Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 19. (Read 58254 times)

member
Activity: 224
Merit: 12
Yeni tasarımı eskisinden daha çok beğendim lakin sol menüyü biraz daha ufak yapsanız daha hoş olur
newbie
Activity: 71
Merit: 0
Mobil kisimda sikintilar var toplam veya miktar kisimlarina istenilen rakamlar yazilamiyor degisik seyler cikiyor uada kafasina gire nokta koyuyor cok ugrastirici duzeltilmesi lazim
newbie
Activity: 60
arkadaşlar cüzdan adreslerini ben mi göremiyorum yoksa sıkıntımı var sizde de aynımı?
tamam şimdi buldum yatırma çekme menüsündeymiş.bu arada açıldığından beri koinekste çalışıyorum şimdiye kadar sağolsun sorun yaşamadım.başarılarınızın devamını diliyorum.ayrıca koin çokluğuda avantajı
newbie
Activity: 60
arkadaşlar cüzdan adreslerini ben mi göremiyorum yoksa sıkıntımı var sizde de aynımı?
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
oha oha boşanda semerini ye
o transfer ücretleri ne öyle
member
Activity: 112
Merit: 10
Solda ki coin isimleri ve fiyatları biraz daha küçültülürse daha güzel bir görünüme ve kullanıma sahip olur. Sayfayı aşağı çekmek hoş değil. Yeni tasarım eskisinden güzel gözüküyor ama Smiley
newbie
Activity: 17
Bakiyemdeki tüm parayı eklemek için + işaretine basınca bakiyeniz yetersiz hatası veriyor
member
Activity: 134
koineks.com
Yeni interface'de hicbirsey goremeyen birtek ben miyim?
Order book bos gorunuyor, hesap bakiyem bos gorunuyor, hicbir yerde hicbir sayi yok.

Chrome da da boyle internet explorerda da.

Merhaba,

Birkaç kullanıcıdan bu tarz bir durumun yaşandığına dair geri bildirim aldık, konuyla ilgilenmekteyiz.

Teşekkürler
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
Yeni interface'de hicbirsey goremeyen birtek ben miyim?
Order book bos gorunuyor, hesap bakiyem bos gorunuyor, hicbir yerde hicbir sayi yok.

Chrome da da boyle internet explorerda da.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Vay vay vay yeni tasarıma geçilmiş.
Bu kadar kısa sürede yeni tasarıma geçmek hem iyi hem kötü aslında.
Tasarımdan ziyade umarım kullanılabilirlik artmıştır.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Yazılar çok büyük çözünürlük çalışması yapılmalı eth çekimleri çok sıkıntılı çözülürse gerçekten çok iyi olur.
jr. member
Activity: 34
Merit: 1
Değerli kullanıcılarımız,

Daha sorunsuz alım satım işlemi yapılması için altyapımızda ciddi bir güncelleme yapılmıştır. Aynı zamanda çok fazla para birimi ekleyebileceğimiz bir arayüz değişikliğine gidilmiştir.

Geri bildirimler doğrultusunda arayüz güncellemelerimiz hala devam etmektedir.

Özellikle ETH çekim işlemlerinde yaşanan sorunun önüne geçmek için titizlikle çalışma yürütmekteyiz. ETH çekim işlemlerindeki sorunu 2-3 gün içersinde tamamen gidermeyi planlamaktayız.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Eth problemleri de giderilirse Türkiye'nin teknik altyapı olarak en iyi borsası olması yönünde önünde bir engel kalmayacaktır.
full member
Activity: 188
Merit: 110
Normalde ING'ye para cektigimizde 10 dakikada geliyordu ama yaklasik 16 saat oldu hala gelmedi hesabima para.
full member
Activity: 350
Merit: 105

Daha sorunsuz alım satım işlemi yapılması için altyapımızda ciddi bir güncelleme yapılmıştır. Aynı zamanda çok fazla para birimi ekleyebileceğimiz bir arayüz değişikliğine gidilmiştir.

Özellikle ETH çekim işlemlerinde yaşanan sorunun önüne geçmek için titizlikle çalışma yürütmekteyiz. ETH çekim işlemlerindeki sorunu 2-3 gün içersinde tamamen gidermeyi planlamaktayız.

Sizi en çok eleştiren kişilerden biri olarak yapmış olduğunuz yenilikler ve eklemiş olduğunuz ripple için teşekkür etmek istiyorum. Bu güne kadar olumsuz yönlerinizi yazdık olumlu girişimleriniz içinde teşekkür etmemek ayıp olurdu.  Umarım yenilikleriniz devam eder. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı işler.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260

kaç tane banka var
member
Activity: 134
koineks.com

jr. member
Activity: 34
Merit: 1
ethereum çekme işlemi düzelmiş mi güncellemeden sonra deneyen var mı?
newbie
bakım çalışmasını hala bitiremediler neyi test ediyorlar acaba

şuan düzelmiş farklı ve sade bir tasarım olmuş güzel sayılabilir ama asıl önemli olan işlevsellik özellikle eth çekimi konusunda güncellemeden sonra son durum nedir arkadaşlar kullanan var mı yine 8 9 saat beklemeyelim
newbie
bakım çalışmasını hala bitiremediler neyi test ediyorlar acaba
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
haftasonu para yatırıp çeken oldumu hiç? hangi bankaları var şimdi bunların
Pages:
Jump to: