Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 5. (Read 2754 times)

jr. member
Activity: 124
Merit: 3
BTG cekim emri verdim sabah hala bekliyorum, bende kurtulmanın peşindeyim. Bittrex canmış valla. Bulaştığıma pişmanım
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
Son günlerde forumda Hitbtc ile ilgili birçok sorun okudum. Umarım tüm sorun yaşayanlar en kısa zamanda herhangi bir zarara uğramadan sorunlarını çözebilirler.
member
Activity: 112
Merit: 11
senin durumda biraz karışık hocam yani adres degişti aslında bu ebtc ile bir görüşsen bence o eski adrestekileri yeni adresine yönlendirebilirler çünkü sanıyorum bu şekilde bir sorun yaşayan birisi çözdürmüştü
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
şu an son durum nedir ben de problem yaşıyorum hit btc ile.
beklemeye devam.
Bazı duyumlar alıyorum işte gün içerisinde mesaj atanların bile sorunlarını çözmeye başlamışlar.
Niye beni 20 gündür bekliyorum onu anlamadım.
Ya bunlar tokenlerime göz koydular yada hacklendiklerinden dolayı sistemsel bir sorun yaşıyorlar.
full member
Activity: 392
Merit: 101
şu an son durum nedir ben de problem yaşıyorum hit btc ile.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
https://www.cryptopia.co.nz sitesini kullanıyorum ve bır cok borsaya gore guvenlik özellikleri mevcut ben çok başarılı buluyorum bu borsayı tek eksigi hacim o kadar onun haricinde bence güzel ve arayüzü kullanıcı dostu
newbie
Activity: 21
Merit: 0
HitBTC, YoBİt, cryptopia.co.nz gibi  exchangeler ( Güvenlik zafiyeti var, support beş para etmez, hacklenme ihtimali yüksek)
Buralara gönderirken ve alırkan dikkat edin lütfen!
member
Activity: 98
Merit: 10
Ltc hız ve ücret yönünden avantajlı.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Hocam çok geçmiş olsun. Ben transferleri genelde hangi borsada yaparsam yapayım LTC ile yapıyorum. Ne bileyim işlem ücreti fazla değil ve bana gayet hızlı ve güvenilir geliyor. Tabi sizin durum biraz farklı ama belki tecrübe olur da başka arkadaşlar bu yöntemi kullanır.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Ben daha önce btc ve eth çekiminde sorun yaşamamıştım ama son zamanlarda BTC leri vermiyor üstelik sorulara da yanıt vermiyor gibi şeyler duyduk. son durum nedir?
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
20 gün olacak ne tokenlerimden bir haber var nede destek ekibi bir mesaj atıyor.
Hala durumumuzu görüp hitbtc ye para kazandırmaya çalışanlara yazıklar olsun diyorum
Kullanmayın şu borsayı.
full member
Activity: 224
İnsanlar tarafından çokca şikayet gelmeye başladı HitBTC konusunda acaba ne yaşıyorlar çok merak ediyorum insanları bu kadar mağdur ediyorlar. Hayır banka olsan tamam dersin paran değer kaybetmez yada kazanmaz burası öyle birşey değil ki?
sr. member
Merit: 264
ben elımdekı bulunan coınlerı hıtbtc ye attım sonra baktım trasfer edemıyorum satış yapmak için, ulen dedım bu adamlar sakat herhalde dur gerçi cuzdanıma çekeyım baktım oda kapatılmış. Ne satabılıyorum ne gonderebiliyorum.. mesaj attım bakımda dıye cevap donduler
member
Activity: 266
Merit: 10
Dünkü withdrawım hala bekliyor 2-3 güne kurtulabilirsem yine mutlu olurum ya ne var bu sistemlerinde anlamadım, adamlara sıkıntının neyden kaynaklandığını soran var mı.
full member
Activity: 616
Merit: 118
 ben 3. günde kurtuldum çok şükür arkadaşlar lanet siteymiş işlem kendi kendine ioptal edildi ve tekrar gönderdim bu süreçte ortalama 400 tl gibi bir zararım oldu
member
Activity: 378
Merit: 11
beyler o kadar kötu bır borsa degil support sayfası degişmi hitbtc nin hızlı dönüş yapmaya başlamışlar, bazı sıkıntıları var ama hacım olarak sanıyorum ilk 10 ıcınde olan bır borsa ve bu tarz sorunları aşacaklardır
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
HITBTC bazı coinlerin satışı için mecburen kullandığımız borsa, paranız takılıyor ilgilenen yok. Transfer kısıtlaması, yavaşlaması sorunu devam ediyor. Kimse HITBTC te para göndermesin.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
bu ne arkadaş herkes mi şikayetçi hitbtc'den.yakında bende mecburen hesap açacağım sanırım burdan covesting icoya girmiştim ve adamlar borsa olarak hitbtc ile anlaşmış.inşallah başka borsalarada girerde aynı sıkıntıları yaşamayız
member
Merit: 12
Yaklaşık 25 dolara denk gelen bir transfer yapmıştım iyi ki de daha yüksek bir transfer yapmamışım. Şükredip desteğe bile yazmadım, allah düşürmesin bir daha HitBTC'ye
full member
Activity: 672
3 haftadır kimseye hitbtc'ye para atmayın sakın diyorum, herkesin parası kalmış şuan hitbtc'de, insanlar dava açmaya hazırlanıyor.
Paralarınız ödense bile çok geç sürecektir
Pages:
Jump to: