχει να κηνηγας το σωστο-κερδοφορο νομισμα γιατι πχ το ETH εχει δυσκολεψει παρα πολυ και γι αυτο μπορεις πλαιων να βρεις στα μαγαζια κατι φαντασματα RX 570 KAI RX 580 ,
 τι ταχυτητες εχεις οταν κηνηγας το ZEN h to XMR  αν εχεις δοκκιμασειHuh
και τι αλλα νομισματα μιναρεις Huh
Pages:
Jump to: