Pages:
Author

Topic: Grupa za trading strategije - page 8. (Read 3000 times)

hero member
Activity: 2086
Merit: 761
To boldly go where no rabbit has gone before...
April 25, 2020, 04:52:52 AM
MA mene svaki cent zarade veseli. To je ono sto dosta ekipe ne kuzi, ak imas hrpu streamova  koji kapaju, skupi se to brzo u veliki mjesecni iznos. Jos pogotovo ako ne moras nista raditi (ono, investiras i cekas)

Jos malo sredit neke sitnice i mogu komotno na kubu ili filipine zivjet ko car od tog dnevnog incoma Cheesy

Apsolutno se slažem. Samo trejd ALGO-BTC nije nešto što će kapati mjesečno kao stalan priljev love. A što se tiče ETH-a, on mi je najjača pozicija u portfelju i zato bi tu sa stejkingom mogao imati neki sitni mjesečni priljev. Sve ovo ostalo je presitno da bi nešto značilo.

Da sam krenuo dovoljno rano i da sad imam par stotina BTC-a, lijepo bi to podijelio, stavio na stejking i guštao na način koji spominješ.

Da si imao par stotina BTC-a imao bi i par stotina prijatelja vise Cheesy
Ma sve te price "da sam tada..." su budaleštine. I svi koji se prave sa "ja sam znao..." seru. Kad je BTC buknuo, svi su bili u nevjerici.
Drz se ETH-a i probaj izvuc koji dolar od altcoina i bit ce dobro.

Zapamti, u Burundiu ti treba cca $5 dnevno za ugodan život Wink
legendary
Activity: 2590
Merit: 1236
April 25, 2020, 04:45:11 AM
MA mene svaki cent zarade veseli. To je ono sto dosta ekipe ne kuzi, ak imas hrpu streamova  koji kapaju, skupi se to brzo u veliki mjesecni iznos. Jos pogotovo ako ne moras nista raditi (ono, investiras i cekas)

Jos malo sredit neke sitnice i mogu komotno na kubu ili filipine zivjet ko car od tog dnevnog incoma Cheesy

Apsolutno se slažem. Samo trejd ALGO-BTC nije nešto što će kapati mjesečno kao stalan priljev love. A što se tiče ETH-a, on mi je najjača pozicija u portfelju i zato bi tu sa stejkingom mogao imati neki sitni mjesečni priljev. Sve ovo ostalo je presitno da bi nešto značilo.

Da sam krenuo dovoljno rano i da sad imam par stotina BTC-a, lijepo bi to podijelio, stavio na stejking i guštao na način koji spominješ.
hero member
April 25, 2020, 04:40:52 AM
Danas su dali 2 tipa za altcoine, TRX i ALGO.

Bas ih idem popratit za $100 svaki pa da vidimo hoce li biti expected 15% profit Cheesy

Ja sam popratio ALGO i za sad imam 7% zarade. Nije loše u manje od 24 sata Grin Jedino nisam siguran je li bolje sad prodati ili pričekati ovih 30-40% mid-term što su najavili. Zna li netko išta o tom projektu? Nije mi jasno temeljem čega očekuju toliki rast mid-term.

ja sam uzeo tih 7% zarade Cheesy

Na svotu koju sam ulozio, to mi je cca $1.5 profita lol

Al ajd, to je 20 bitvest postova Cheesy

#albinocigani

Možda tebi koji si još uvijek Tier E. Mene spasila ona čistka alt accounta pa sam brzo došao do Tier C. I dalje nije velika zarada ali je tri puta više nego u E.

Što se tiče ALGO, neka još stoji. Ionako mi je ta lova čekala da ETH padne. Čekao sam ga na 144, a on je došao do 148 i otišao na 190.

legendary
April 25, 2020, 03:59:20 AM

Bas ih idem popratit za $100 svaki pa da vidimo hoce li biti expected 15% profit Cheesy

Ja sam popratio ALGO i za sad imam 7% zarade. Nije loše u manje od 24 sata Grin Jedino nisam siguran je li bolje sad prodati ili pričekati ovih 30-40% mid-term što su najavili. Zna li netko išta o tom projektu? Nije mi jasno temeljem čega očekuju toliki rast mid-term.

#albinocigani

Možda tebi koji si još uvijek Tier E. Mene spasila ona čistka alt accounta pa sam brzo došao do Tier C. I dalje nije velika zarada ali je tri puta više nego u E.

Što se tiče ALGO, neka još stoji. Ionako mi je ta lova čekala da ETH padne. Čekao sam ga na 144, a on je došao do 148 i otišao na 190.
hero member
April 25, 2020, 03:28:10 AM

#albinocigani
legendary
April 25, 2020, 01:10:07 AM

hero member
April 24, 2020, 04:34:00 PM
Znaci li to da ako kupimo BTC po toj cijeni koju oni preporucaju da cemo zaraditi vse nego da kupimo BTC i drzimo ga u Walletu i cekamo da cijena raste ili je to zapravo isto kupnja na binance ili kupnja bilo gdje?

A isto ti je na manje više svim exchangeovima, osim nekih posebnih regionalnih gdje cijena skoci masovno zbog potraznje.
Sjecam se krajem 2017 je u koreji btc vrijedio 20-30% vise nego normalno. Samo sto nisi mogo u korejskim mjenjacnicama kupovat ak nisi koreanac.

A sto se tice signala, oni ti vele da kupis BTC po nizoj cijeni, i onda kad naraste prodas. Tako ces povecat svoj USD value. E sad dal ti je pametno jos cekat, to je na tebi. Neki vole quick profit, neki cekaju godinama pa zarade duplo (ili izgube pola, ovisi o godini)
jr. member
Activity: 136
Merit: 3
April 24, 2020, 03:29:59 PM
Znaci li to da ako kupimo BTC po toj cijeni koju oni preporucaju da cemo zaraditi vse nego da kupimo BTC i drzimo ga u Walletu i cekamo da cijena raste ili je to zapravo isto kupnja na binance ili kupnja bilo gdje?
legendary
Activity: 2156
Merit: 1151
Nil Satis Nisi Optimum
April 24, 2020, 05:35:15 AM

Uzimas na binance ili?

Yes. Manje vise samo tamo trejdam

kako trziste sada deluje, cini se da ce vecina dobrih coin-a dati tih 15% u narednih par dana u odnosu na USDT, ne znam u odnosu na sta su tipovi, da li sto se blizi halving, ili sto je sve vise pozitivnih vesti za ETH2.0, ali deluje da se trziste namesta za povratak na pret-krizne nivoe
hero member
April 24, 2020, 03:34:51 AM

Uzimas na binance ili?

Yes. Manje vise samo tamo trejdam
jr. member
April 24, 2020, 03:33:34 AM

Uzimas na binance ili?
hero member
April 24, 2020, 03:08:28 AM

sr. member
Activity: 378
Merit: 335
https://t.me/CRYPTOVlKING
April 23, 2020, 04:33:14 PM
iOS app je konacno u app storeu

pitanje:

sta znaci ovo?
If Daily Candle Of #Bitcoin closes above 7600$ in any of the coming days. Buy it for targets upto 9-10k$

This is for the Members who are in usdt
koji je daily candle? na kojem se razmaku to gleda? 30m, 15m, 1h
taj dio mi nikako nije jasan

Edit: "daily candle" skontao sam :-D

samo mi nije jasno po kojoj se vremenskoj zoni gleda taj daily colse

To bi tebi trebalo biti 02:00 h. U to doba je daily close po tvojoj zoni. I mislim da je ovo do 9-10k$ preoptimisticna prognoza bez ijednog trejda na putu do tih navodnih 9-10k$.
hero member
Activity: 1680
Merit: 583
xUSD - The PRIVATE stable coin - Haven Protocol
April 23, 2020, 02:43:28 PM
iOS app je konacno u app storeu

pitanje:

sta znaci ovo?
If Daily Candle Of #Bitcoin closes above 7600$ in any of the coming days. Buy it for targets upto 9-10k$

This is for the Members who are in usdt
koji je daily candle? na kojem se razmaku to gleda? 30m, 15m, 1h
taj dio mi nikako nije jasan

Edit: "daily candle" skontao sam :-D

samo mi nije jasno po kojoj se vremenskoj zoni gleda taj daily colse
hero member
Activity: 1680
Merit: 583
xUSD - The PRIVATE stable coin - Haven Protocol
April 22, 2020, 08:18:06 AM
Znaci nista od ovoga?
Ajde bar reci da ne cekamo nabrijani Cheesy

danas kad sam procitao da idu na SHORT sam bio malo poljuljan, ali nisam ugasio svoj LONG koji sam jos pred cca 48h postavio
eto, za sad imam +22% u BTCu i +49% u ETHu, i ne mislim izlaziti jos iz te pozicije, a vidim da su i oni u grupi odustali od SHORTa

izludjuje me iOS app, ovo je vec drugi put da ju moram verificirati...
dakle uninstall, pa opet install, pa prijave... koja tlaka
hero member
April 22, 2020, 04:53:56 AM
Znaci nista od ovoga?
Ajde bar reci da ne cekamo nabrijani Cheesy
sr. member
Activity: 378
Merit: 335
https://t.me/CRYPTOVlKING
April 19, 2020, 10:16:10 AM
Ja cu zasada samo pratiti sto se dogadja i kako se razvija situacija  Grin
hero member
April 18, 2020, 07:51:53 AM

Ok
Budete otvarali zasebnu grupu na telegramu?
Jer u ovoj postojecoj nije moguce komentirati, a zanima nas hocemo li poceti sa onim zajednickim trejdanjem

I mene. Sav sam nabrijan Cheesy
jr. member
April 18, 2020, 07:38:49 AM
Pitanje
Ako ulozim 10% na leverage 10x i ako ne ode u zaradu, koliki je gubitak?
Jel tih 10% tj kolko smo ulozili ili više?
Najbolje bi ti bilo da pogledas onaj kalkulator i provalices kako sve to funkcionise.
Kod leverage trejdinga je VEOMA bitno da imas stop loss aktiviran  jer ukoliko dodje do likvidacije - ostajes bez svega.
Pocetnici mogu da se prevare i da ne stave stop loss sto zna da bude fatalno.|

Trejding je u sustini kocka u koju se ne smijes emocionalno upustati. Treba biti striktan. Ukoliko u 2 minuta cijena skoci do prvog targeta - treba ispostovati proceduru i prodati 50% po targetu a nikako ne ocekivati eh ovo je sad krenulo ludacki, bolje da pricekam drugi target.
Isto tako je bitno da ostanes pribran i ako krene da pada - nikako ne pomjerati stop loss vec se pomiriti sa gubitkom.
Ok
Budete otvarali zasebnu grupu na telegramu?
Jer u ovoj postojecoj nije moguce komentirati, a zanima nas hocemo li poceti sa onim zajednickim trejdanjem
jr. member
Activity: 49
Merit: 2
April 18, 2020, 06:44:28 AM
Pitanje
Ako ulozim 10% na leverage 10x i ako ne ode u zaradu, koliki je gubitak?
Jel tih 10% tj kolko smo ulozili ili više?
Najbolje bi ti bilo da pogledas onaj kalkulator i provalices kako sve to funkcionise.
Kod leverage trejdinga je VEOMA bitno da imas stop loss aktiviran  jer ukoliko dodje do likvidacije - ostajes bez svega.
Pocetnici mogu da se prevare i da ne stave stop loss sto zna da bude fatalno.|

Trejding je u sustini kocka u koju se ne smijes emocionalno upustati. Treba biti striktan. Ukoliko u 2 minuta cijena skoci do prvog targeta - treba ispostovati proceduru i prodati 50% po targetu a nikako ne ocekivati eh ovo je sad krenulo ludacki, bolje da pricekam drugi target.
Isto tako je bitno da ostanes pribran i ako krene da pada - nikako ne pomjerati stop loss vec se pomiriti sa gubitkom.
Pages:
Jump to: