S obzirom na sve vecu nestabilnost marketa, otvara se rupa/prilika za, zargonski receno "hvatanje razlike".
Sigurno da nije profit zasiguran, jer cijenu opet diktiraju veliki igraci i pored svih analiza i indikatora je nemoguce biti siguran u uspjeh, ali opet postoji mogucnost zarade. Nemojte me pogresno shvatiti - ne zelim nikoga nagovarati da udje u ovu pricu, ali mislim da je sigurno veca sansa za zaradom u odnosu na sportsko kladjenje.
Od nedavno sam jedan od administratora jedne da kazemo signal grupe u kojoj smo, nas par ljudi, objedinili svoje izvore informacija i postavljamo free tipove.
Svako ko je zainteresovan da pogleda - moze slobodno da me kontaktira, jer nisam siguran da li je podjela linkova zabranjena. Trenutno imamo telegram grupu a mobile aplikacija je pri kraju sa izradom.
Srdacan pozdrav.
Pratim grupu vec par dana, i unatoc dobrim informacijama (kolko tolko) moram dati jednu kritiku.
Engleski vam je odvratno loš.
Evo primjera zadnjeg vašeg posta:
#Tip Jar (this is not subscription it is a cent will)
BTC Address:
1MtPbWQsQ6B4Nqj71oWJjA4M4uDwDsJQbu
ETH Address:
0x31b91da4c22ec998f677a1ef01078e67c9d740b3
Our team continuing working hard to make you guys to gain such Profits everytime and we don't need to tell that guys. Your better know how's your portfolio increasing❤️🔥
If make big Profits, feel free to tip anything to our team
Even a cent will)
Not asking, only if you want as it makes our team gets motivated to make you guys more & more money.
Thanks.
Ovo je razina engleskog mog malog koji ima 3 i pol godine. Tko god vam vidi ovakav engleski ce samo se nasmijat i blokirat grupu