Pages:
Author

Topic: Grupa za trading strategije - page 7. (Read 3000 times)

legendary
Activity: 2590
Merit: 1236
April 27, 2020, 04:07:17 AM
Mislim da za celer pravi pump tek slijedi

To si zaključio gledajući graf ili znaš nešto?  Smiley
hero member
Activity: 2086
Merit: 761
To boldly go where no rabbit has gone before...
April 27, 2020, 03:55:47 AM
Mislim da za celer pravi pump tek slijedi
legendary
April 27, 2020, 03:40:22 AM
Evo zatvorio sam RVN pozicije

Ušao sam sa 5000 RVN -> 0.01195000 BTC

Izašao sam sa 5000 RVN -> 0.01360000 BTC

Profit od 0.00165 iliti $12.47 (12%)

Nije loše za nekoliko klikova
Meni je to toliko problematicno za pratit zbog posla, a ovi nikako da se jave hoće li što biti od toga ili ne....

A znam, nisi jedini. Cesto zbog obaveza nisi za kompom kad je vrijeme za prodaju, i dok dodjes dome, moze proc sat dva i fulao si.
A ovaj koji je otvorio topic nije vec 6 dana bio online, tak da mi je sve to vec malo smrdljivo

Ja sam zaglavio u jebenom celeru (tako mi i treba kad kupujem tokene koji imaju ime po povrću Grin). Stavio sam sell order na 31 satoshi ali došao je samo do 29 i sad ide dolje. Sad sam stavio na 27 (ulaz mi je 26) da imam kakvu-takvu zaradu ali više ne ulazim u te projekte kojima je cijena nekoliko satoshia.

Koji vrag je trailing stop loss?

trailing stop predstavlja nivo koji prati trenutni nivo na određenom odstojanju, kad ti trejd uđe u plus, npr.
uđeš na 1 dolar, i staviš trailing stop 1,2 , sa 0,1 stop, to prakticno znaci da kad trejd stigne do 1,2 trailing stop se uključi, i ukoliko cena posle padne na 1,1 (1,2-0,1) zatvorice se, ali ukoliko nastavi da raste, npr. do 1,4 (bez pada od 0,1 u međuvremenu od trenutnog maksimuma), pa padne do 1,3, zatvoriće se na 1,3, nadam se da je objasnjenje bar donekle jasno

dobra je funkcionalnost da se prati uzlazni trend, kad ti trejd uđe u plus, ali da se zatvori u plusu ukoliko krene strmoglavo na dole

Skužio sam po nazivu što bi trailing stop loss trebao biti. Ali na ByBit kad god ga želim postaviti, dobijem neku poruku da postotak nije nešto blabla... Ne mogu sad vidjeti točno koja je poruka jer sam u trejdu pa nemam para za otvaranje novog trejda  Grin
hero member
Activity: 1680
Merit: 583
xUSD - The PRIVATE stable coin - Haven Protocol
April 26, 2020, 04:36:55 PM
ne treba stalno gledati u krivulje, udjes u trejd, stavis stop loss malo dalje od ulaza, i stavis neki realni target na 50% i neki malo manje realni na ostatak, tako mozes mirno spavati, i ako do jutra ili dok si na poslu se strejd ne odradi, odraditi ce se sutra

ako stalno gledas u graf, poludit ces
Jel znas kako targete podesiti, tj staviti dva ili tri , jer kad upisujem onda mi se automatski za cijelu uplatu mjenja target

ja stavim jedan, pa alarm, pa onda podesavam drugi kad se taj odradi, nisam skontao jos kako sve postaviti unaprijed
ocito da su platvorme prilagodjene trejderima koji cijeli dan sjede i bulje u krivulje
legendary
Activity: 2156
Merit: 1151
Nil Satis Nisi Optimum
April 26, 2020, 04:08:00 PM
Koji vrag je trailing stop loss?

trailing stop predstavlja nivo koji prati trenutni nivo na određenom odstojanju, kad ti trejd uđe u plus, npr.
uđeš na 1 dolar, i staviš trailing stop 1,2 , sa 0,1 stop, to prakticno znaci da kad trejd stigne do 1,2 trailing stop se uključi, i ukoliko cena posle padne na 1,1 (1,2-0,1) zatvorice se, ali ukoliko nastavi da raste, npr. do 1,4 (bez pada od 0,1 u međuvremenu od trenutnog maksimuma), pa padne do 1,3, zatvoriće se na 1,3, nadam se da je objasnjenje bar donekle jasno

dobra je funkcionalnost da se prati uzlazni trend, kad ti trejd uđe u plus, ali da se zatvori u plusu ukoliko krene strmoglavo na dole
jr. member
Activity: 136
Merit: 3
April 26, 2020, 02:05:22 PM
ne treba stalno gledati u krivulje, udjes u trejd, stavis stop loss malo dalje od ulaza, i stavis neki realni target na 50% i neki malo manje realni na ostatak, tako mozes mirno spavati, i ako do jutra ili dok si na poslu se strejd ne odradi, odraditi ce se sutra

Jel znas kako targete podesiti, tj staviti dva ili tri , jer kad upisujem onda mi se automatski za cijelu uplatu mjenja target
hero member
April 26, 2020, 07:04:51 AM

hero member
April 26, 2020, 06:10:55 AM

Meni je to toliko problematicno za pratit zbog posla, a ovi nikako da se jave hoće li što biti od toga ili ne....

A znam, nisi jedini. Cesto zbog obaveza nisi za kompom kad je vrijeme za prodaju, i dok dodjes dome, moze proc sat dva i fulao si.
A ovaj koji je otvorio topic nije vec 6 dana bio online, tak da mi je sve to vec malo smrdljivo
jr. member
April 26, 2020, 05:09:05 AM

hero member
April 26, 2020, 04:14:14 AM

jr. member
April 26, 2020, 01:15:55 AM

Po meni je ovo OK. Jedino nisi stavio take profit (TP) Ali to nije obavezno.

Mene zanima kako kod postavljanja ordera na ByBit mobilnoj aplikaciji odmah odrediti stop loss i take profit? Nikako ne mogu otkriti, a na web stranici se to može. Ovako na mobitelu moram prvo čekati da se order izvrši da bi postavio stop loss i take profit. To ne volim jer onda ne želim ostavljati order preko noći.

I još jedno... Koji vrag je trailing stop loss? Tomisto nikako ne mogu skužiti.
Jel nije to ovo skroz dole di pise close short?
Cak mislim da je svejedno koji stavis jer ce se zatvorit ili po jednom ili drugom
legendary
April 26, 2020, 01:09:26 AM

Po meni je ovo OK. Jedino nisi stavio take profit (TP) Ali to nije obavezno.

Mene zanima kako kod postavljanja ordera na ByBit mobilnoj aplikaciji odmah odrediti stop loss i take profit? Nikako ne mogu otkriti, a na web stranici se to može. Ovako na mobitelu moram prvo čekati da se order izvrši da bi postavio stop loss i take profit. To ne volim jer onda ne želim ostavljati order preko noći.

I još jedno... Koji vrag je trailing stop loss? Tomisto nikako ne mogu skužiti.
jr. member
April 26, 2020, 12:47:59 AM
https://drive.google.com/file/d/17qQnvgb_mUVpmG9PHcxqcQSIY9nF5Esl/view?usp=drivesdk

Probajte sad, mislim da ce preko Gdrive biti bolje 🤔
hero member
April 25, 2020, 10:46:23 PM
Moze mi ko kazati jel ovako kako sam napravio trade dobro napravljeno?
https://linksharing.samsungcloud.com/7KFB21cZcOqN
Nadam se da mozete otvoriti link...

P.S.
Jos mi nesto nije jasno
Kada zelim napraviti drugi trejd tj kupiti btc da nspravim prodaju na vecoj cijeni onda mi uopce ne nudi opcije da odredim kada zelim prodati nego mi tu kupnju pridodaje staroj kupnji i prodajnoj cijeni prve postavljene transakcije

Linksharing je mas cudan servis... ali da, postavio si ispravno

Ovo dole pitanje i mene muci, kad si u trejdu ne mozes otvoriti jos jedan trejd, nije mi to bas jasno
member
Activity: 548
Merit: 47
April 25, 2020, 05:32:48 PM

P.S.
Jos mi nesto nije jasno
Kada zelim napraviti drugi trejd tj kupiti btc da nspravim prodaju na vecoj cijeni onda mi uopce ne nudi opcije da odredim kada zelim prodati nego mi tu kupnju pridodaje staroj kupnji i prodajnoj cijeni prve postavljene transakcije

google safe browsing ga blokira, ne klikam vise...
jr. member
April 25, 2020, 01:58:14 PM

P.S.
Jos mi nesto nije jasno
hero member
April 25, 2020, 08:40:22 AM
Uzeo i ja $100 CELR-a pa cemo vidit dal ce bit zarada od $10 il gubitak od $20 lol
legendary
April 25, 2020, 06:10:45 AM
Zapamti, u Burundiu ti treba cca $5 dnevno za ugodan život Wink

Dobro, Burundi nije bas neka lokacija za lagodan zivot, bez obzira koliko ti tamo treba novaca da budes “baja” Smiley

Jesi uspio popratiti sve tipove sta su na telegramu dali za Binance?
Zanima me koji je P/L na tim tipovima, ja ih pratim za sad samo na bybit-u

Ja sam pratio tip za ALGO i zaradio nekih 7,5%. Short term zarada je trebala biti 10-20%, a stoploss je bio 5-6% od cijene po kojoj kupuješ (ovisno koji ulaz uzmeš). Sad sam prodao da popratim ovaj zadnji tip za CELR. Sell target bi trebao biti 20-30% pa ćemo vidjeti... Neka bude 10% i ja zadovoljan Grin
hero member
April 25, 2020, 05:41:59 AM

Dobro, Burundi nije bas neka lokacija za lagodan zivot, bez obzira koliko ti tamo treba novaca da budes “baja” Smiley

Jesi uspio popratiti sve tipove sta su na telegramu dali za Binance?
Zanima me koji je P/L na tim tipovima, ja ih pratim za sad samo na bybit-u
legendary
April 25, 2020, 04:55:36 AM
MA mene svaki cent zarade veseli. To je ono sto dosta ekipe ne kuzi, ak imas hrpu streamova  koji kapaju, skupi se to brzo u veliki mjesecni iznos. Jos pogotovo ako ne moras nista raditi (ono, investiras i cekas)

Jos malo sredit neke sitnice i mogu komotno na kubu ili filipine zivjet ko car od tog dnevnog incoma Cheesy

Apsolutno se slažem. Samo trejd ALGO-BTC nije nešto što će kapati mjesečno kao stalan priljev love. A što se tiče ETH-a, on mi je najjača pozicija u portfelju i zato bi tu sa stejkingom mogao imati neki sitni mjesečni priljev. Sve ovo ostalo je presitno da bi nešto značilo.

Da sam krenuo dovoljno rano i da sad imam par stotina BTC-a, lijepo bi to podijelio, stavio na stejking i guštao na način koji spominješ.

Da si imao par stotina BTC-a imao bi i par stotina prijatelja vise Cheesy
Ma sve te price "da sam tada..." su budaleštine. I svi koji se prave sa "ja sam znao..." seru. Kad je BTC buknuo, svi su bili u nevjerici.
Drz se ETH-a i probaj izvuc koji dolar od altcoina i bit ce dobro.

Da... Zaboravio sam napisati jedan dodatak. Da sam imao 100-tinjak BTC i onda zaboravio na njih do kraja 2017. sad bi bio car  Cool

Ma ne žalim se... Sasvim sam zadovoljan kako ide moja "kripto priča". Neka se samo tako nastavi i bit ću više nego zadovoljan.
Pages:
Jump to: