Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 61. (Read 58254 times)

legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
Bence şuanda btcturk'un bu zamanını bu fırsatı değerlendirmeleri lazım

şanslısınız ki buyuk bir borsa şuanda tam anlamıyla yeni sisteme geçemedi ve oturtamadı sizde tam bunun üzerine bu borsayı açtınız

kriz fırsattır her zama bence bir şekilde bunu iyi kullanın
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bir şey fark ettinizmi ? doge var neden kullanalım derseniz doge fee ücreti çok düşüktür ben x borsasından btc çekim yapınca nerdeyse 20-30tl fee ödüyoruz ama doge yaparsak nerdeyse 50 sat. gelecek ?
Doge'nin en güzel tarafı da bu zaten. Paribu'dan btc komisyonu afedersiniz kol gibi giriyor Cheesy
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bitcoin,Ethereum,Litecoin,Dash,Doge
Bunların hacimleri anında al sata ulaştığı an siteniz harika olur benden söylemesi. Siz de biraz sermaye yatırarak hacmi arttırabilir bilinirliği arttırabilirsiniz.
Btctürk dün bugün bi acayip, eth ekleme işini beceremediler zaten.
Koinim'de ltc var çok güzel ama çakallıkları malum. Fee'leri de yüksek.
Paribu güzel, sadece btc var...
Sizin bu altcoinler hacim yükseltirse 1 numaraya yerleşirsiniz.
Üyeliğimi açıp ilk fırsatta deneyeceğim sitenizi.
Hayırlı olsun.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
Bende baska borsadaki btc mi buraya çekerek emir verdim acelem şuanda yok bekleyelim bakalım hacim olur zamanla ama şu varki

ilk izlenimler hep sizler için şuanda + yondedir

umarım sonradan değişimler yaşamayız sizler içinde
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
merhaba, hayırlı olsun

bugun deneme amaçlı küçük bir miktar hesabıma yolladım ama hacimler az, makas farkları çok fazla oldugu için emirlerim karşılık bulmadı. komisyon olmaması nedeniyle kolayca eşleşir diye umuyordum ama uzun bir süredir sitenizi online olarak takip ediyorum tek bir işlem dahi olmadı.

bende yolladıgım btcleri geri çekmeye karar verdim hala pendingte duruyor. umarım en kısa zamanda yaptıgınız reklamlarla bu sorun halolur.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
eidoo wallet
Hayırlı olsun çeşitlilik her zaman iyidir diye düşünüyorum ayrıca hem bu platformda hemde webmaster forumlarında websiteniz hakkında insanları bilgilendirmeniz oldukça güzel bir yaklaşım olmuş. Türkiye'de son zamanlarda birçok borsa girişimi yapılıyor fakat önemli olan rahat arayüz ve para çekim işlemlerinin hızlı olmasıdır. Bunlara dikkat ederseniz piyasanın kapıları size açıktır.
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

İstek ve talepleriniz doğrultusunda altyapımızı iyileştirmeye devam ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla
Koineks Ekibi
full member
Activity: 224
Merit: 100
ufak bir deneme yaptım gayet başarılı, hafta sonu olmasına rağmen ödeme aldım.

ticker api bekliyorum ben açıkcası en acilinden Smiley
member
Activity: 70
Merit: 10
Bir şey fark ettinizmi ? doge var neden kullanalım derseniz doge fee ücreti çok düşüktür ben x borsasından btc çekim yapınca nerdeyse 20-30tl fee ödüyoruz ama doge yaparsak nerdeyse 50 sat. gelecek ?
newbie
Activity: 58
Merit: 0
Güzel iş, yorumların neredeyse hepsi olumlu. Tebrik ederim kartları açık oynuyorsunuz bu asla kaybettirmez. Başarılar dilerim...
newbie
Activity: 1
Hayırlı olsun
full member
Activity: 171
hayırlı olsun başarılar. koin sayısı artarsa daha iyi olur.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Hayırlı olsun R10'da reklamınızı gördüm dedim böyle bir borsa varmıydı bi bakayım dedim foruma yeniymişsiniz. İnşallah diğer borsalarla güzel rekabet ortamı yaratırsınızda ülkemizde bitcoinin gelişimine fayda sağlarsınız.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Hayırlı olsun, başarılar
newbie
Activity: 71
sitede yazılımsal bazı sıkıntılar var denemek için tl yükledim ama satış emirlerinin herhangi birini kullanarak bitcoin alamıyorum ancak kendi alış emrini oluşturup birinin satmasını beklemen lazım bu sorunun çözülmesi gerekiyor
sr. member
Activity: 386
Merit: 250
@huzurkan TEB,YapıKredi,Akbank,Ziraat,Garanti,İş Bankası,KuveytTürk,Vakıfbank,Finansbank,IngBank,DenizBank,Halk Bankası hesaplarımız bulunmaktadır.

Peki istediğimiz bankayı seçip para gönderebiliyor muyuz?
Evet ben denedim, istediğin bankayı seçip oradan havale geçebiliyorsun.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Hesabı onaylatmam 10 dakika sürmedi. 0.1 eth satış yaptım bankaya 3 tl kesinti ile 6-7 dk içerisinde yattı. Hızlı işlem, ancak sms gönderiminde şimdi olmasa bile yoğunlaşınca sorunlar yaşanabilir. Bir de 2fa daha kullanışlı olabilir. Yine de neler olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. Tekrar hayırlı olsun.
newbie
Activity: 71
bitcoin alım işlemlerinde yetersiz bakiye hatası veriyor bakiye olmasına rağmen, siteye giriş için onay smsde gelmiyor
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hayırlı uğurlu olsun, mutlaka üye olup sistemi inceleyeceğim. Cold wallet ve multisignature kullanıyorsunuzdur sanıyorum. Bir de merak ettiğim. Hot wallet sunucunuzun donanımı için ne tercih ettiniz ? İşlemci ve ram anlamında soruyorum.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
Hayırlı olsun. Denemedim ama site güzel görünüyor en yakın zamanda deneyeceğim. Alternatiflerin artması kaliteyi arttırır. Bu arada doge ne alaka. Ripple, Bcc, Nem, Neo, Xmr, Waves ya da Etc yok ama doge var çok ilginç olmuşSmiley Para birimlerini arttırmanız dileğiyle başarılar dilerim.
Pages:
Jump to: