Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 59. (Read 58254 times)

member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Btc bozdurup hesabına sorunsuzca tl aktaran oldu mu forumdan? Bir de burda da Paribu'da olduğu gibi Tr hattı şart mı giriş yapabilmek için yoksa mail yeterli oluyor mu?
ben çektimde yatırdımda bir problem yok.TR hattı olayını bilmiyorum keşke bu tr hattı olayları olmasa authy ile giriş yapabilsek yurtdışına çıkınca napıcam diye kara kara düşünüyorum hem bunda hem paribuda.

Merhaba,

Yurtdışına çıkan üyelerimizin mağdur olmaması için bu konuyla alakalı bir geliştirme yapılacaktır.

Teşekkür ederiz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Btc bozdurup hesabına sorunsuzca tl aktaran oldu mu forumdan? Bir de burda da Paribu'da olduğu gibi Tr hattı şart mı giriş yapabilmek için yoksa mail yeterli oluyor mu?
ben çektimde yatırdımda bir problem yok.TR hattı olayını bilmiyorum keşke bu tr hattı olayları olmasa authy ile giriş yapabilsek yurtdışına çıkınca napıcam diye kara kara düşünüyorum hem bunda hem paribuda.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Geri bildirimlere önem vermeniz sevindirici. Umarım kalıcı ve başarılı olursunuz.
sr. member
Neden ısrarla takip için bchain.info veriyorsunuz? btc.com verin gitsin açılmıyor bende bchain.info
member
koineks.com
Tüm görüşlerin önemle dikkate alındığını, yapılan öneri ve eleştirilerin üzerine gerekli çalışmaların yapıldığını bilmenizi isteriz.

Olumlu ,olumsuz yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Koineks Ekibi
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
Gece Saat 12 de ve Sabah saat 7de bile TL hesaba 5 dakika da işleniyor
Eth Alımı ve çekimi yaptım
gayet başarılı ve hızlı
Böyle bozmadan devam edin ..
Tebrikler...

sr. member
Ben bugün depozit yaptım 5 dakikada hesabıma yansıdı fakat bitcoin çekme işlemi biraz uzun sürdü diyebilirim Smiley 15-20 dakikadır hala onayda bekliyor çekimim.

Derken onaylandı teşekkürler.Desteğe her atılan soruya dakikalar içinde cevap verilmesi bana bayağ tatmin etti.Umarım tez zamanda hacim büyür ve liderliğe oynarsınız elinize sağlık.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
Başarılarınızın devamı diliyorum güzel hareketler bunlar bizim adımıza umarım sağlıklı sorunsuz bir ticaret hayatınız olur . r10 da bolca reklamınız da dönmüyor değil hani Cheesy
full member
Activity: 135
Merit: 100
hacim artması durumunda piyasaya iyi bir soluk getireceğini düşünüyorum.

Aslında bazı arkadaşlarda yorumlarında belirtmiş bazı aksaklıklar yaşanıyor gibi ama firma bunu sanırım göz ardı etmiyor ki bütün söylenenlere anında dikkate aldıklarını gösteriyor
full member
Activity: 224
eth adreslerine 0x eklemeniz daha iyi olacaktır.
bir yere adres eklerken başa 0x yazmak zorunda kalabiliyoruz.
ayrıca basit bir ticker bekliyorum en hızlısından olsun lütfen Sad

Merhaba,

sitemizdeki ethereum hesaplarının başına 0x eklenmiştir.
Fiyat tickeri eklenmiştir. https://koineks.com/ticker adresinden erişebilirsiniz. dakikada bir güncellenmektedir.

merhaba,

bildiğiniz gibi yurtiçi ve yurtdışı tüm ticker dataları realtime olarak verilmektedir.
member
koineks.com

Merhaba,

sitemizdeki ethereum hesaplarının başına 0x eklenmiştir.
Fiyat tickeri eklenmiştir. https://koineks.com/ticker adresinden erişebilirsiniz. dakikada bir güncellenmektedir.
full member
Activity: 224
member
koineks.com
Yakın zamanda yeni coinler, tasarımda ciddi ve kapsamlı iyileştirmeler olacaktır, üzerinde çok detaylı şekilde çalışmaktayız.

Görüş, öneri ve eleştiriler için teşekkür ederiz.

full member
Activity: 392
Merit: 101
Hayirli olsun. Ozenerek yapilis site. Kasima kadar komisyonsuz biz de islem yapalim.
full member
Activity: 168
Hayirli olsun, umarim zamanla yeni altcoinler de eklenir.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Kendi nazarımda siteniz tam güven aşılamadı .

Eleştirmek istediğim kısım site tasarımı çok yavan. Güven aşılayamadı bana.  1 Kasıma kadar komisyon almamanız güzel olmuş . Hayırlı olsun ne diyelim .
full member
Activity: 616
Merit: 101
Hayırlı olsun öncellikle , üye oldum kısa süre sonrada ilk alışımı yaparın inşallah rekabet ortamı olması güzel oluyor daha hızlı ve düzgün hizmet almak açısından
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bugün bir işlem daha yapacağım. TL yatırdım az önce. Süreci dünkü gibi yazarım. Bakalım düne özel miydi bugün de olacak mı...

Ekleme:
Tl yatırma yarım saatte hesaba geçti. Eth aldım ve bittrex'e gönderdim. Bekliyoruz bakalım ne kadar sürede başlayacak işlem.

Ekleme2: Sonraki yarım saatte de bittrex'e eth geçti.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
öncelikle hayırlı olsun,r10da reklamınızı görmüştüm burdada konusunu açmanız iyi oldu. üye oldum günlük hacimleri göstermiyor sanırım ya da ben bulamadım.ilk ay komisyon olmaması harika!
Pages:
Jump to: