Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 16. (Read 58254 times)

jr. member
Activity: 34
Merit: 1
Sorunlar olduğu doğrudur. Ben de çok kez yaşadım. Ama en azından muhatab bulunabiliyor koinekste, sorunlar benim tecrubelerime göre normalde 3-4 saat içerisinde bazı nadir durumlarda 3-4 gün içerisinde çözülüyor.

Yalan yok Paribu'da hiç sorun yaşamadım. Koinim'de de öyle adamlar az ve öz iş yapıyor.
BTCTurk'de 2 kez ciddi problem yaşadım. Çözüldü hiç cevap vermediler 3-4 gün sonra kendiliğinden çözüldü.
Poloniex'de 1 kez LTC çekim problemi yaşadım. 5. gün geldi, hiç cevap vermediler ticketlara.
Şuan bitfinex'de XRP transaction başarı olmuş iken halen hesaba geçmedi ve ticketlara halen cevap yok.
VebitCoin tecrubelerim hemen hemen Koineks ile aynı sorun oluyor ama destek ile bir şekilde çözüldü her seferinde.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Ben de Koineks'in sosyal medya paylaşımlarına güvenip kripto para ile ilgili birkaç işlemimi koineks borsası üzerinden yapmaya karar vermiştim.Lakin mesai saatleri dışında para çekimi yapılamayacağını söylediler bana.Kesinlikle güvenilmemesi gereken bir borsa uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

İyi dileklerimle
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Twitter ve facebook hesaplarında 7/24 Para Yatırma ve Çekme Yapabilirsiniz demesine rağmen, destek ekibi sadece hafta içi hesabınıza para çekebilirsiniz diyor.

https://twitter.com/koineks/status/919160564018008066
https://www.facebook.com/koineks/photos/a.122909961677902.1073741828.120896965212535/125365904765641/?type=3&theater

Destek ekibinin Türkçe'si de biraz sorunlu. Aşağıdaki uyarıyı para çekme sayfasına koymuşlardı, doğal olarak tüm bankaların para çekme işlemi askıya alındı anlaşılıyor. Sadece ING bankın askıya alındığını öğrenmek için ticket açmam gerekti.

Anlatım bozukluğu olan uyarı : " Ing-Bank tarafındaki transfer hizmeti ile ilgili bir arızadan dolayı 19 Ocak tarihine kadar tüm para çekme işlemleri askıya alınmıştır."

Örnek bir soru cevap daha :
Ctesi : Merhaba en son para çekme işlemim 2 saattir beklemede duruyor. Onaylarsanız sevinirim.
CEVAP : TL çekme işlemleri hafta içi mesai saatleri içerisinde gerçekleşmiştir.

(İyi de arkadaşım benim sana sorduğum soruya bak senin verdiğin cevaba bak. Daha sonra çocuğa anlatır gibi sordum o zaman düzgün bir cevap alabildim.)
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
Bu nasıl bir karaktersizliktir ayıp gerçekten. Burada insanlar sayfalarca şikayetlerini belirtmiş. Birçoğu da bunu gerekli fotoğraflar yazışmalarla ispat etmiş, gün geçmiyor yeni bir şikayetçi daha geliyor, şikayetini belirten insanların hesaplarını kapatıyorsunuz, destekleri otomatik cevaplarla kapatıyorsunuz bir de utanmadan gelip rakip firmalar bizi kötülüyor diyorsunuz. Komik olmayın yahu siz kimsiniz ki rakipleriniz sizi kötülesin? Bu yönetim mantığıyla kimseye rakip falan olamazsınız siz. Değişik coinler eklemekle borsa olunmuyor önce elinizde olanları bir becerin, destek ekibinizde işten anlayan birilerini görevlendirin diğerlerine sıra gelir sonra. Açıkçası ben bu yeni coin ekleme işlerinize büyük şüpheyle bakıyorum. Daha fazla insanın parasını nasıl iç ederiz diye bir tezgah kurmuş bile olabilirsiniz çünkü şu zamana kadar yaptığınız işler hiç güven vermiyor. ''Ergen'' zihniyetiyle yaptığınız kimse bizi çekemiyor açıklaması da tuzu biberi oldu. Bundan sonra ne önünüzden geçerim ne de bir dostumun sizle çalışmasına vesile olurum. Hatalarınızı kabul edip kısa sürede çözmeye çalışacağınıza mağdur insanları yalancılıkla suçluyorsunuz. Siz önce adınıza açılmış suç duyurularının hesabını verin. Eğer hak hukuk varsa ki olduğuna inanıyorum, kısa sürede kapanır gidersiniz. Yine iyisiniz giderken içerde kalan paralarla uzun bir tatil yaparsınız artık...
Not: Tam 38 gündür 9 bin tl değerinde işlemi gerçekleşmeyen, parasının veya coininin nerede olduğu belli olmayan bir koineks mağduru.

Tüm kullanıcıların sorunları ivedilikle giderilmektedir bu konudan şüpheniz olmasın. Belirtmek isteriz ki şuan Koineks Türkiye'de en büyük hacime sahip 3. borsadır.

İşlemlerinizin incelenmesi adına mail adresinizi özel mesaj olarak göndermenizi rica ederiz.
insanları aptal yerine koyup yalan söylemeyin.
Tüm kullanıcıların sorunları ivedilikle gideriliyor ise insanlar neden foruma yazma ihtiyacı duyuyor ?
ayrıca en büyük hacimli 3. borsa olmanızın konuyla ne alakası var ? biz büyük firmayız sen kimsin lan köpekmi çekiyorsunuz ?
cem uzanda milyar dolarla oynayan birisiydi ama motorolayı dolandırabiliyordu.
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
be mk cocugu borsa onca sıkayet var muhabbete bak bu yuzsuzlerde a sıktırın ordan.3.buyuk borsaymıs.gerızekalı mod zaaten btcturk parıbu bı de sız varsınız sızde sonuncu sıradasınız malllll admınnn.sen yukardakılere cvp vercegıne malgıbı boş konusuyorsun demekkı gercek.senden ınadına coin cekcem atıp 2 degıl 10 tekrar  gonder bak bakalım babamın sıkını alabılecen mı mahkeme degıl AİHM gıt yeter kı

demekki böyle yapmak gerekiyor tekrartekrar hatalarını yüzlerine vurmak için cüzi bir miktarla giriş yapacam tek seferde deil 10-100 seferde tektek gerekirse farklı hesaplara gönderim yapacam bakalım sisteminde aynı senin gibi çemkirecekmi.
full member
Activity: 672
Merit: 110
be mk cocugu borsa onca sıkayet var muhabbete bak bu yuzsuzlerde a sıktırın ordan.3.buyuk borsaymıs.gerızekalı mod zaaten btcturk parıbu bı de sız varsınız sızde sonuncu sıradasınız malllll admınnn.sen yukardakılere cvp vercegıne malgıbı boş konusuyorsun demekkı gercek.senden ınadına coin cekcem atıp 2 degıl 10 tekrar  gonder bak bakalım babamın sıkını alabılecen mı mahkeme degıl AİHM gıt yeter kı
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Bu nasıl bir karaktersizliktir ayıp gerçekten. Burada insanlar sayfalarca şikayetlerini belirtmiş. Birçoğu da bunu gerekli fotoğraflar yazışmalarla ispat etmiş, gün geçmiyor yeni bir şikayetçi daha geliyor, şikayetini belirten insanların hesaplarını kapatıyorsunuz, destekleri otomatik cevaplarla kapatıyorsunuz bir de utanmadan gelip rakip firmalar bizi kötülüyor diyorsunuz. Komik olmayın yahu siz kimsiniz ki rakipleriniz sizi kötülesin? Bu yönetim mantığıyla kimseye rakip falan olamazsınız siz. Değişik coinler eklemekle borsa olunmuyor önce elinizde olanları bir becerin, destek ekibinizde işten anlayan birilerini görevlendirin diğerlerine sıra gelir sonra. Açıkçası ben bu yeni coin ekleme işlerinize büyük şüpheyle bakıyorum. Daha fazla insanın parasını nasıl iç ederiz diye bir tezgah kurmuş bile olabilirsiniz çünkü şu zamana kadar yaptığınız işler hiç güven vermiyor. ''Ergen'' zihniyetiyle yaptığınız kimse bizi çekemiyor açıklaması da tuzu biberi oldu. Bundan sonra ne önünüzden geçerim ne de bir dostumun sizle çalışmasına vesile olurum. Hatalarınızı kabul edip kısa sürede çözmeye çalışacağınıza mağdur insanları yalancılıkla suçluyorsunuz. Siz önce adınıza açılmış suç duyurularının hesabını verin. Eğer hak hukuk varsa ki olduğuna inanıyorum, kısa sürede kapanır gidersiniz. Yine iyisiniz giderken içerde kalan paralarla uzun bir tatil yaparsınız artık...
Not: Tam 38 gündür 9 bin tl değerinde işlemi gerçekleşmeyen, parasının veya coininin nerede olduğu belli olmayan bir koineks mağduru.

Tüm kullanıcıların sorunları ivedilikle giderilmektedir bu konudan şüpheniz olmasın. Belirtmek isteriz ki şuan Koineks Türkiye'de en büyük hacime sahip 3. borsadır.

İşlemlerinizin incelenmesi adına mail adresinizi özel mesaj olarak göndermenizi rica ederiz.
newbie
Activity: 9
full member
Activity: 434
Merit: 107
Değerli kullanıcılarımız,

Stellar borsamızda işleme açılmıştır.

Ayrıca 27.01.2018 00:00 Tarihinden itibaren ay sonuna kadar komisyon ücreti alınmayacaktır.

Teşekkürler.

Sevgili koineks. size üye oldum ancak herhangi bir işlem yapmış değilim. bunun sebebi ise sayfalar dolusu şikayetler. bu şikayetlerle ilgili doyurucu bir açıklamanız yok.

buradan iki sonuç çıkarıyorum;

ya sistem ve bilgili personel bakımından yetersizsiniz,

ya da pek doğru iş yapmıyorsunuz.

her iki sonuçta sizinle iş yapmanın mantıklı olmadığını söylüyor.

benim size tavsiyem yeni coinler çıkarmakla uğraşacağınıza elinizdeki coinlerin transferini filan düzeltin. yani eth düzeldimi ki rippleyi ekliyorsun? bir şeyi eklemeden önce mevcut sistem tam randımanlı işler ve kapasite fazlalığı olur o zaman yeni bir şeyler yapılır. halihazırda düzgün yapılamayan bir işin üstüne neden yeni iş ekleniyor bunun mantığı nedir?

newbie
Activity: 71
ethereum çekim sorunları düzeldimi acaba yetkili arkadaş bilgilendirirse güzel olur.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Valla bu kadar çok Problemli bir site olacağı aklıma gelmezdi diyebilirim. Bir İki kere işlem yaptım o zamanlar hiç sorun yaşamadım.
full member
Merit: 110
bunlar gercekten ınsanları ıcraya verdılerse solemeden cok ama cok buyuk ayıptır.keşke bnmde basıma gelse de gorussek sunlarla bakalım nasıl ıcraya verırsınız kendı hatanızı solemeden duzeltmeden haber vermeden ıcraya vermek nedır arkadas
full member
Merit: 119
#Root
hergün yeni bir coin eklemek güzel tl ile zahmetsiz almak süper bişey ama sisteminizde oluşan hatalar yüzünden ve yanlış gelen coinlerin iade edildiğ halde yüksek kurdan tlkarşılığı milleti icralık etmek pek makul deil çeşke benim başımada öyle bişey gelseydi ve ben bu yazılanları okuduktan sonra sistem hatasi ile bana gelen yanlış coini geri vermezdim he düzgün bir  muamele gösterilse kimse kimsenin parasında gözü yok ama yanlış yol izliyorsunuz icraliık ettiğiniz her kullanıcı sizi bırakacak ve herkese aynı şeyi söyleyip borsanızdan her kullanıcı vaz geçiremesede 2-3 eşini dostunu koparacaktır daha iyi hizmet var amadaha iyi bir müşteri anlayışı malesef yok tavsiye etmiyeciğim borsalar arasında yer alıyor.
member
koineks.com

Stellar borsamızda işleme açılmıştır.

Ayrıca 27.01.2018 00:00 Tarihinden itibaren ay sonuna kadar komisyon ücreti alınmayacaktır.

Teşekkürler.
member
koineks.com

Güncelleme sonrası coin yatırma işlemi yapıp bakiyesine işlemeyen birkaç kullanıcı tespit edilerek sorunları giderilmiş ve sorun tamamen çözümlenmiş hale gelmiştir.

Rakip firmaların farklı üyeliklerle konumuza çok fazla olumsuz yorum yaptırdıklarını gözlemlemekteyiz. Bunların Koineks'in ilerlemesine herhangi bir etkisi olmayacağını bildirmek isteriz.

Koineks yeni para birimleri ekleyerek ve her geçen gün altyapısını güncelleyerek yoluna devam etmektedir. Ayrıca destek ekibimiz tüm kullanıcılara 7/24 hizmet vermektedir.

Saygılarımızla.

Siz eğer yukardaki sorununu anlatan kullanıcıyı banladıysanız, hiçbir allahın kulunu kendinizde tutamazsınız.

Merhaba,

Kullanıcı profili açıktır ve aktif olarak işlem yapmıştır. Giriş sorunu yaşamış olabilir. Lütfen detaylı bilgi almadan sadece söylentilere göre yorum yapmamanızı rica ederiz.
full member
Merit: 100

Güncelleme sonrası coin yatırma işlemi yapıp bakiyesine işlemeyen birkaç kullanıcı tespit edilerek sorunları giderilmiş ve sorun tamamen çözümlenmiş hale gelmiştir.

Rakip firmaların farklı üyeliklerle konumuza çok fazla olumsuz yorum yaptırdıklarını gözlemlemekteyiz. Bunların Koineks'in ilerlemesine herhangi bir etkisi olmayacağını bildirmek isteriz.

Koineks yeni para birimleri ekleyerek ve her geçen gün altyapısını güncelleyerek yoluna devam etmektedir. Ayrıca destek ekibimiz tüm kullanıcılara 7/24 hizmet vermektedir.

Saygılarımızla.

Siz eğer yukardaki sorununu anlatan kullanıcıyı banladıysanız, hiçbir allahın kulunu kendinizde tutamazsınız.
newbie
Activity: 52

Saygılarımızla.

Stellar ne zaman eklenecek ve diğer eklenecek para birimleri neler? Ayrıca özellikle Paribu'daki gibi hemen sat özelliği eklenecekmi?
member
koineks.com

Saygılarımızla.
sr. member
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Demek ki neymiş? "yaptım, oldu" ile olmuyor muş.
newbie
Activity: 34
24.01.2018 günü Koineks hesabımdaki (1MSsBTVHQVR3Zf1qxVsr83UJq2Q7LSecjy) BTC adresine saat 11:08 de 1.514188 BTC ve saat 14:11 de 1,00182538 BTC olmak üzere iki defa BTC transferi yaptım,transfer geçmişini kontrol ettiğimde her iki transferinde onaylandığı ve gerçekleştiği görünüyor ancak BTC ler Koineks hesabıma geçmedi ve hiçbir işlem yapamıyorum, destek bölümünden yaşadığım sorunu yazdım bana cevap olarak ''Gelen transferi kontrol et butonuna basar mısınız ?'' yazıyor ben bunu zaten defalarca denedim. Destek bölümüne sorunu tekrar yazdım ancak net bir cevap alamıyorum.Transfer gerçekleşmesine rağmen hesabımda BTC görünmüyor, iletişim bölümündeki telefon numarasını aradım ancak ordan da cevap verilmiyor. Şu anda hiçbir şey yapamıyorum bu yüzden çok endişeliyim çünkü sorunumu çözecek muhatap bulamıyorum.

kaç gündür coin göndermeyin diyorum buraya dinleyen yok Sad((( MAğdur olursunuz perişan olursunuz karşınızda bir tane muhatap bulamazsınız çünkü bu koineks multi amatörler tarafından yönetiliyor..
Pages:
Jump to: