Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 6. (Read 2754 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Hitbtcden şikayetler artmaya başladı daha önce hesap açmıştım ama kullanmak nasip olmadı iyikide olmamış.Forumdan bikaç kişi daha sıkıntı yaşadığını söyledi.Buda güven sarsıcı bi durum.şimdilik binance iyi bittrex e bile girmez oldum ne zamandır.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
https://support.hitbtc.com/hc/en-us/requests/new bu adresten yenı bır ıstek açarmısın sanırım buradan hızlı çözüm üretiyorlar

Oradan 2 ticket attım birde diğer support adreslerine atmıştım.
18 gün oldu daha tokenlerim hesabıma gelmedi.
full member
Activity: 266
Merit: 242
https://support.hitbtc.com/hc/en-us/requests/new bu adresten yenı bır ıstek açarmısın sanırım buradan hızlı çözüm üretiyorlar
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Geçmiş olsun hocam Umarı sorun düzelir diyeceğimde sana pek moral olmaz. Çünkü bende yaşadım o stresi.

USDT bazında hitbtc'den daha fazla token alıp satabiliceğimiz bir güvenilir borsa varmı ? bu olaylardan sonra bende tırsmaya başladım.
full member
Merit: 242
Bu 10 adet muhabbetini ben bilmiyordum bu kalan adetler ne olacak çeksen çekılmıyor bırde fee ucretı çok yuksek b2x destekleyecek dıye oraya geçtım ama pişman oldum support açtım ilgilenen de yok attığım coınlerı çekmek ıstıyorum ama devre dışı dıyor onuda yapamıyorum kaldım boyle.
member
Merit: 10
Bir iki işlem yapmıştım şimdi benimki de takıldı kaldıSad başka yerde de satılmıyor el mahkum kullanıyorum, şimdi uğraş dur supportla falan bakalım nezaman cevap vericekler.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
withdraw süreleri çoook uzadı. ayrıca fee ler çılgın rakamlara ulaştı elimde 8 tane hdg kaldı satamıyorum bile bu nasıl iğrenç bir sitedir anlamış değilim. support u cevap bile dönmüyor. içerde 13-14 dolar para kaldı muhtemelen çıkaramayacağım
full member
Activity: 854
Merit: 113
Bugün yine işim düştü, ya arkadaş bir saat geçiyor gitmemiş, ticket açıyorsun cevap yok bidaha açıyorsun felan, bikaç saat sonra baktım geçmiş. Resmen ecel terleri döktürüyorlar.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Mecbur olmadıkça kullanmıyorum bountyden gelenleri satmak için mecbur oluyor yoksa al-sat yapılıcak bir platform değil bana göre
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Hitbtc resmen kendi bacağına sıkıyor. Bir sürü ufak defek koinim kaldı orada adet küsüratlı giremezsin , satış küsüratlı giremezsin bir de bunun gibi şeyler üstüne eklenince büyük sıkıntı. Anlamakta zorluk çekiyorum gelmeyelim , işlem yapmayalım mı istiyorlar.
member
Activity: 448
Bittrex ve KuCoin kullanıyorum işim olmaz HitBTC ile sıkıntılı borsa gözümde belki binance da kullanırım ama şuan ikisi iyi benim için.
legendary
Uzun süre geçmiş destekten yardımcı da almamışlar anlaşılan. Ebtcde düştü .Zararınız gittikçe büyüyor geçmiş olsun.

bildiğim şeyleri buraya yazmandaki mantığı anlamadım doğrusu.
Moralimi yerine getirdin saolasın.
Biliyorum supportun yardımcı olmadığını.Biliyorum zararımın katlandığını.
Ama insanlar hala o borsada işlem yapıyor yazıklar olsun.Bugün benim başıma gelen yarın sizin başınıza gelince anlarsınız.
member
Activity: 182
Merit: 22
bende buraya üyelik açacaktım iyiki açmamısım.geçmiş olsun arkadaslar
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Uzun süre geçmiş destekten yardımcı da almamışlar anlaşılan. Ebtcde düştü .Zararınız gittikçe büyüyor geçmiş olsun.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bende çıkayım dıyorum ama elımdekı bır çok coın orada işlem yapıyor satsam btc ye geçsem transfer etsem sorun yaşarmıyım acaba, birde pump olursa cuzdanları donduruyorlar tekrar gerı atamayız dıye cıkmıyorum
jr. member
Activity: 135
Merit: 2
benim litecoinlerde 5 gün oldu halen boş tx kodu ile bekliyor.
mağdur sayısı ve şikayetler artıyor. Sitenin kendi forumu ve trolbox bile withdraw şikayetleri ile doldu.
hitbtc ise hiçbir sorun yokmuşcasına işlemlerine devam ediyor.Bunlar parayı alıp kaçacaksa halen neden kapatıp da kaçmıyorlar anlamış değilim.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Gerçekten paramızla rezil oluyoruz bu ne acı bir durum sizin içinde ayrıca üzüldüm fakat elden gelen bir şey olduğunu sanmıyorum tek yapabileceğiniz beklemek umarım en kısa sürede sorununuzu hallederler. Son attıkları mesajlarında dahi spesifik bir cümle dahi kurmamışlar genel bir mesajı yollamışlar inşallah bir dava açılır da işler ciddiye biner.
legendary
Arkadaşlar az önce destek ekibinin bana 10 gün önce attığı mesajı bulmak istedim.

ilk mesaj buydu bu hala duruyor.

Paola Balzano (HitBTC)

Dec 17, 10:02 WET

Dear Trader,

Thank you for reaching out!

Let us make sure that your deposit will appear on your main account balance as soon as possible. Our engineers are making it happen right now.

Sorry about the issue you're experiencing!

Regards,
Paola Balzano
HitBTC Support team

ilk attıkları mesaj duruyor ama sonradan bana attıkları şu mesajı silmişler.
hem ticketten silinmiş hem emailime gelen mesaj olarakta silinmiş..Ben zamanında birine yollamak için telegramdan yollamıştım bende bir kopyası duruyormuş.

The issue you reported requires additional investigation.
We have escalated the issue to our second-level support experts and flagged it as high priority.
We will keep you posted on the progress.
Regards,
Paola Balzano
HitBTC Support Team

HITBTC DEN UZAK DURUN acil !!!
legendary
Lite coin de aynı sorunu yaşıyorum Allah belalarini versin bunların ya

Cheesy şimdi çıkacaklar poloniex bittrexte hesap onaylatmak 2 ay sürüyor abartmayın falan diyecekler.
Arkadaşım biz hesap onaylatmaya gitmedik ki.
depozito yapmak için oraya attık,atmaz olaydım ya yemin ederim komple soğudum.
böyle birşey olabilir mi
full member
Activity: 616
Merit: 118
Lite coin de aynı sorunu yaşıyorum Allah belalarini versin bunların ya
Pages:
Jump to: