Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 7. (Read 81124 times)

newbie
Activity: 15
Merit: 0
December 24, 2017, 05:29:59 AM
Win7-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 την εκδοσή μου την αναφέρει ως 0.0.0.0?HuhHuh
sr. member
Activity: 504
Merit: 272
December 24, 2017, 02:26:03 AM
αυτοί είναι εντάξει?  Radeon Software Crimson ReLive Edition Beta for [Suspicious link removed]pute Driver for Windows® 7 64/32 bit​

Δεν φαίνεται η version
newbie
December 23, 2017, 04:18:36 PM
αυτοί είναι εντάξει?  Radeon Software Crimson ReLive Edition Beta for [Suspicious link removed]pute Driver for Windows® 7 64/32 bit​
sr. member
December 23, 2017, 03:04:36 PM
έβαλα τους crimson 17.0.8.1 αυτούς που αναφέρεις στο αρχικό σου ποστ δεν τους δέχεται.....

Θα αλλάξω το αρχικό ποσταρισμα στους drivers γιατί πλέον έχουν βγει πιο καινούργιοι
Χρειάζεσαι τους blockchain drivers η λίγο πιο νέους
newbie
December 23, 2017, 12:36:25 PM
έβαλα τους crimson 17.0.8.1 αυτούς που αναφέρεις στο αρχικό σου ποστ δεν τους δέχεται.....
sr. member
December 23, 2017, 11:42:22 AM
παιδιά λίγη βοήθεια.....εχω την sapphier nitro rx 580 την δοκίμασα σε stook ρυθμίσεις με claymore v10 se ether μου βγάζει 19 mh/s προσπαθώ να κάνω οβερκλοκιν βιος και το πολαρις στα ταιμινγκ μου βγάζει αυτό

https://imageshack.com/a/img923/9448/RPozRq.png

Άλλαξε drivers
Τα νούμερα που αναφέρεις είναι καθαρά θέμα drivers
Την φώτο δεν μπόρεσα να την δω
sr. member
December 23, 2017, 11:40:49 AM
Έχει καταφέρει κανείς να βάλει 7 gpus σε Windows;
Είναι 4 AMD RX480-580 και 3 Nvidia 1070.
Έχω δοκιμάσει τα άπειρα, με αλλαγές σε drivers, σε καλώδια, σε risers, σε pci-riser hubs, με mods, τίποτα, τζίφος!
Με το που εγκαθίσταται η έβδομη κάρτα, μου βγάζει θαυμαστικό με το διαβόητο error 43 στον device manager!
Δοκίμασα και σε Win7 και σε Win10, τα ίδια σκ@τ@! Τα νεύρα μου!

Βοηηηηηηήθεια!

Υπάρχει ειδικό patch γι αυτό αλλά επειδή έχω να χρησιμοποιήσω μήνες Windows δεν το έχω τεστάρει
Νομίζω το είχα δει κάπου στο thread του Dual ETH Claymore αλλά είναι 1000 σελίδες και δεν θυμάμαι ακριβως που Sad

Εννοείς αυτό εδώ:
https://bitcointalksearch.org/topic/7xgpu-windows-modding-amd-video-driver-is-the-answer-712228

Ή κάτι άλλο; Το παραπάνω δούλεψε για μέχρι 6 κάρτες αλλά όχι για 7.

Για ποιο λόγο ταλαιπωρεισαι με τα Windows??
Αφου στο ethos βάζεις κατευθείαν 16 κάρτες
newbie
December 22, 2017, 10:23:01 AM
sorry είναι πολύ μικρή η προηγούμενη

https://imagize[Suspicious link removed]ageshack.com/v2/1600x1200q90/923/LrCdzK.png
newbie
December 22, 2017, 10:10:10 AM
παιδιά λίγη βοήθεια.....εχω την sapphier nitro rx 580 την δοκίμασα σε stook ρυθμίσεις με claymore v10 se ether μου βγάζει 19 mh/s προσπαθώ να κάνω οβερκλοκιν βιος και το πολαρις στα ταιμινγκ μου βγάζει αυτό

https://imageshack.com/a/img923/9448/RPozRq.png
full member
Activity: 213
Merit: 100
December 22, 2017, 07:57:15 AM
Έχω δοκιμάσει τα άπειρα, με αλλαγές σε drivers, σε καλώδια, σε risers, σε pci-riser hubs, με mods, τίποτα, τζίφος!
Με το που εγκαθίσταται η έβδομη κάρτα, μου βγάζει θαυμαστικό με το διαβόητο error 43 στον device manager!

Βοηηηηηηήθεια!

Υπάρχει ειδικό patch γι αυτό αλλά επειδή έχω να χρησιμοποιήσω μήνες Windows δεν το έχω τεστάρει
Νομίζω το είχα δει κάπου στο thread του Dual ETH Claymore αλλά είναι 1000 σελίδες και δεν θυμάμαι ακριβως που Sad

Εννοείς αυτό εδώ:
https://bitcointalksearch.org/topic/7xgpu-windows-modding-amd-video-driver-is-the-answer-712228

Ή κάτι άλλο; Το παραπάνω δούλεψε για μέχρι 6 κάρτες αλλά όχι για 7.
sr. member
December 22, 2017, 06:13:05 AM

Βοηηηηηηήθεια!

full member
December 21, 2017, 06:17:29 PM

Βοηηηηηηήθεια!
full member
December 20, 2017, 10:58:14 AM
Φίλε πήγαινε στο ΑΝΝ του zero και στην πρώτη σελίδα αναφέρονται τα τρία pools που είναι διαθέσιμα.
newbie
Activity: 6
December 20, 2017, 03:01:34 AM
Απλα πιστευα πως η r9 380 4gb gaming θα εβγαζε παραπανω απο 17,3 mh/s (και το overckloking δεν εχει κανενα αποτελεσμα Sad , επειδη εχω την r9 290 tri x 4gb και βγαζει με overckloking 31.7 mh/s

Αλλαξα τα drivers (Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads) Στην καρτα r9 380 4gb gaming και αμεσως τα mh/s αυξηθηκαν απο 17,3 σε 19,9. Τωρα θα δοκιμασω overckloking ξανα,,,,

overckloking r9 380 4gb gaming Eth mining 23.3 mh/s
hero member
Activity: 773
Merit: 528
December 19, 2017, 10:47:48 AM
Να κάνω και εγώ μια ακόμα ερώτηση (είχα κάνει και μια ακόμα στην προ-προηγούμενη σελίδα...)
Ποια η διαφορά μεταξύ του zero και του zcash ως προς το zero knowledge? Χρησιμοποιεί και αυτό SNARKs?
Το zcash έχει trusted setup όπου οργανώθηκε ολόκληρο ceremony για να "πειστεί" η κοινότητα ότι τα "private key" του setup καταστράφηκε (αν δείτε έχει γέλιο, ο todd βάζει φωτιά στον Η/Υ που αγόρασε κ τέτοια!)
Και για όσους δε ξέρουν το trusted setup είναι μια από τις 2 μεγαλύτερες αδυναμίες του zcash (η άλλη είναι η πολυπλοκότητα των zk proofs)

Υ.Γ. Έχουμε βγει off-topic αλλά o demarsac είναι ts έτσι κ αλλιώς οπότε δικό του το παιχνίδι..

Ναι ισχύει και για το ZERO το πανηγύρι που έκανε το Zcash
SNARKS που επίσης έτρεξε και έβαλε και το ΕΤΗ εδώ και κάποιους μήνες σε συνεργασία με τον δημιουργό του ZCASH

Γενικά δεν θα ανησυχούσα καθόλου για το Zcash και τα derivatives του γιατί η ομάδα κρυπτογράφων
πίσω απο το Zcash είναι ότι πιο state of the art υπάρχει στην κρυπτογραφία.
Σε αυτό το κομμάτι όλα τα άλλα νομίσματα (ακόμη και Bitcoin, ETH-μέχρι πρότινως) είναι πολύ πίσω. Άλλο που έχουν επενδύσει σε άλλα πράγματα και έχουν μεγαλύτερη δημοτικότητα

Άρα λοιπόν αν κατάλαβα καλά και το ZERO είναι βασισμένο στην ίδια ακριβώς λογική του zcash δηλαδή SNARKs με trusted setup. Σωστά;

Σωστά φίλε μου το ίδιο
Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει σε σχέση με το Zcash είναι σε άλλους τομείς. Εν μέρει κάποιους τους ανέφερα παραπάνω

Ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις μου λες
Πέρνα αν θέλεις και μια βόλτα και απο το ΑΝΝ, έχουμε καινούργιο γραφικό νομίζω θα σας αρέσει
https://bitcointalksearch.org/topic/ann-zero-community-takeover-2525344

Εδώ πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα.. Από τη στιγμή που υπάρχει trusted setup, το δυσκολότερο κομμάτι είναι να "πείσεις" τους χρήστες ότι το private key καταστράφηκε. Τώρα μπορεί να μην υφίσταται θέμα που είναι ακόμα αρχή, αλλά στο μέλλον όταν με το καλό το zero πάρει αξία και market cap τότε αυτά τα ερωτήματα θα πέφτουν στο τραπέζι βροχή..
newbie
Activity: 6
December 19, 2017, 04:18:13 AM
Απλα πιστευα πως η r9 380 4gb gaming θα εβγαζε παραπανω απο 17,3 mh/s (και το overckloking δεν εχει κανενα αποτελεσμα Sad , επειδη εχω την r9 290 tri x 4gb και βγαζει με overckloking 31.7 mh/s

Αλλαξα τα drivers (Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads) Στην καρτα r9 380 4gb gaming και αμεσως τα mh/s αυξηθηκαν απο 17,3 σε 19,9. Τωρα θα δοκιμασω overckloking ξανα,,,,
sr. member
December 18, 2017, 04:33:32 PM
Να κάνω και εγώ μια ακόμα ερώτηση (είχα κάνει και μια ακόμα στην προ-προηγούμενη σελίδα...)
Ποια η διαφορά μεταξύ του zero και του zcash ως προς το zero knowledge? Χρησιμοποιεί και αυτό SNARKs?
Το zcash έχει trusted setup όπου οργανώθηκε ολόκληρο ceremony για να "πειστεί" η κοινότητα ότι τα "private key" του setup καταστράφηκε (αν δείτε έχει γέλιο, ο todd βάζει φωτιά στον Η/Υ που αγόρασε κ τέτοια!)
Και για όσους δε ξέρουν το trusted setup είναι μια από τις 2 μεγαλύτερες αδυναμίες του zcash (η άλλη είναι η πολυπλοκότητα των zk proofs)

Υ.Γ. Έχουμε βγει off-topic αλλά o demarsac είναι ts έτσι κ αλλιώς οπότε δικό του το παιχνίδι..

SNARKS που επίσης έτρεξε και έβαλε και το ΕΤΗ εδώ και κάποιους μήνες σε συνεργασία με τον δημιουργό του ZCASH

Γενικά δεν θα ανησυχούσα καθόλου για το Zcash και τα derivatives του γιατί η ομάδα κρυπτογράφων
Σε αυτό το κομμάτι όλα τα άλλα νομίσματα (ακόμη και Bitcoin, ETH-μέχρι πρότινως) είναι πολύ πίσω. Άλλο που έχουν επενδύσει σε άλλα πράγματα και έχουν μεγαλύτερη δημοτικότητα

Άρα λοιπόν αν κατάλαβα καλά και το ZERO είναι βασισμένο στην ίδια ακριβώς λογική του zcash δηλαδή SNARKs με trusted setup. Σωστά;

Σωστά φίλε μου το ίδιο
Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει σε σχέση με το Zcash είναι σε άλλους τομείς. Εν μέρει κάποιους τους ανέφερα παραπάνω

Ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις μου λες
Πέρνα αν θέλεις και μια βόλτα και απο το ΑΝΝ, έχουμε καινούργιο γραφικό νομίζω θα σας αρέσει
https://bitcointalksearch.org/topic/ann-zero-community-takeover-2525344
sr. member
December 18, 2017, 04:26:45 PM

Για την R9 380 προτείνω Zcash
Έχει καλύτερο λόγο απόδοσης/ρεύματος απο ότι να κάνεις ΕΤΗ
hero member
Activity: 773
Merit: 528
December 18, 2017, 11:48:41 AM

full member
December 18, 2017, 10:24:46 AM
Για όσους θέλουν να κάνουν mining και να παίζουν και κανά παιχνίδι όσο δεν κάνουν mining, υποτίθεται ότι η AMD έχει προσθέσει στους τελευταίους drivers μία επιλογή μέσω του radeon settings-->global settings-->gpu με την οποία μπορείς να κάνεις εύκολα switching μεταξύ gaming και computing, δίχως να αλλάζεις drivers.
Σε μένα δεν έχει πετύχει, το toggle switch δεν εμφανίζεται ούτε με τους τελευταίους crimson ούτε με τους adrenaline drivers.
Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πει τί παίζει.
Pages:
Jump to: