Evo, primjer sa XRPom
https://streamable.com/zczqky
Ovo je hazarderski ulaz, ovako se ne trejda, ovako se kocka, ali cisto da vidis kako se pojavi opcija za target i stop loss
Nevjerojatno! Prvo sam mislio da se te opcije pojave kad otvaraš trejd po trenutnoj cijeni (market order). Ja uvijek stavljam order po određenoj ciieni (limit order). Nakon što sam pogledao video, probao sam otvoriti market order i uopće mi se ne pojavi prozor za potvrdu u kojem bi mogao podesiti SL i TP. Order se odmah izvrši, a tek onda mogu kliknuti na trejd i podesiti SL i TP. Znači nema razlike jel radim limit order ili market order, uvijek je isto - SL i TP se na Androidu mogu podesiti tek kad se trejd izvrši.
Znam to. Ali meni treba opcija postavljanja SL i TP dok postavljam order. Prije nego se otvori trejd.
Naravno da nije svejedno. Kad postavim order navečer prije spavanja, ne želim da mi se order izvrši bez stop lossa i onda da me tijekom noći neki whale likvidira.
Ma ljubi te tata! Tako newbie postaje Jr. Member
Hvala ti puno! Nikad se ne bi sjetio da sam to jednom bio isključio i da zbog toga ne mogu postaviti SL i TP