Sad sam malo tražio po netu za taj Bitlucky ali nista se prakticki nemoze vidjeti osim osnovnih stvari. Nemaju nikakav kontakt di se moze upit poslat ni nista.
Jel moguce da jedna takva firma nema mail kontakt da mozes poslat upit nego samo registracija i uplata na slijepo?
Kako nemaju, odes na njihov sajt
https://bitlucky.eu/ i tamo u gornjem desnom kutu imaju email i broj telefona. Ako je vjerovati informacijama na sajtu, imaju i fizicki ured, u Rijeci. Mislim da @big_daddy koristi njihove usluge vec neko vrijeme, on ti sigurno moze dati dodatan info.
Tesko je reci zasto, ali su jako povukli svoj exposure. Mosda su stali ma krive zuljeve, mozda ih netko reketari, tko ce ga znati.
Da to sam i ja skuzio, prije su bili dosta aktivniji, davali prognoze i neke clanke izbacivali, ali brijem da su prestali zbog jalne ekipe koja je uvijek nesto kmecala. Valjda im posao ide dobro kad su poecali minimalan iznos pa im moguce ne treba dodatan exposure. Mislim da je u takvom poslu bolje sutit i raditi, nego davati neke prognoze, jer kad sjebes (a sjebat ces kad tad) moze samo ispast sranje.