Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 19. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ana konuda KYC kontrollerinin Ocak ayında belli olacağı muhabbeti dönmüş, 2019 jinbi değeri 16 dolar gorunuyor. Eğer olurda dağıtım yaparlarsa burdan da gömdüler bize.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Adamların topladıklarını söyledikleri para 47.5m dolar şaka gibi bu piyasa koşullarında o kadar para toplamaları imkansız eğer gerçekten topladılarsa zaten bountycilerin üç beş kuruşuna çökmezler ama bence bu işin altından bir iş çıkıcak ama hadi hayırlısı.
full member
Activity: 361
Merit: 100
Bunun gibi adilik yapanlar oldukça piyasa da adam olmaz çalıştır çalıştır şerefsizlik yap. Dürüst olanı bulmak ta zor dürüst olan da yok zaten çok nadir bir kaç tane katıldığım kampanyada hiç sorun yaşamamıştım. Sorun olacak olanı da doğrudan şikayet etmeyi düşünüyorum. Çok şerefsizlik yapan var söylediğini dağıtmıyor söylediği tarihi değiştiriyor. zaten borsaya girmiyorlar tokeni dağıtmaya korkuyorlar.
member
Activity: 308
Merit: 10
Kyc için kullandiklari siteye geçen gün girmeye çalıştım üye olduğum halde login deyince hesap oluşturmaya çalışıyordu. Ben pasaport değil ama ehliyet ile kyc yapmıştım kendi çapımda. bu proje benim gözümde bitti artık. İş yapacağını zannetmiyorum

Sadece bountyleri dağıtsalar yeter 100-200 ne gelirse kardır hocam.ZATEN iş yapan bir proje 47 milyon topladıklarını söylüyorlar.neden bu kadar sallamıyorlar kimseyi çok saçma Smiley deseler 10 da 1 ni dağıtıyoruz gene insanlar kabul eder ama yok bunlardan bir halt olmaz.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Kyc için kullandiklari siteye geçen gün girmeye çalıştım üye olduğum halde login deyince hesap oluşturmaya çalışıyordu. Ben pasaport değil ama ehliyet ile kyc yapmıştım kendi çapımda. bu proje benim gözümde bitti artık. İş yapacağını zannetmiyorum
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bence de bu proje herkese çaktı bıraktı benim umudum kalmadı bu işten kyc de yaptım ama onay bile gelmedi hikayeden yaptılar sanırım bu kyc işini

KYC için tahsis edilen subdomain bile düne kadar 1 haftadır çalışmıyordu, telegramdan yazdım da aktif hale geldi, sitede böyle sorun varken KYC leri nasıl kontrol ediyorlar acaba diye düşünüyor insan.

Parayı dağıtmayacaklarsa eğer aslında KYC olayı da yalan olsa daha iyi olur. Bu adamlar dolandırıcı sonuçta, bizim bilgikeri nerelerde kullanacağını bilemeyiz. Kimseye ICO için gönderdik demek de pek mantıklı gelmez. O yüzden parayı alamıyorsak, inşallah KYC'leri de kaybedeler diyelim.
member
Activity: 448
Merit: 33
Benim bu projeden bir ümidim kalmadı. Adamalar pasaportla kyc istiyorlar. Onuda yapsak ne isteyecekler bilemiyorum artık. Eskiden airdroplardan bile para kazanalar varmış, bountylerden iyi para kazananlarda varmış. Ama şimdi airdrop bittiği gibi bountylerde bitmek üzere. aylarca uğraş 50 dolar gelsin. ya da hiç gelmesin. Jinbi de olduğu gibi.
full member
Activity: 686
Merit: 111
Ether 80 dolarsan hesaplasak, yarı yarıya geri alacaklar desek, 1000 dolarlık ödülde bile 6 Ether demek olur. Etherin 1000 dolar olacağı güne de 2 sene vade versek 2 sene sonra 6000 dolar havadan gelmiş olur araba alırız Tongue

dostum bence öyle olmaktan ziyade o zamanki eth fiyatını baz alırlar. Ve bence şuan öyle bir fırsat var ki adamlar için. Misal o zaman eth 800 dolar falandı ve benim 1600$gibi bir kazancım spreadsheet'de gösteriliyordu dolayısıyla 2 eth falan , ben adamların yerinde olsam eth ile alacakları şuan belirler, hepsine tak tak tak öderim. sonuçta sen dolar olarak 47.5milyon$ elde ettiğini söylüyorsun kaç yüz bin eth yapar  o inanın hesaplayamıyorum.

yarın bir gün eth bu fiyatlardan yükselir ve adamlar eth olarak ödeyeceğiz derlerse aptallık etmiş olurlar.

Hocam senin şimdiki imzanda patladı icumulate.
Adamlar yatırım alamadık sürdüremeyeceğim satışı dediler.
Bu sylon zkti belamızı valla Sad Geçmiş olsun kardeşim.Ana konuyu takip et derim.

dostum teşekkür ederim uyardığın için , takip ediyorum da seni felaket tellalı gibi adamsın Cheesy
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Bence de bu proje herkese çaktı bıraktı benim umudum kalmadı bu işten kyc de yaptım ama onay bile gelmedi hikayeden yaptılar sanırım bu kyc işini

KYC için tahsis edilen subdomain bile düne kadar 1 haftadır çalışmıyordu, telegramdan yazdım da aktif hale geldi, sitede böyle sorun varken KYC leri nasıl kontrol ediyorlar acaba diye düşünüyor insan.
kontrolden ziyade nasıl koruyorlar diye düşünmeniz gerekir. umarım çakal çıkmaz da bountyden kazandıklarınızı öderler.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ether 80 dolarsan hesaplasak, yarı yarıya geri alacaklar desek, 1000 dolarlık ödülde bile 6 Ether demek olur. Etherin 1000 dolar olacağı güne de 2 sene vade versek 2 sene sonra 6000 dolar havadan gelmiş olur araba alırız Tongue

dostum bence öyle olmaktan ziyade o zamanki eth fiyatını baz alırlar. Ve bence şuan öyle bir fırsat var ki adamlar için. Misal o zaman eth 800 dolar falandı ve benim 1600$gibi bir kazancım spreadsheet'de gösteriliyordu dolayısıyla 2 eth falan , ben adamların yerinde olsam eth ile alacakları şuan belirler, hepsine tak tak tak öderim. sonuçta sen dolar olarak 47.5milyon$ elde ettiğini söylüyorsun kaç yüz bin eth yapar  o inanın hesaplayamıyorum.

yarın bir gün eth bu fiyatlardan yükselir ve adamlar eth olarak ödeyeceğiz derlerse aptallık etmiş olurlar.

Hocam senin şimdiki imzanda patladı icumulate.
Adamlar yatırım alamadık sürdüremeyeceğim satışı dediler.
Bu sylon zkti belamızı valla Sad Geçmiş olsun kardeşim.Ana konuyu takip et derim.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
member
Activity: 1264
Merit: 43
ucumulus mudur ne ayaktır o da iptal olmus.. yukarıda bir arkada yazmıs gerçi; sylon, 2018 yılını gerçek anlamında piç edip bıraktı desek abartmıs olmayız. adam pesin aldığı ethlere bakar, bountycileri kim takar??!!!
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Ne oldu arkadaşlar bu işin sonu ? Gelen giden var mı ? Kyc yaptıracaklardı o ne oldu ? Ana konuda rastladım da adamları direk scam olarak yaftalıyorlar artık.Geçmiş olsun hepinize.

Sylon resmen 2018 yılını piç etti. Onun yönetici olduğu hiçbir kampanyadan kimse ödeme alamadı. Hala onun kampanyalarına katılanlara gerçekten çok şaşırıyorum. Bu Jinbi bence kaçtı gitti. Zaten o kadar para da toplayamamıştı. Geçmiş olsun.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Ne oldu arkadaşlar bu işin sonu ? Gelen giden var mı ? Kyc yaptıracaklardı o ne oldu ? Ana konuda rastladım da adamları direk scam olarak yaftalıyorlar artık.Geçmiş olsun hepinize.
full member
Activity: 686
Merit: 111

dostum bence öyle olmaktan ziyade o zamanki eth fiyatını baz alırlar. Ve bence şuan öyle bir fırsat var ki adamlar için. Misal o zaman eth 800 dolar falandı ve benim 1600$gibi bir kazancım spreadsheet'de gösteriliyordu dolayısıyla 2 eth falan , ben adamların yerinde olsam eth ile alacakları şuan belirler, hepsine tak tak tak öderim. sonuçta sen dolar olarak 47.5milyon$ elde ettiğini söylüyorsun kaç yüz bin eth yapar  o inanın hesaplayamıyorum.

member
Activity: 308
Merit: 10
Biz önümüzü kış tutalım yaz çıkarsa bahtimiza. Zaten piyasanın hali ortada. Bu haldeyken kendi tokenlerini borsaya çıkartmazlar. Benim tahminim o topladık dedikleri miktar sallamasyon.
o zaten hikaye 47 milyon dolar toplayan bir proje bounty dağıtmamak için götü başı sallamaz.Nerede çöp varsa girmiş piyasaya.Bunlar eskiden ponzi oyunları yapan dallamalardı.
member
Activity: 532
Merit: 12
Biz önümüzü kış tutalım yaz çıkarsa bahtimiza. Zaten piyasanın hali ortada. Bu haldeyken kendi tokenlerini borsaya çıkartmazlar. Benim tahminim o topladık dedikleri miktar sallamasyon.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Araba hayali güzel ancak adamlar bir şey vermedi ki,?  Verecekler mi o da belli değil. 😃 baya bir sövdüm ve ama söverek sayarak olmuyor işte 😃
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Pages:
Jump to: