Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 3. (Read 2754 times)

hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Bu kadar sorun sıkıntı yaşanıyor ise nasıl oluyor da bu borsa neredeyse 1 milyar dolarlık günlük ticaret hacmi döndürebiliyor ? Eski üyelerine daha iyi ve özel bir ilgi mi gösteriyorlar acaba? Memnuniyet olmaması durumunda bu hacimler olmaz. İmkansız.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Hala bekliyorum.
yakında tokenin fiyatı sıfırlanacak.
Müşterisinin parasına hiçbir hatası olmadığı halde 32 gündür el koyan bir borsadan hayır gelmez.
Daha verecekleri meçhul lanet olsun.
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
Bir miktar dovu vardı elimde satmak için attım ama hala bir şey olmadı bekliyorum niye böyle oldu anlamak mümkün değil. Bu Dovu'lar için bizi ne kadar bekletirler acaba bilgisi olan var mı?
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Bende 18.185 Dolarlık USDT (TETHER ) bittrxe attım 6 gün oldu hala beklemede.. ev alacaktım lan o parayla  Undecided Cry
geçmiş olsun hocam. benimde 1 eth takıldı hala yollamadılar. 2 gündür bekliyordum. bi daha s*kseler bu borsaya bulaşmam artık. bu nedir ya

merkezi ingilteredeymiş.ingiltere ticaret bakanlığı sitesinde bu firma faaliyetini durdurmuş gözüküyor. hitbtc formunda biri paylaşmıştı. haram olsun inşallah ne diyim 70 bin lira param gitti
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bende b2x verecegiz dedikleri icin cuzdanimdaki btc yi buraya atmistim bekle bekle bi bok vermediler tabi neyseki geri cektim biraz zor gecti ama 2-3 saat de islemler bitti. B2x de alamadik tabi o ayri konu
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Fee düşük diye tercih ediyordum,büyük miktarları asla tutmuyorum. Mecbur olmadıkdan sonra trade yapmıyorsanız harici cüzdanlarda tutun tokenleri. Milyon dolarlık hacme sahip borsaların resmi adreslerini arattığınız da boş arsalar görebilirsiniz!
member
Activity: 239
Merit: 12
ben bu hitbtc'den gözüm acaip korkar oldu ya oradan işlem felan yapmam artık böyle bir borsa olabilirmi ya birsürü mağdur
full member
Activity: 854
Merit: 113
Bende 18.185 Dolarlık USDT (TETHER ) bittrxe attım 6 gün oldu hala beklemede.. ev alacaktım lan o parayla  Undecided Cry
geçmiş olsun hocam. benimde 1 eth takıldı hala yollamadılar. 2 gündür bekliyordum. bi daha s*kseler bu borsaya bulaşmam artık. bu nedir ya
newbie
Activity: 167
hesabını onaylanması için başvurmuş hala geri dönüş yapmadılar
newbie
Activity: 2
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Bekir,

Şu adrese hitbtc de ki ebtc adresini ve transaction onaylanan ekran görüntülerini göndersene bakalım yardımcı olacaklar mı ?

[email protected]

Ben trx ile problem yaşamıştım benimkileri manuel olarak gönderdiler.
Sana da böyle bir şey yapabilirler.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Evet Bekir bence sen bu forumu linkle onlara kardeşim bakın de sorunu çözmezseniz insanların sizinle alışveriş yapmayacağını garanti altına alıyorsunuz de ne bilim bu ilk adım globaldede böyle bir konu açacagım de.
member
Activity: 210
Merit: 11
Israrla kucoinden şurdan burdan hitbtc ye atıp mağdur olan insanlar görüyorum.
Hitbtc Kullanmayın kullandırtmayın.
6500 DOLARLIK tokenimin değeri 1600 dolara kadar düştü.
1 aydır tokenlerin gelmesini bekliyorum.Azıcık aklınız varsa bu borsayı kullanmazsınız.(En azından problemler çözülene kadar)

Vallahi seni gördükce kendi başıma gelmiş kadar üzülüyorum kardeşim, adamlar resmen paranın üzerine yattılar şerefsizler. Ama onlara bu sayfanın linkini at bence insanlara sizin gerçek yüzünüzü gösteriyorum de
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu adamlar ne yapmaya çalışıyor hayır bırde yenı yenı icolar hitbtc ye girdik diye havaya giriyorlar, hitbtc dün aşkam sitesi bile açılmıyordu nasıl rezil bir exchange burası anlamadım
legendary
Israrla kucoinden şurdan burdan hitbtc ye atıp mağdur olan insanlar görüyorum.
Hitbtc Kullanmayın kullandırtmayın.
6500 DOLARLIK tokenimin değeri 1600 dolara kadar düştü.
1 aydır tokenlerin gelmesini bekliyorum.Azıcık aklınız varsa bu borsayı kullanmazsınız.(En azından problemler çözülene kadar)
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bikac kere kulandıgımda sıkıntı olmamıstı yazdıgım gıbı, ama son seferde 1.9 eth cekım emrımı 3 gun beklettıler dun sabah kurtarabıldım, bu arada bnb %60 ustu arttı vs, bana zararları bu 3 gunde x2 oldu resmen. Bundan sonra adımımı bıle atmıyorum bu borsaya, okadar uyarıya ragmen kullandım gıdıp etherdeltayı kullanmayı usenınce, basa gelınce akıllanıyor ınsan.

Aynı sorunu ben de yaşadım.Hitbtc kullanmıyorum bu yüzden.Forumda hitbtc çöp v.s diyince insanlar tepki geliyor sonra ama cidden çok kötü bir borsa zorunda kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum. Smiley
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
HITBTC ye dün üyelik yaptım ara yüzü çok kötü , bazı altcoinlerin işlem yapılabildiği kısıtlı alanlardan olması nedeniyle kullanmak zorunda kaldığımız borsa fakat yazılanları okuduğumda insan kullanmaktan ürküyor , bu kadar şikayet varsa neden altcoinler bu borsada işlem yapmayı kabul ediyor bu saçmalık!
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
şansınada oyle bir koin kayıp ki.herhalde kripto markette son 1 ay da deger kaybeden tek koin olaiblir kendisi.
nerden buldun o koini bilmem ki.
başka bir koin 1 ay kayıp olsa su anda en kötü ihtimal %500 filan karda olurdun herhalde.(waves dışında)
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bikac kere kulandıgımda sıkıntı olmamıstı yazdıgım gıbı, ama son seferde 1.9 eth cekım emrımı 3 gun beklettıler dun sabah kurtarabıldım, bu arada bnb %60 ustu arttı vs, bana zararları bu 3 gunde x2 oldu resmen. Bundan sonra adımımı bıle atmıyorum bu borsaya, okadar uyarıya ragmen kullandım gıdıp etherdeltayı kullanmayı usenınce, basa gelınce akıllanıyor ınsan.
legendary
Merak eden arkadaşlar için hala elimde değil tokenler.
1 ayın dolmasına 1 gün falan kaldı.
zararım yüzde 350 kadar.
Pages:
Jump to: