Ma jok. Sve ti je to žešće mešetarenje i nagađanje.
Oni koji valjaju, ne djele takav info za đabe, nego uzimaju proviziju
Eh, o tome bi se dalo pričati
Ima jedan lik iz UK, ''expert'' koji je aktivan na discordu ali ako želiš čuti ''njegove tajne'' prvo moraš platiti 1000 $.
Sad je nedavno ponudio besplatno učlanjenje u njegov telegram kanal i prvi projekt koji je svima predložio bio je jedan airdrop koji je nakon početnog manjeg rasta pao poput zrele kruške
Reklo bi se, valjda loša sreća, svakom se dogodi pa čak i takvo expertu kao što je on, a onda je on još dodatno ''utješio'' sve koji su izgubili na tom trejdu da u Business ne unose emocije, da im je to najveća moguća greška
Iako me je nešto vuklo da probam, ipak sam odlučio ostati po strani i pratiti situaciju, štono bi se reklo, isključio sam svoje emocije
A gle... Nije u redu čovjeka suditi po jednom lošem trejdu. Siguran sam da najbolji trejderi (i tu ne mislim na kripto trejdere) imaju takvih promašaja. Bitno je kakav je rezultat na kraju godine. Zato se recimo meni svidjela ideja s BitLucky jer oni su u zadnjih godinu dana, u bear marketu, imali jako dobar rezultat. Međutim, tu očito neke stvari ne štimaju kad je tako teško uložiti. Ne mislim konkretno da je nešto sumnjivo u njihovom poslovanju nego mi se čini kao da im netko "ne da" da rade posao kako su zamislili.