Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 10. (Read 2754 times)

full member
Activity: 378
Merit: 102
Ddos attack yediklerini yazdılar az önce twitterdan, sorunla karşılaşanlar bu yüzden oluyor muhtemelen. Ben kaçacaklarını falan sanmıyorum biraz sıkıntılı olduğu bu günlerde doğru da.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
ben de bitgrailden yana dertliyim. elimdeki coinleri tepeden satamıyorum ibneler yüzünden Cheesy site kapali, coinler sitede, gece 1'de açacakmış beyefendiler. kaçmazlarsa iyidir.
xrb ise başka borsaları deneyin Cheesy Mercatox veya bitflip diye bir borsa var orda satabilirsiniz. İyi yükseldi xrb Cheesy
full member
Activity: 1414
Merit: 161
kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez. ha kaçacak olan borsada direk kaçar ruhunuz bile duymaz. ufak tefek sorunlarla karşılaşınca kaçacak demeyin.
full member
Activity: 350
Merit: 102
vallahi bu saatten sonra kacmaya calisan borsa ahmaklik eder. zaten muazzam kazaniyorlar islem ucretlerinden. teknik sorunlar olabilir hemen kotulemeyin bence. ben bir sıkıntı yasamadim su ana kadar hitbtc de.

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
merkezi hiç bir borsaya güvenmeyin, yüklü miktarda para bulundurmayın.

kapanmaz dediğim bir çok borsa geçmişte kapandı (cryptsy, mintpal, coinex). hitbtc'de kapanabilir, hacklenebilir her şey mümkün.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Boyle iş olmaz olsun hitbtc hacimsiz buyudugu için oldu bu aynısı polonunda başına geldi bir türlü yeterli elemana ulaşamadılar, yerı geldı ethereum ağı için düşük fee odemek istediler işlemler gecikti ama sonlarını gorduk heğimiz sıralamada yerını kaybettı ve yetersiz kaldı
full member
Activity: 322
Merit: 154
ben de bitgrailden yana dertliyim. elimdeki coinleri tepeden satamıyorum ibneler yüzünden Cheesy site kapali, coinler sitede, gece 1'de açacakmış beyefendiler. kaçmazlarsa iyidir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Hitbtc ye giriş yapılamıyor.
Umarım sorunları çözmek için siteyi kapatmışlardır.
Diğerini söylemek,haklı çıkmak istemiyorum.
member
Activity: 448
Merit: 10
4 gün oldu hala geri dönüş yapmadılar.
Nerde insanlık nerde müşteri memnuniyeti.
ADAMLAR PARAMI GASP ETTİ ARKADAŞLAR.

Smiley Neyden bahsediyorsun anlamadım Smiley . Bura da işler öyle dönmüyor. Normal mi hayır değil. Aylarca bekleyen arkadaşlar var hatta çözümü değil ticket cevabını peki gelen cevap nedir mi Smiley . Orası daha vahim. "Sizin iyliğinizi için çalışıyoruz. Kısa sürede halledeceğiz" anlamında bir yazı. Maalesef oluyor keşke olmasa . Şimdi Tek çözüm Waves ve benzerleri diyicem reklam olacak.
legendary
4 gün oldu hala geri dönüş yapmadılar.
Nerde insanlık nerde müşteri memnuniyeti.
ADAMLAR PARAMI GASP ETTİ ARKADAŞLAR.
full member
Activity: 322
Merit: 101
selective scam yaptıklarına dair bir sürü yorum var redditte. hesapları hacklendi gibi gösteriyorlarmış. avukata falan giden var ama adamların ne şirketi belli, ne ismi ne yeri yurdu belli. 1 liramı emanet etmem bu şekilde bir sisteme.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
arkadaşlar son durum nedir ?  elimde bi miktar token var satmak istedigim hitbtc'de volume daha fazla satmak istedigim token'in oraya bi yöneleyim dedim ama durumlar biraz karışmış gibi gözüküyor. gün içerisinde çekim emri veren varmi varsa eğer total de ne kadarlik bir miktar söz konusu çekilen ? eth ve btc de gün içerisinde ufak çekimler yapabilen arkadaşim olmuş fakat yüksek miktarda bekletmeye almiş onu da. böyle bir sıkıntı varsa ve devam ediyorsa bekleyeceğim mecbur.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
İstediğin anda alım satım işlemi yapamadıktan sonra kripto para borsaları ne işe yarar ki? Sorunun sadece kripto paraların kendi işleyişinden kaynaklandığını düşünmek serbest tabi. Açıkçası bu tip problemler en fazla insanların para kazanıp satış yapacağı zamanlara denk geliyor çoğunlukla.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Zaten böyle birşey olacağı o kadar belliydi ki. Hiç şaşırtmadı bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda btc golddan sonra
member
Activity: 378
Merit: 11
Hitbtc için daha oncede olumsuz yorumlar okudum, özellikle sunu yazayım INS ımzasına gıren cok oldu turklerden o yuzden ıns ler gelınce hitbtc ye gondermeyın satmak ıcın
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
worldcore hitbtc'ye girecekti , şimdi bu konuyu gördükten sonra oraya da deposit yapmaya korkuyor insan.

umarım bir an önce sorununuz çözülür ve sorunlarını çözüp daha fazla insanı mağdur etmeyi bırakırlar
legendary
3 gün oldu bir ticket daha attım.
Durumunuzun farkındayız diye bir geri dönüş bile yapmadılar.
Aldığım token o anki değerinden 100 de 150 düştü.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
geçmiş olsun hocam kötü bir durum tabi yapacak bişi yok ama şu durumda. cok sıkma canını yukarıda size direkt support adresi verilmiş oraya ticket açip bekleyin arkadaşlarin da dedigi gibi binlerce kullanicisi olan ve gerçekten sorunlu bir borsadan bahsediyoruz burada  kolay bir çözüm olmayacak ama umarım bi çözüm bulunur. tokenlerin değeri azalmiş dedigiinz gibi yarı yarıya vardır her işte bi hayır. belki size tekrar geçene kadar tokenler bi pump dalgasi felan yakalarsiniz da şansınız döner vs belki karli cikarsiniz crypto dünyası böyle bişi işte. nerede hangi borsa da ne işlem yapacaz nasil yapacaz şaşirdik valla.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Hitbtc' nin sistemini biliyorum. Hiç de öyle kaçacak bir ekipmiş gibi görünmüyor. Ortalama 600 milyon dolar günlük hacim döndüren borsanın sahibi, günlük 1 milyon dolar komisyon getirisini bırakıp, kaçar mı? İki transaction' unuz geç yansıdı diye bok atmayın koca sisteme.

Support forumunu neden kapatıyorlar?
Bir fikriniz varmı ?
Eğer gizlisi saklısı yoksa o forum neden kapatılır?
Sabahtan beri gelen şikayetlere dayanamayıp kapadılar.
Burda benim durumuma düşmeden sizin bişey anlayacağınız yok.
Ama ben sizin kadar kötü değilim.
Başınıza gelmez inşallah.
İnanın iğrenç bir durum.
Bol fee ile borsaya Yolladığınız tokenin 10 sn yede onaylanması
Ama neredeyse 30 saat beklediğiniz halde hesabınıza yansımaması.
Burada beni abartmakla suçlayanlar kendi başlarına gelse ne yaparlar kim bilir.
6000$ lık bakiyem 3400 dolara kadar geriledi.
Daha beni eleştirenlere yazıklar olsun.
Bide konuyu takip edip neden kaçmaya çalışıyorlar dediğimi anlamadan yazmayın.
Adamlar konuları kapadılar siteye girilmiyor

Hocam geçmiş olsun ancak bende kaçacaklarını pek düşünmüyorum. Eğer supportı kapatmasalar yetişemezler ki ticketlera, belliki yazılımsal bir sorunları ve onu düzelttiklerinde hepsi düzelmiş olacak o yüzden bence acele edecek bir şey görmüyorum ben açıkçası.

Umarım en kısa süre de çözülür.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Son 1 haftadır Hitbtc ile ilgili çok büyük skandallar duymaya başladım, bir adamın transferi 6 gün sürmüş mesela, İnsanı işkillendiriyorlar.
Paraları alıp uzayabilirler beyler tekin değil şuan hiç
Pages:
Jump to: