Arkadaşlar merhaba, ben Çağatay, Koinim'in kurucularından biriyim.
Sistemimizde TL, Bitcoin ve Litecoin işlemleri sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. BTCTurk'un TL işlemlerini durdurması dolayısıyla yaşanan talep artışının farkındayız ve sizlere daha iyi hizmet ve uzun süredir beklenen yeni özellikleri sunabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 3 seneye yakın faaliyetimiz süresince bizim de çalıştığımız bankaları değiştirmek durumunda kaldığımız oldu ancak şu an için kaygılanacak hiçbir durum olmadığını söyleyebilirim. İstenilen yeni belgelerle ilgili şikayetinizi anlıyorum, maalesef Bitcoin teknolojisini kötü niyetli kullanmaya çalışan şahısların varlığı bizi bu önlemleri almaya itti. Sitemizi kurarken de şu anda da hedefimiz Türkiye'de Bitcoin teknolojisini herkese ulaştırabilmek ancak bu yolda kimsenin kötü niyetli kişilerce mağdur edilmesine imkan vermemek birinci önceliğimiz. Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederim.
Bu forumda son derece haklı eleştirilerin yanında maalesef iyi niyetinden şüphe duyduğum bazı `agresif` mesajlar da görmekteyim. Bu mesajların ortak özelliği somut bir olaya ya da veriye dayanmayan "koinim pişmanlıktır", "canınız yanar", "güvenilmez" gibi ifadeler kullanıyor olması. Tam da bu sebepten ötürü bu tarz mesajları eleştiri olarak değil karalama olarak algılıyoruz ve her ne kadar verilen bir emeğe böylesine saldırmaktan çekinmeyecek bir ruh hali bizi o insanlar adına üzse de bu mesajları yok saymak dışında yapabileceğimiz bir şey yok.
Sistemimizi daha önce kullanmamış herkesi kullanıcılarımız arasında görmekten mutluluk duyarız. Dilediğiniz tutarla hemen işlemlerinize başlayabilirsiniz.
Koinim.com Türkiye Cumhuriyeti'nde kayıtlı, vergisini ödeyen bir şirket (Veriyol Bilişim) çatısı altında çeşitli bankalarla partnerlik içerisinde yoluna devam etmektedir. Bugüne kadar bize "canı yanan" bir kullanıcı ulaşmadı ama yaşanabilecek herhangi bir sorunda iletişime geçmek için kullanılabilecek tüm kanallar sitemizde yer almaktadır. Hafta içi mesai saatleri süresince hızlı bir şekilde geri dönüş alabilirsiniz. Bunun dışında bu forumu ek bir destek kanalı olarak kullanmayı uygun bulmuyoruz.
Bu forumda eleştiri ve görüşlerini bildirerek bize katkıda bulunan, sistemimizi kullanan/kullanmayan herkese teşekkür ederim. Güzel bir pazar geçirmeniz dileklerimle.
Gerçekten kurucularından mısınız bilmiyorum. Yanlış anlamayın, kötü niyetli biri böyle bir post atıp ardından kullanıcılara olumsuz davranış göstererek koinim'in itibarını düşürebilir. Resmi bir açıklama olmadığı için herkesin bu konuda dikkatli olmasını tavsiye ediyorum, size karşı bile.
Her neyse, gerçekten öyle olduğunuzu varsayarak konuşursam,
Tüm kurumsal firmalar Twitter-Facebook üzerinden kullanıcılarına
herkese açık bir şekilde yardımcı oluyor, destek veriyor.
Evet, herkese açık kısmı çook önemli. Çünkü kendi adıma konuşursam ve insan psikolojisinin de böyle olduğunu sanıyorum,
Herhangi bir kriz yönetiminde, problemde sizin nasıl tepki verdiğinizi görmek istiyorum, olaya nasıl el koyduğunuzu izlemek istiyorum.
Burası da bunu göstermek için en makul yer. Bu piyasanın alıcıları - satıcıları, ilgilileri burada toplanmış ve ortak bir çatı altındayız.
Satıcı da alıcı da kafasına göre hareket edemiyor çünkü bulunduğumuz ortamda hepimiz misafiriz ve bizim kurallarımız geçmiyor.
Bu sebeple, Forum üzerinden bizle etkileşime geçmeniz, iletişim kurmanız, bu kanal vasıtasıyla sorunlarımıza çözümler üretmeniz müşteriniz olarak benim hoşuma gidiyor. Fark ettiyseniz yukarıda herhangi bir kanıt göstermeden firma yetkilisi olarak yazdığınız samimi bir yazı çok kişinin tepkisini çekti ve postlar geldi. Buna devam edip bize bu kanal aracılığıyla yardım edip güven verebilirseniz hem bizi müşteri olarak kazanırsınız hemde reklam yapmış olursunuz. Kazan - Kazan kısacası.
İyi çalışmalar.