Pages:
Author

Topic: GÜNCELLENDİ!!! HITBTC KAYBEDENLER KULÜBÜ (SONUNDA GELDİ LAN TOKENLER!) - page 9. (Read 2754 times)

full member
Activity: 366
Merit: 101
Son durum ne hacı devam ediyo mu sıkıntı, hitbtc konmaz gibime geliyor benim ama. Cüzdan adresi değiştiyse bile eski cüzdan senin adına kullanımda olmalı yani diğer borsalarda o şekilde diye biliyorum. Bilgilendirirsin duruma göre bizi
member
Activity: 243
Merit: 10
Hitbtcde deposit problemleri çok fazla ancak kaçmaları için mal olmaları lazım dünyanın parasını kazanıyorlar.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
mercatox bakım yapıyoruz dedi tam tokeni satmam gerektiği saatlerde 12 saat kapaattı siteyi
ertesi gün açıldı tamam dedik ertesi gün 1 saat sonra açıyoruz diyerek bir daha kapattı 12 saat sonra açıldı.
tamam yavşak firmalar ama kaçıp gitmesi için büyük bir çöküş olması lazım durduk yerde zarar edip batmalarına imkan yok niye kaçsınlar adamlar.
ayrıca gitmeyen tx lerin suçu borsalar değil ether ağı. ethergas station da 4 gwei ile 6-7 dk da gider diyor yolluyoruz 3 saatte gitmiyor bunun suçu borsalar değil ether network.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Vay arkadaş neler dönmüş ama belliydi hitbtc nin böyle yapacağı olmayan tokenler fork coinleri sattı bu yüzden bitshares önemli arkadaşlar bitsharesin değeri anlaşılıyor
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Hiç güvenmediğim bir borsaydı zaten ilk cryptocurrency ile ilgilenmeye başladığımda minergate den kazdıklarımı satmak için kullandım onun dışında hiç yolum düşmedi düzmezde Cheesy
newbie
Activity: 168
Merit: 0
son derece sıkıntılı bir durum çok şükür hitbcden hesap açmadık işler büyümeden umarım içerideki bakiyelerinizi bir an önce transfer edersiniz. Aslında hemen hemen bütün exchange siteleri blokchain sistemine geçmediği sürece varlıklarımzı tehdit altında.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Vay arkadaş adamların yaptığına bak, inşallah sıkıntı olmaz ya twitterdan ordan burdan her yerden yazdınız mı hocam böyle şerefsizlik olamaz ya, inş kısa zamanda çözersiniz üzüldüm valla.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Kardesim birseyler yapmaliyiz senin icin, neler yapabiliriz bilmiyorum ki twitterdan falan ulasmaya calistinmi bu heriflere olmadi oradan turk comminity de sizin adinizi hirsiza cikaracagim falan diye bir mesaj at olmadi
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
inanın bunalıma girdim artık.
adamlar en ufak geri dönüşte bulunmuyor
6000 dolarımın üzerine yattı herifler.
Arkadaşlar  lütfen tepki gösterin sizin başınıza gelmeyecek diye birşey yok.
Benden söylemesi
full member
Activity: 532
Merit: 151
Hitbtc yi uzun zamandır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım çok şükür ama bazen siteye giremiyorum onuda vpn ile hallediyorum
member
Activity: 126
Elimizden birşey gelmediği için hep bu korkuları yaşıcaz. Ufacık bir yaşanan sorunda acaba diyecez. Geçen haftada doğrulama muhabbetine bittirex türk hesapları kapatıyor yaygarası gibi. Merkezsiz borsacılığın önü bu kaygılar nedeniyle çok açık.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Çok düşük fee ücreti ve hızlı aktarım imkanı olduğu için ara ara kullanıyordum hitbtc yi biraz korkuttu açıkcası. Gerçi bütün borsalardan korkuyorum çekip gitseler yapacak hiç bir şeyimiz yok bence.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Hitbtc'nin yapmayacağı hareketler bunlar anlam veremedim bende . Umarım kısa sürede çözersiniz probleminizi .
full member
Activity: 532
Merit: 102
Bende imza kampanyasındaydım bir coinin ve dağıtmalarını bekliyorum dün itibari ile borsaya giriş yaptı koin sende böyle deyince gözüm korkmadı değil yaşadığın şey üzücü birdaha kimsenin başına gelmez inşallah böyle bir şey
member
Activity: 148
hocam geçmiş olsun..yani benim anlamadığım siz işlem yaptıktan sonra cüzdan adresi değişmiş olsa bile hangi adreslerin hitbtc ye ait olduğunun kaydını tutan bir veritabanı vardır bunların sisteminde..o yoksa bile daha önce bu cüzdan adresi ile hitbtc nin işlem yaptığı falan kanıtlanabilir diye düşünüyorum...

bittrex in ortadoğu ülkelerine ait onaylı hesapları dondurmasından sonra bi de bu hitbtc olayı patladı..insanların çok canını yakmaya başladı bu adiler...bu böyle gitmeyecek ama merkezsiz borsa sistemleri deli gibi rağbet görecek...sırf bu sebeplerden ötürü etherdelta dışında fazla işlem yapmıyorum .)
member
Activity: 252
Merit: 11
hitbtc konusunda herkes tedirgin. gruplardaki arkadaşlar ddos saldırıları olduğuna dair konuşuyor. umarım bir an önce sorununu çözersin hocam supportun cevap vermeme nedenide bu saldırılardır inşallah
legendary
6 gün oldu.
cevap yok.
Her gün içimden sövmekten bıktım.Hitbtc ye token,coin falan yollamayın.
Benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem.Support daha tenezzül edip cevap bile vermedi.
member
Activity: 112
5 gün uzun süre başka bir problem olabilir mi? Borsa üye kaybetmek istemez.
legendary
5 gün oldu.
Adamlar  gönderdiğim 3 tickete  karşılık,en ufak bir dönüş bile yapmadılar.
Trolboxtan yazıncada ban atıyorlar.
full member
Activity: 322
Merit: 154
ben de bitgrailden yana dertliyim. elimdeki coinleri tepeden satamıyorum ibneler yüzünden Cheesy site kapali, coinler sitede, gece 1'de açacakmış beyefendiler. kaçmazlarsa iyidir.
xrb ise başka borsaları deneyin Cheesy Mercatox veya bitflip diye bir borsa var orda satabilirsiniz. İyi yükseldi xrb Cheesy

burda millete borsada coin bırakma diye akıl verip borsada coinleri nasıl bıraktığımı ben de anlamadim. xrb iyi yükseldi ama sonu iyi olacak mi hep birlikte göreceğiz Smiley
Pages:
Jump to: