Ima jeftin evo ovaj npr:
http://www.spondoolies-tech.com/products/sp30-yukon-second-batchTo ti je entry level za SHA majnanje...ludilo. Sljedeca generacija 10k, sljedeca 20k i tako za godinu dvije ce majnat samo Apple, Samsung i Microsoft. Ono...open source, uncentralized i to.
Ak ti se bas majna, i ak igras igrice, kupi si neku dobru ATI-cu i majnaj...ispatit ce se kroz pola godine. Pa taman sve crklo i oslo k vragu, i dalje imas dobru graficku za igranje ili prodaju.
I volio bih stvarno odgoor od nekog, sto je to tocno u ovoj temi "Off topic". Jerbo ja tu vidim samo "Hrvatski" sto bi reklo, dok se razumijemo, unutar topica je. A i nevidim bas nesto puno spamanja....
za spam koristimo Srpski topic HAHAHAHAHHAAHH!!!!11
E ova ti je dobra
A on kao govori "Bitcoin Forum" a mi ne pricamo o Bitcoima, navodno, pa kaze da spamamo.
Kao prvo, skroz je istina. Ak mi se bas zaspama, odem na Srpski topic pa udri. Kao drugo, cak ni tamo ne spamamo uz svo duzno postovanje kolegama podpisnicarima, vec se svaki spam pretvori u eksli neku relevantnu raspravu.
Ako se izuzme nogomet, onda stvarno nema off topic-a. Sve ostalo sto pricamo ima ili direktne ili indirektne veze sa Bitcoinom. Ako k tome dodamo cinjenicu da i o nogometu pricamo kroz prizmu kladjenja za i sa BTC-om onda je i taj dio 100% ON topic. Prakticki, se drzimo teme maksimalno ozbiljno.
Jos smo vise ON Topic kad krenemo sa pricom o potpisima, jer ustvari pricamo o zaradi BTC-a. Ako TO nije pozeljno ("Kako zaraditi pocetni kapital For The Dummies") onda stvarno neznam sto je.
Pricati o SHA ASIC-ima nema smisla. Il ih nema za kupit, il il je cijena takva da se nece isplatit taman da sam Satoshi sidje s neba.
Pricati o SCRYPT ne samo da nema smisla, nego je i glupo, samim time, meh
Pricati o 51% napadu....koji je smisao u tome?! Popraviti se za sada nemoze jer nitko nije dovoljno pametan, i amen. Il cemo svi prodat BTC i vise se nikad ne vratit il suti i trpi
Sto jos...ah da...mozemo pricati o cijeni BTC-a. Dal je realna, il je bubble, i kak ljepo idu one crtice gore dolje na bitcoinwisdomu, i dal bi sve trebalo bit zeleno crveno il mozda plavo crveno il tak nesh
Sve u svemu, kad bi se drzali "teme" nitko nebi imo nis pametnog za procitat i tema bi umrla. Ovak smo tu, pricamo, i bar s eneki kurac desava.
Vise manje jedini koji je OFF topic je dmeter...on tu sa nekim fiat forama i kupovanjem kredita od banaka i tako neki mumbo jumbo....i jos ga pitas nesto vezano uz to, onda suti ko zaliven, da nebi slucajno netko dosao i radio mu konkurenciju.
Zao mi je samo sto nema Croatian podofrum nego smao ovaj topic....da ima podforum, napravio bi poseban topic u kojem bi svi zainteresirani mogli Selji trljat od nos screenshotove na kojim ase vidi kak smo dobili lovu
Eto, tolko od mene, idem sad buljit u MultiBit da vidim kad ce lova sjest pa da mogu sto prije tu postati screenshot.
Inace, ako je bas potrebno pricati o necem On Topic, imam pitanje....dali tko prati Bitcoin mailing listu? Ima tamo zgodne price o "instant payment" sistemu, o "decentralizaciji majnanja" i tako nekim sitnicama. Iako ovo sto se decentralizacije tice je jako mrtvo...situacija je takva da je fakat tesko pronaci neko pametno rijesenje...sto god je netko negdje ispljunuo, pokazalo se na ovaj ili onaj nacin suplje.