Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 2. (Read 2754 times)

full member
Activity: 322
Merit: 154
etherdeltayla uğraşmamak için bir iki token burdan almıştım. maalesef cüzdana çekmek için masraf ayağına tokenların yarısını istiyorlar. coinler de ekside.leş gibi bir borsa
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
ben HitBTC' den işlem yapıyorum 4 senedir en ufak bir problem yaşamadım. Aksine transactionlara kendi bünyesinde ID veren ve işleme alan nadir borsalardan biri. Bu kadar şikayet neden yapılıyor anlamış değilim. Acaba HitBTC eski ve yeni müşterilerini mi ayırıyor ?
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Bende hitbtc deki tokenlerimi elimden geldiğince başka borsalara dağıtmaya çalışacağım en iyisi bu destekleri çok zayıf keşke bittrex çoğu coini desteklese güçlü bir borsa olduğu için girmesi zor.
member
Activity: 238
Merit: 30
geçmiş olsun arkadaşım senin sayfandan sorna bende HİTBTC'de hesap açmaktan vazgeçtim birsürü şikayetçi var 
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
40 gün sonunda tokenlerim geldi arkadaşlar.
6 bin dolar değerindeki tokenlerim 3 bin dolar oldu yarı yarıya bir düşüş oldu bu zaman içerisinde.
Kimseye hitbtc yi kullanmayı önermiyorum.
Umarım buradan rahatça çıkarabilirim.
member
Activity: 350
Merit: 25
Borsalar artik cevap bile atmiyolar ticketlara, oyle bir hal aldi durum. 10-20 kisiyle yetismeye calisiyolar hergun acilan 1000lerce ticketa.

Gecende binance'da bir sorun yasadim her actigim ticket ama hepsi auto cevap geliyo, yani artik bakan eden bile yok. Birsey olsa paraniz kalir kurtarmaniz aylar alabilir. Aman diyim yani butun paranizi bir tane borsada tutmayin artik.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Bu ve benzeri olaylar merkezsiz borsaların kıymetini ve gerekliliğini bir kez daha gösteriyor aslında bize. Kybernetwork'e dikkat edin bu sene adından en çok bahsettirecek proje olacak benden söylemesi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bu kadar konusu var her konu ağzına kadar şikayetler ile dolu neden hala burayı kullanıyorsunuz. Hem işlem hacmi olarak okadar büyük değil hemde aldığınız veya satacağınız koini içeri sokmak dışarı göndermek problem. Ya kendi içinde tutarsızlığı var bir kere.
member
Activity: 99
Merit: 10
Bu borsaya coin sokmak ve cıkaramak resmen bir sıkıntı.
legendary
Bugün forumlarına atmış olduğum mesaja karşılık verdiler.
Demiştimki 30 küsür gündür bekliyorum artık tokenlerimi verin !
araştırıyoruz yakında çözeceğiz diye karşılık vermişler Cheesy
işin ilginci bu mesaj atan abi robot sanırım 1 ay öncede aynı şeyi yazmıştı.
full member
Activity: 294
Merit: 101
@dannybrown var mı bi gelişme hocam hesabınıza yansıtıldı mı tokenleriniz. Ne zamandır yazmıyorsununz bu konuya merak ettim sonucu, paylaşırsanız sevinirim.

38 gün oldu bekliyorum hacı abi.
Artık cevap falanda yok en son cevabı 20 gün önce almıştım .
Birkaç güne hallolur falan demişlerdi.
yok gelen giden.
Umursamıyorlar sanırım yapacakları şey en fazla 5 dklarını alır.
ama 38 gün bekletiyorlar ve daha da çok bekletecekler.
7 ay bekleyen var.

Benimde içerde dolarım var başka borsaya göndericem hala kapalı gözüküyor bıktım :S
legendary
@dannybrown var mı bi gelişme hocam hesabınıza yansıtıldı mı tokenleriniz. Ne zamandır yazmıyorsununz bu konuya merak ettim sonucu, paylaşırsanız sevinirim.

38 gün oldu bekliyorum hacı abi.
Artık cevap falanda yok en son cevabı 20 gün önce almıştım .
Birkaç güne hallolur falan demişlerdi.
yok gelen giden.
Umursamıyorlar sanırım yapacakları şey en fazla 5 dklarını alır.
ama 38 gün bekletiyorlar ve daha da çok bekletecekler.
7 ay bekleyen var.
full member
Activity: 196
Merit: 100
member
Activity: 238
Merit: 30
şu hitbtc'de bir dünem dönüyor ama anlamadım arkadaş bir borsadan herkesmi şikatyetçi olur ya nasıl bir yönetimi, işleyişi  var amk anlamıyorum
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
Adres doğru olduktan sonra korkma kardeşim benim transfer 3 günde geçti ve bu süre boyunca etherscan.io da da görünmedi Ethereum adrese yattıktan sonra etherchain den gördüm etherscanda hala görünmüyor.Transfer gerçekleşme süresi 38 saat dedi 50 saatin üstünde bekledim. İçin rahat olsun yoldadır.
legendary
Şuan çok sıkıntılı bir dönem yaşıyorum.
Bu lanet olasıca hitbtc (Allah kahretsin bunları)
Eğer tokenlerimi yollamazlarsa çok daha büyük sıkıntılar yaşayacağım.
member
Activity: 364
Yazınızın üzerinden uzun bir süre geçmiş fakat borsalardaki işlevsizlik insanı gerçekten deli ediyor. Hitbtc hakkında şimdiye kadar elle tutulur güzel bir şey duymadım uzak durmak en iyisi sanırım.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
Bu kadar sorun sıkıntı yaşanıyor ise nasıl oluyor da bu borsa neredeyse 1 milyar dolarlık günlük ticaret hacmi döndürebiliyor ? Eski üyelerine daha iyi ve özel bir ilgi mi gösteriyorlar acaba? Memnuniyet olmaması durumunda bu hacimler olmaz. İmkansız.

normalde bu hesaba geçmeyen tokenlar bu kadar uzun sürmez.
benimde başıma geldi,hemde cok  kez ama en fazla 2 gunde hesaba geçti her seferinde.
ama bu arkadaşın durumu farklı.yolladıgı adresin değiştiğini iddia ediyor.
yani hesaba tokenları yollamış sonra bir bakmış adres başka bir adres.
o yuzden bu kadar uzun surdugunu dusunuyorum ben.
arkadaş bu baslıgı acıtıgından beri yuzlerce işlem yaptım bir tane sorun yaşamadım şans işte birazda.
member
Activity: 233
Bu kadar sorun sıkıntı yaşanıyor ise nasıl oluyor da bu borsa neredeyse 1 milyar dolarlık günlük ticaret hacmi döndürebiliyor ? Eski üyelerine daha iyi ve özel bir ilgi mi gösteriyorlar acaba? Memnuniyet olmaması durumunda bu hacimler olmaz. İmkansız.

bende ona baktım az önce 813 milyon dolar hacimle 11.sırada nasıl oluyorda bu kadar hacim oluyor bu kadar şikayete ragmen
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
hitbtc malesef coin / usdt satışı en çok olan marketlerden birisi ve malesef bizde zorda kalıp hitbtc yi kullanmak zorunda kalıyoruz keşke istediğimiz koinlerde düzgün borsalarda olsada ordan alsak.
Pages:
Jump to: