Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 15. (Read 58254 times)

full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Btc transfer ücretleri 1 sat/byte'a kadar düşmüşken hala daha btc transferinden 0,0007 btc almak nedir ya, ayıp vallahi.
çoğu borsa öyle hocam. havadan para geliyor işte niye taksınlarki. eth çekiminede 10 kat falan fiyat çekiyorlar.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Btc transfer ücretleri 1 sat/byte'a kadar düşmüşken hala daha btc transferinden 0,0007 btc almak nedir ya, ayıp vallahi.
member
Activity: 186
Merit: 10
Millete fazladan coin nasıl gönderdiniz yav bu ayrı trajikomik milletin çakallık yapıp bunu geri vermemeye çalışması ayrı trajikomik ne desem bilemedim.
member
Activity: 134
koineks.com
koineks gözümün nuru iyi niyetine çalışma üretme çabana inanıyorum hadi gayret şu eth yi de hallettin mi kral olacaksın bak bu kadar adam bel bağladık bekliyoruz. Yukarıda bir arkadaş tüm sermayesinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu yazmış. Okudum baya üzüdüm. Neden bunu yapıyorsun neden bizi üzüyorsun. sen bizim yerli üretken çalışkan borsamızsın. bizi de üzme sen de üzülme çok daha güzel günleri hak ediyorsun bu durgunluğu hak etmiyorsun hadi gadasını aldığım.
https://www.youtube.com/watch?v=A7X-LQgWYkM

Merhaba

ETH sorunu giderilmiştir, herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda destek ekibimize bildirirseniz hızlı şekilde çözüm sağlanacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

100lerce dosya var açılmış gözlerimle gördüm. 28. icra dairesinde sadece 7 bin ile 100 bine yakın yanlış işlem yapılmış herkese o anlık kurdan tl bazında dava açmışlar.. BTC yasal bir ödeme aracı veya emita falan sayılmadığı için direkt TL olarak ve o an ki kurlarla açmış olmaları biraz art niyetli geldi bana ya da insanları korkutup en azından coini geri almanın yolu olarak göründü. BIMERe yazdığım da bu tarz durumlarda mahkemelerin sonuçsuz kalabileceği bir takipsizlik ve anonimlik oluştuğu için hiç bulaşmayacakları yönündeydi... En hacimli 3. borsası olmasının yanında en problemli ve en hızlı hacim kaybeden borsalar arasında da ilk 1 de artık ...
 Ilgili ve alakalı olsalar, art niyetli olmasalar iyi de Türkiye burası kafasını koparan koparana...

Geçmişte yaşanan bir sistem hatası nedeniyle bazı kullanıcılarımıza fazla miktarda coin gönderimi yapılmıştır. Art niyetli olan kullanıcılarımız bu tutarları iade etmediği için gerekli işlemler başlatılmıştır. Bu Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre en doğal hakkımızdır. Lütfen çok anormal bir durummuş gibi ifade etmeyiniz.

Teşekkürler.
newbie
Activity: 15
gerçekten insanlara haber vermeden icra takibi açmak mantıksız çünkü sadece söyleyerek paranın bir kısmını bazılarından tahsil etmek varken neden dosya açılış masrafı yapsınlar. sanıyorum haber vermişlerdir. üstelik binlerce yanlış işlem diyorsunuz bu kendilerinin hatası değil. diğer yandan ne yapsın adamlar yeni açılmış bir borsa bir günde binlerce ether zarara girdiğinde hakkını nerde arasın? önce uyaracak sonra icra takibi açacak elinden gelen başka ne var? aslında o günlerde ethereum sistemi fena çuvalladı. ben de o ara wex.nz den yüklü bir ether bağışı almıştım iade ettim.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
bunlar gercekten ınsanları ıcraya verdılerse solemeden cok ama cok buyuk ayıptır.keşke bnmde basıma gelse de gorussek sunlarla bakalım nasıl ıcraya verırsınız kendı hatanızı solemeden duzeltmeden haber vermeden ıcraya vermek nedır arkadas

100lerce dosya var açılmış gözlerimle gördüm. 28. icra dairesinde sadece 7 bin ile 100 bine yakın yanlış işlem yapılmış herkese o anlık kurdan tl bazında dava açmışlar.. BTC yasal bir ödeme aracı veya emita falan sayılmadığı için direkt TL olarak ve o an ki kurlarla açmış olmaları biraz art niyetli geldi bana ya da insanları korkutup en azından coini geri almanın yolu olarak göründü. BIMERe yazdığım da bu tarz durumlarda mahkemelerin sonuçsuz kalabileceği bir takipsizlik ve anonimlik oluştuğu için hiç bulaşmayacakları yönündeydi... En hacimli 3. borsası olmasının yanında en problemli ve en hızlı hacim kaybeden borsalar arasında da ilk 1 de artık ...
 Ilgili ve alakalı olsalar, art niyetli olmasalar iyi de Türkiye burası kafasını koparan koparana...
newbie
Activity: 15
koineks gözümün nuru iyi niyetine çalışma üretme çabana inanıyorum hadi gayret şu eth yi de hallettin mi kral olacaksın bak bu kadar adam bel bağladık bekliyoruz. Yukarıda bir arkadaş tüm sermayesinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu yazmış. Okudum baya üzüdüm. Neden bunu yapıyorsun neden bizi üzüyorsun. sen bizim yerli üretken çalışkan borsamızsın. bizi de üzme sen de üzülme çok daha güzel günleri hak ediyorsun bu durgunluğu hak etmiyorsun hadi gadasını aldığım.
https://www.youtube.com/watch?v=A7X-LQgWYkM
full member
Activity: 350
Merit: 105
Koineks Komisyon oranları için bakıma gireceğine Eth  çekimleri için bakıma gir. Bir güzellik yap artık Smiley)
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
son zamanlarda haftasonu para çekebilen varmıdır? Banka listesi nedir hangi bankalar var haftasonu para gönderebildikleri?
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
Koinimden bugune kadar toplamda birkac milyon TL'lik islem yaptim ve pek bir sorun yasamadim.

Fakat son olarak dun cekim emri verdigim 59 kusur bin TL icin onay maili gelmesine ragmen para halen hesabima yansimadi.

Başarılı   Para Çekme   30.01.2018 14:50:48   59,169.17   tr950006400000111230748267

Bu tarz bir sorun yasayan oldu mu daha once?

Support ticket actim bakalim. Gelisme olunca yazarim.
Koinekse alakali bir durum da olmayabilir, belki banka birseyler karistiriyor arkada..

Edit: 5 dakika icerisinde cevap geldi, tesekkurler.

Merhaba, TR ibaresini büyük yazmanız gerekmektedir. TR ibaresini küçük yazdığınız için işleminiz gerçekleşmemiştir. Finans ekibimize durumunuzu bildiriyoruz. Kontroller sağlanacak ve gerekli aksiyonlar alınacaktır. İyi günler.

Bilginiz olsun arkadaslar, IBAN yazarken basindaki TR ibaresini buyuk yazin, case sensitive yapmislar  Grin Grin
newbie
Activity: 1
Kripto piyasalarında yeni sayılırım 4 aydır ilgileniyorum,0.2 btc bir sermaye ile başladım,ilgilendikçe al sat yaptıkca zarar ettim kar ettim tecrübe kazandım.Bir çok yabancı borsada türkiye deki bütün yerel borsalarda hesap açtım işlem yaptım.Çok sayıda al sat yaparak elimdeki kapitali minik minik artırdım.Borsalardaki aylık hacmim 4 milyon lirayı buldu,düşünün bu kapitale göre ne kadar fazla emek vermişim,al sat yapmışım.Ne kadar işlem yaparsan doğal olarak o kadar aksilikle karşılaşıyorsun misal cexio bakıma girdi,o ara fiyat fırladı ucuzdan elimdekini biri aldı gitti,btc-turk eth transferi yapacaktım aldım transferler kapalıymış fiyatlar düştü elimde patladı,nicehash yaptığım kazımlar hacklendi.Oldu da oldu bir kazandımsa bir kaybettim.Ama bunlar benim hatamdı çünkü cexio nerdeyse 1 hafta önce ,btcturk saatler önce duyurusunu yapmış,çekme ekranında kabak gibi yazıyor,herkes diyor paranı kendi cüzdanında sakla diye günün sonunda bütün bu başıma gelenler aslında dikkatli ve bilincli bir kullanıcı olmamanın cezası diye düşünüyorum.Peki koineks de başıma ne geldi de buraya yazma isteği duydum.Eth yükseleceğini düşündüğüm için 28.01 sabaha karşı elimdeki btcyi eth dönmek istedim,o saatler içinde en iyi oran koineksteydi,ama önceden tecrübe ettiğim gibi sayfalarına duyurularına ve para çekme ekranına baktım her şey normal gözüküyordu.Btc aktardım alımımı yaptım eth şahsi cüzdanıma aktarma emri verdim,o da ne bir türlü onaylanmıyor,fazla kalan btc yollayım dedim çat diye gitti ama eth onaylanmıyor 2 saat oldu onaylanmıyor,destek ticket attım teknik bir sorun var en "kısa" sürede düzeltileceğini söyledi.Btctürk den biliyorum ki bu 1-6 saat arası demek yine şansızlığıma yordum,dedim akşama atarım zaten hold yapcam bir süre  hem arada hacklenilecek kadar şansız değilimdir sıkıntı olmaz diye düşündüm.Tahmin edeceğiniz gibi bu "kısa" süre bir türlü gerçekleşmedi,bugün 31.01 hala bir gelişme yok,eth bu süre içinde istediğim değerlere çıktı ve bugün çakıldı ama ben satışımı sonra düşük seviyeden alımımı yapamadım.Çünkü paramı çıkartamıyorum,çünkü koinekste işlem hacmi çok dar.En son yeter bir an önce çıkayım burdan diyip zararına satış yapıp zararına btc alıp piyasadan çıkacaktım ki birden farkkettim.Bu aksiyonun edemediğim kar edeceğim zararla koineks macerasının bana maliyeti 0.2 btc 4 aydır ortaya koyduğum emeği hiçe sayacak,yatırım için işimde çalışarak artırarak biriktirdiğim ilk kapitalim kadar bir mebla ve en acısı benim bunda hiç bir suçum yok.Neden bu zararı ben karşılamak zorundayım ki,koineks duyurularında resmi twitter facebook sayfasında eth çekme sorun olduğunu bildirmemiş,site içinde çekme ekranında bu ibare ben işlem yaparken değil saatler sonra eklenmiş(bitcointalk daki önceki mesajlara,ekşi sözlükte yorumlara bakarsak bu sorun günlerdir devam ediyormuş).Sisteminindeki sorundan kullanıcıları haberdar etmemek bu kusurlu eksik iş yapılıyor demek.Bundan doğacak zararı kullanıcı üstlenmemelidir.Ayrıca bir teknik sorunu günlerdir çözemeyen bir borsa paramızın emanetini alma güvenini nasıl sağlayabilir.Ben hakkımı arama yoluna gideceğim hem örnek olur diye düşünüyorum.İlk başta tüketici hakem heyetine başvurcam orası bana ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verir diye umuyorum.Bu yorumumu da olayla ilgili bilgilendirici olarak güncelleyeceğim ki benim gibi sıkıntısı olan googledan buraya gelecek insanlara bir yararım olur.

O kadar yazdım bir şeylerini öveyim bari gördüğüm en hızlı destek ekibine sahip bu bir işinize yarıyor mu hayır ama çok hızlılar.Hatta robotla konuşma tecrübesi yaşamak isterseniz doğru adres bir nevi geleceği ayağımıza getirmişler.TEŞEKKÜRLER KOİNEKS

full member
Activity: 475
Merit: 127
Koinekste bende 100lerce işlem yaptım sorun yaşamadım destek konusundada telefonla olsun site üzerinden olsun gayet yardımcı cevaplar aldım btcturk ve Koinimden daha hızlı cevap veriyorlar bendeki işlemler için konuşuyorum çoğu zaman en iyi desteği buradan aldım.

Bugüne kadar 1 kez sorun yaşadım oda aynı parayı 2 kez yolladılar 90bin TL +90BinTL = 180bin TL bende geri hesaplarına iade ettim adamların 2 kez yanlışlıkla coin gönderip iade edilmemesi resmen hırsızlık ve terbiyesizliktir benim başıma gelse kim olursa olsun haksız kazancı iade ederim sistemsel sorunları her site yaşamaktadır zamanında btcturktede sorunlar ile karşılaştık paribu ilede koinim ilede sorunsuz borsa yok fakat Türkiyedeki 4 önemli borsa paribu btcturk koineks ve son sırada olmak üzere ilk borsalardan biri olan koinimdir bana göre.

Koinimde fazla şikayet yok fakat koineksin yanından bile geçemezler destek konusunda olsun hız konusunda olsun koineksi tek geçerim.

Para ödeme konusunda 1. sırada kesinlikle paribu 2. koineks 3. btcturk son sırada paranızı keyfe keder ödeyen işlem yapmayı kestiğim koinimdir.

Koineksin tek problemi hacim oluşamama problemidir geçen ay hacim baya yüksekti çok rahat al sat yapılabiliyordu aslında.

Ben bi yanlışlarını görmedim dediğim gibi 2 kez ödeme yapmaları dışında üstüne basarak söylüyorum nasıl bizim paramızda eksik olduğunda hakkımızı arıyorsak adamlardada yanlış oluyorsa adamlarda çöpte bulmuyor parayı haklarını tabiki arayacaklar.
member
Activity: 140
Koineks'in çok büyük eksiklikleri olduğu ve kullanıcılarına mağduriyet yaşattığı bu konuda çok fazla sayıda insanın yaptığı yorumlardan anlaşılıyor.Yine de tüm bu olumsuzluklara rağmen seviyeli bir şekilde eleştirilerimizi yaparsak çok daha iyi olur.
newbie
Activity: 16
be mk cocugu borsa onca sıkayet var muhabbete bak bu yuzsuzlerde a sıktırın ordan.3.buyuk borsaymıs.gerızekalı mod zaaten btcturk parıbu bı de sız varsınız sızde sonuncu sıradasınız malllll admınnn.sen yukardakılere cvp vercegıne malgıbı boş konusuyorsun demekkı gercek.senden ınadına coin cekcem atıp 2 degıl 10 tekrar  gonder bak bakalım babamın sıkını alabılecen mı mahkeme degıl AİHM gıt yeter kı

hocam küfür etme valla üyeliğini kapatıp mahkemeye vereceklerini söylüyorlar  :-P  gerçi hoş daha vermemişler benide bekliyorum yani Cheesy
full member
Activity: 350
Merit: 105
ETH çekimlerini ne zaman düzeltmeyi düşünüyorsunuz borsanızın hacmi düştüğünden dolayı izin vermiyor olabilir misiniz ? Bu ne iştir kaç gündür çekim yapılmıyor hangi ağda problem var koineks ? Yeter artık insanları sinir hastası ettiniz çekimlere izin verin hacim artsın hacim düşücek diye yapıyorsunuz da hacimi daha da düşürdünüz. Kafanız bile o kadar basıyor.
full member
Activity: 672
Merit: 110
ılk acıldıgında problem yoktu gece 1 de para atıp btc eth cekebılıyordum sırf o yuzden kullanıyordum suan ustune para verseler kullanmam ama bunlar ülkenın 3.BUYUK BORSASI KULLANMAK LAZIM ahahahahah ne ıcıyorsunuz hey admınlerı koıneksın Huh? sırf 2-3 gundur btc eth cekıyorum cift yollayın dıye ama cıft yoollamıyorsunuz yollayın 2 3 kere aynı eth .bakalım gerı vercem mı sıze o etherlerı
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Adamlar Pek fazla istiflerini bozmuyorlar demekki çok rahatlar. Şahsen bana göre'de bu kadar çok sorun varken Kendilerine bu kadar şikayet var diye sorulmasına gerek yok. Çünkü rahatlar. Smiley
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Elle işlem olayı doğruysa otomatik sisteme almaları gerekir diye düşünüyorum.Yalan yok ben ahım şahım problem yaşamadım yada bizim şansa işler  rast gitti doge yolladım hesaba gerçi 12 saatte yansıdı eth yolladık oda 5-6 saate geçti geçen ayda işte şu sağlam düşüş olayı başlayınca ne var ne yoksa sattım çıktım  fazlada düşüp kardan zarar etmeyelim diye usd ye döndüm gerçi ayrı walletda biraz btc var ama şu anda tüm borsalarda sıfırdayız. Roll Eyes
işin gerçeği sade bura değil hepsinde sorun yaşanıyor sorun yaşandıkçada insanlar soğuyor helede yorumları okuyunca lan bizimde başımıza gelirmi diyip temkinli yaklaşmaları normal derim. Huh
clt
jr. member
Activity: 135
Merit: 7
Bu borsanın en büyük sorunu işlemleri otomatikleştirememiş olması. Para çekilirken ve yatırılırken onay diye birşey olabilir mi allah aşkına? Emir verilir otomaitk olarak iletilir ve bitti. Anlaşılan ING bank ile çalışan bir API'leri yok ve kullanıcıların transferlerini elle gerçekleştiriyorlar. Yani aklıma direk bu geliyor. Bu borsayı sadece ürettiğim LTC'leri TL'ye çevirmek için kullanıyorum. Yoksa aktif olarak bu tarz bir borsayı kullanmam imkan dahilinde değil. Alım ve satım işlemleri bile gösterilmiyor sadece derinlik. Ciddi ciddi şaka mı bu şimdi? Son işlemleri göstermemek de neyin nesi?
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Koineks 7gün 24 saat para çekimi yapılabiliyor diye paylaşım vermese mesai saatleri dışında çekim hizmeti vermemesi konusunu çok fazla eleştirmem ama hem böyle bir söylemde bulunup hem bunu yapmamak bana göre biraz dolandırıcılığa kaçıyor.
Pages:
Jump to: