Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 18. (Read 34365 times)

member
Activity: 532
Merit: 12
Geçen gün bu ibneler den bana mail geldi ama içerik eski ecerik acaba kyc ile ilgili birşey mi diye baktım. Hiç alakası yoktu. Ayrıca kyc yaptığım siteye giriş yapmak istediğimde sürekli üyelik aç deyip duruyordu halbuki ben üye olmuştum. Galiba bu bounty fos çıktı gibi
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Henüz KYC onayı adına bir şey yok malesef. Ana konuda scam ilan edilmiş olması elbette hoş bir şey değil fakat beklemeye devam edeceğiz. En azından dağıtım yapacaklarına dair bir konuşma geçmeye başladı.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bu bounty'e katılmadım fakat yorumlardan anladığım kadarıyla henüz bir aktivite olmamış pozitif anlamda. Sylon'un ismi 1-2 sene önce efsane gibi bir şeydi fakat artık pek cazibesi kalmadı sanırım
member
Activity: 476
Merit: 31
yabanci forumda jinbi bounty hakkinda yazilanlar oluyor mu? takip eden var mi? ben burada ara sira görüp hatirliyorum kampanyasina katildigimi, burada da kimse yazmasa unutup gidecegim... bir tane daha vardi galiba böyle, swipe idi galiba?

biraz daha bekleyelim, sonra tosunlari bulup bir sekilde yapariz yapacagimizi:)

Şimdi baktımda çoktan scam ilan etmişler ana bounty konusunda..Hatta sylona bile ciddi saydıranlar olmuş.O yüzden  pekde umutlanmamak lazım artk bountylerden.Piyasa toparlanırsaa belki düzelir.

Harbiden scam çıkma ihtimali bile beni üzüyor çünkü çok fazla imzasında bountysinde olan arkadaş vardı inşallah scam çıkmazda para kazanırsınız
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Umarım scam çıkmaz çünkü çok fazla imzasını taşıyan Türk arkadaş vardı hatta bende bir ara taşıyordum imzasını vaatleri uçuk geldiği için erken vazgeçtim artık sylonun hiç bir kampanyası para kazandırmıyor
member
Activity: 308
Merit: 10
yabanci forumda jinbi bounty hakkinda yazilanlar oluyor mu? takip eden var mi? ben burada ara sira görüp hatirliyorum kampanyasina katildigimi, burada da kimse yazmasa unutup gidecegim... bir tane daha vardi galiba böyle, swipe idi galiba?

Şimdi baktımda çoktan scam ilan etmişler ana bounty konusunda..Hatta sylona bile ciddi saydıranlar olmuş.O yüzden  pekde umutlanmamak lazım artk bountylerden.Piyasa toparlanırsaa belki düzelir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Büyük sahtekarlık yapanlardan biri de bunlar, umarım sonu hayırlı biter. Bu bounty işinde kyc olayını ben anlayamıyorum arkadaş ya, sanki para verip yatırım yapıyosun. Hadi diyelim kyc yaptın bu sefer de onaylamıyolar, bekletiyorlar. Tam olarak yıldırma politikası kaç kişiyi vazgeçirsek kar diyolar heralde.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Boktan konumuzu hortlatalım tekrar. Mail atmışlar sözde İco katılımcıları için dağıtımlar bu ay başlayacakmış. Bu bitincede bounty hunterlara dağıtım başlıyacakmış. Sözde ocak ayında borsalara listelenecekmiş te miş miş. Hiç inanasım gelmiyor artık ya neyse.

Bounty dağıtımlarının başlaması için.Kyc onaylanması gerekiyor.Birde kyc yaptırdık ama ethereum adresimizi yazacak bir yer bulamadık??Bizim bountye katıldığımızı nasıl anlayacak bunlar ?

Şerefsizler benim kyc yi hala onaylamadılar , ne mail geldi ne de başka bir şey,  imza için merak atmak istemiyorum zorla yazıyorum artık,  yani sonucunda hiç bir şey alamıyorsun ama uğraşıp duruyorsun aylarca bekliyorsun

Benimde kyc onaylanmadı. Ico sonrası Kyc leri kontrol edip etmedikleri bile belli değil. Bounty katılımcılarını önemsediklerini sanmıyorum.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Boktan konumuzu hortlatalım tekrar. Mail atmışlar sözde İco katılımcıları için dağıtımlar bu ay başlayacakmış. Bu bitincede bounty hunterlara dağıtım başlıyacakmış. Sözde ocak ayında borsalara listelenecekmiş te miş miş. Hiç inanasım gelmiyor artık ya neyse.

Bounty dağıtımlarının başlaması için.Kyc onaylanması gerekiyor.Birde kyc yaptırdık ama ethereum adresimizi yazacak bir yer bulamadık??Bizim bountye katıldığımızı nasıl anlayacak bunlar ?

Şerefsizler benim kyc yi hala onaylamadılar , ne mail geldi ne de başka bir şey,  imza için merak atmak istemiyorum zorla yazıyorum artık,  yani sonucunda hiç bir şey alamıyorsun ama uğraşıp duruyorsun aylarca bekliyorsun
member
Activity: 462
Merit: 14

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu sylona telegramdan yazdım daha 3-4 gün önce.Ne zaman dağıtılacak bu jinbi bounty ödülleri dedim.
Bu soru defalarca soruldu.Aralık ayı içerisinde dağıtılacak dendi.Ama millete ne gelen var ne giden.İyiki bilgilerimi yollamamışım bu sahtekarlara.
Zaten kyc yapılsa bile bountye katıldığımızı nasıl ispat edecez orası da ayrı.2 ayda onla uğraştırırlar.sonra 20 dolar yollarlar.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Patlayacak gibi hissetmiştim bu kampanyayı gerçi son zamanlarda pek çok proje için sağlam diyemiyorum sürekli patlayan icolar zararına işler var piyasada.
member
Activity: 532
Merit: 22
her şey de bir hayır var derler. Sylon bizim gibi Jr. ları almıyordu iyi ki de almamış şimdi mağdur  daha fazla olurdu. bu adamlar eğer ödeyecek olsa çoktan öderdi diye düşünüyorum. dedikleri miktarı toplamaları mümkün değil.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Bende bu imza kampanyasına katılanlardan birisiyim. Post başı ödeme olayı çoğumuzu cezbetti fakat bounty kampanyası tamamen fiyasko oldu.
member
Ana konuda KYC kontrollerinin Ocak ayında belli olacağı muhabbeti dönmüş, 2019 jinbi değeri 16 dolar gorunuyor. Eğer olurda dağıtım yaparlarsa burdan da gömdüler bize.

iyide hocam  16 dolar kötü bir rakam mı ? Neden gömmüş oluyorlar ? Eğer bu adamlar bu dağıtımları yapsınlar.Şu ana kadar en çok kazandıran bounty jinbi olur.Hadi bakalım.Dağıtılınca ne kadar gelecek size.
1000 dolar için 7 dolardan 142.85 adet token alacağınıza 16 dolardan 62 adet token alacak insanlar, ico dan alanlar ve daha avantajlı fiyatttan alanlar dumlar vs. 2 dolara 1 dolara düştüğünde fiyat ki, bu yaptıkları ile ve piyasa koşullarıyla olmama durumu yok. 62 dolar ederinde mal olacak insanlarda.

Siz burada nasıl bir artı gördünüz?

Hocam ben genel olarak bahsettim.Bu adamlar o miktarları yollasınlar yeter zaten.Hiç yollamayacaklarını düşünüyorum.Çünkü aldıkları yatırım yalan.Website girişi kapatmaları,telegramı kapatmaları,Hiçbir şeye cevap vermemeleri scam olduklarını gösteriyor malesef.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Ana konuda KYC kontrollerinin Ocak ayında belli olacağı muhabbeti dönmüş, 2019 jinbi değeri 16 dolar gorunuyor. Eğer olurda dağıtım yaparlarsa burdan da gömdüler bize.

iyide hocam  16 dolar kötü bir rakam mı ? Neden gömmüş oluyorlar ? Eğer bu adamlar bu dağıtımları yapsınlar.Şu ana kadar en çok kazandıran bounty jinbi olur.Hadi bakalım.Dağıtılınca ne kadar gelecek size.
1000 dolar için 7 dolardan 142.85 adet token alacağınıza 16 dolardan 62 adet token alacak insanlar, ico dan alanlar ve daha avantajlı fiyatttan alanlar dumlar vs. 2 dolara 1 dolara düştüğünde fiyat ki, bu yaptıkları ile ve piyasa koşullarıyla olmama durumu yok. 62 dolar ederinde mal olacak insanlarda.

Siz burada nasıl bir artı gördünüz?
member

iyide hocam  16 dolar kötü bir rakam mı ? Neden gömmüş oluyorlar ? Eğer bu adamlar bu dağıtımları yapsınlar.Şu ana kadar en çok kazandıran bounty jinbi olur.Hadi bakalım.Dağıtılınca ne kadar gelecek size.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!

Ben onu bir kaç sayfa geride yazdım.
2019 için öngördükleri bedelden ödeme yaparlarsa halimiz perişan demiştim, nitekim oraya doğru gidiyor iş.

7 dolar nere 16 dolar nere.

ETH de ico zamanındaki fiyattan hesaplarlarsa o zaman gör işi.
Pages:
Jump to: