Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 60. (Read 58254 times)

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi kayıt oluyorum cuma günü kullanırım.

ileride eklemeyi düşündüğünüz Altcoin var mı?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Bir şey fark ettinizmi ? doge var neden kullanalım derseniz doge fee ücreti çok düşüktür ben x borsasından btc çekim yapınca nerdeyse 20-30tl fee ödüyoruz ama doge yaparsak nerdeyse 50 sat. gelecek ?
Doge'nin en güzel tarafı da bu zaten. Paribu'dan btc komisyonu afedersiniz kol gibi giriyor Cheesy
Bu sayede paribudan haftasonu bile Btc ile buraya aktarılır try çekilir
hatta poloniexten ve bilimum diğer borsalardan dogecoin olarak aktarma yapılıp nakite hızlıca çevirilebilir güzelmiş.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Siteniz gayet güzel olmuş alternatif coinler için çok iyi oldu rekabet ortamı her zaman son kullanıcının karınadır.

Allah utandırmasın
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
Hayırlı Olsun. Hemen üye oldum deneyeceğim. Bir çok borsa olması ve Altcoin 'leri de desteklemesi güzel olmuş . Başarılar dilerim
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
bu arada nacizane komisyon oranlarını kasım ayına kadar 0 olarak nitelendirilmiş ama

sanırım btc çekim ücretlerini 0.0006 olarak buradan sanırım ilave edilmiş

diğer bir olay btc ücretini eğer manuel ayarlayabiliyorsak bunu ilave etmeniz sizin açınızdan iyi olur

nasıl derseniz

örnek veriyorum

hızlı gitsin derseniz 0.0006 ücret yavas gitsin derseniz 0.0003 btc gibi.
full member
Activity: 163
Merit: 100
Siteniz çok yapmacık duruyor bana hiç güven vermed. Türkiyede'ki tüm borsalardan azar azar kopyalamışsınız.

Ama borsa sayısının artması iyi oluyor rakebet olursa komisyonlar düşer, ama şu durumda 1 ay sonra komisyonlar devreye girdiği zaman diğer borsalardan bir farkı kalmıyor neden BTCTurk veya Paribu gibi güvendiğim ve bildiğim firmalar varken sizi kullanayım? Zaman meselesi biraz da tabi
member
Activity: 82
Merit: 13
Umarım başarılı olursunuz. Piyasadaki her borsanın kendine göre artısı ve eksisi var. Yani önünüzde çalışabileceğiniz yaşanmış bir çok senaryo var. Sadece bunlardan esinlenseniz bile bir adım öne geçeceksiniz. Hacim macim dert etmeyin, kendiliğinden gelir zaten.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Ethereum cüzdan adreslerinde bir sıkıntı var.  Myetherwallet'ten gönderim yaparken sıkıntı yaşadım sonrasında kendim de kotnrol ettim ve başında 0x olmadığını gördüm tamamen yanlışta olabilir bilginize.

Merhaba,

Sistemimiz arka planda 0x işlemlerini otomatik olarak ayarlamaktadır. İncelemek üzere e-mail adresinizi pm olarak göndermenizi veya sitemiz üzerinden ticket olarak atmanızı rica ederim.

Koineks

Size tavsiyem ETH adreslerinin başında "0x" olacağı uyarısını sisteme ekleyin.

KareKod da ve Etherscan da adresler "0x..." olarak görünüyor fakat sistemde de öyle görünürse, özellikle işleyişi bilmeyen(yeni) müşterileriniz için, iyi olur.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bulabildiklerime bakarsak bu 3. borsa sanırım ülkedeki hayırlı, uğurlu olsun
Btcturk, koinim, paribu ve koineks. Bitkapital de var ama hacim sıfır.
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Ethereum cüzdan adreslerinde bir sıkıntı var.  Myetherwallet'ten gönderim yaparken sıkıntı yaşadım sonrasında kendim de kotnrol ettim ve başında 0x olmadığını gördüm tamamen yanlışta olabilir bilginize.

Merhaba,

Sistemimiz arka planda 0x işlemlerini otomatik olarak ayarlamaktadır. İncelemek üzere e-mail adresinizi pm olarak göndermenizi veya sitemiz üzerinden ticket olarak atmanızı rica ederim.

Koineks
full member
Activity: 252
Merit: 100
Hayırlı olsun ilk izlenim olarak güzel duruyor. Kullanıcılarla iletişimi koparmassanız ve kendinizi onların isteklerine göre geliştirirseniz tercih edilirsiniz. Başarılar dilerim.
member
Activity: 76
Bulabildiklerime bakarsak bu 3. borsa sanırım ülkedeki hayırlı, uğurlu olsun
member
koineks.com
Görüşleriniz doğrultusunda tüm yaşanan problemler not alınıp gerekli iyileştirmeler yapılacaktır.

Teşekkürler
Konineks Ekibi
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Alış veya şatış emrindeki miktara tıkladıktan sonra miktarda oynamaya izin vermiyor. Her isteği elle girmek gerekiyor. İzin verse iyi olur aslında. diğer borsalarda olduğu gibi
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Öncelikle hayırlı olsun, her zaman ki gibi bir süre takipte olacağım fakat bu süre içerisinde "ticker" verinizi alabileceğimiz bir adres sunulursa sevinirim.
legendary
Az önce ilk kez kullandım.
TL yatırdım çok hızlı geçti hesaba bu güzel.
Ethereum aldım alım hızlı gerçekleşti.
Eth'yi de bittrex'e çektim şimdi, bakalım sonuç ne olacak..

Arayüzde bazı sorunlar var, hesaptaki tüm bakiyeye eth almak için maximize butonları vs bazı yerlerde küçük sorunlar var sadece.
Bu sistemi geliştirir ve hacmi arttırırsanız bir numaraya oynarsınız umarım.

Ekleme:
09.10.2017 13:46:04 itibariyle eth'yi bittrex'e gönderdim. 18 dakikadır beklemede görünüyor, gönderim başlamadı. Bu olmadı işte...

Yeni bir güncelleme eklemediğne göre hala, Pending de olduğunu düşünebilir miyiz?
Mesajımı da güncelledim. 14:38'te sitedeki "beklemede" değişti ve cüzdanı etherscan'den baktığımda 4 onay aldığını gördüm.
Bu bekleme normal bir "pending" mi değil mi emin değilim.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253

Arayüzde bazı sorunlar var, hesaptaki tüm bakiyeye eth almak için maximize butonları vs bazı yerlerde küçük sorunlar var sadece.

Ekleme:
09.10.2017 13:46:04 itibariyle eth'yi bittrex'e gönderdim. 18 dakikadır beklemede görünüyor, gönderim başlamadı. Bu olmadı işte...

Yeni bir güncelleme eklemediğne göre hala, Pending de olduğunu düşünebilir miyiz?
legendary

Ekleme:

Ekleme:
Siteden çıkışı 14:38'te gerçekleşti.
sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
Eğer arayüz temiz ve işlemler hızlı gerçekleşirse Türkiye'nin Paribu'nun yedeği bir kriptopara borsasına ihtiyacı var. Belkide Paribu'yu rahatlık konusunda geçebilirsiniz böylece insanlar Koineks'i kullanmaya başlar.
member
koineks.com
Önerilerinizi ve görüşlerinizi önemle takip ediyor ve dikkate alıyoruz. Sistemimizde çok önemli iyileştirmeler yapılmaya devam etmektedir. Borsamız açılalı henüz 1 hafta oldu. Hacimlerimiz bu kısa sürede iyi bir seviyeye gelmiş durumda. Yatırımcılarımız arttıkça ve siz değerli üyelerimiz borsamızda aktif işleme devam ettiği sürece kısa sürede tüm para birimlerinde güzel bir hacim yakalayacağımızdan şüphemiz yoktur.

Hepinize teşekkürler.
Pages:
Jump to: