Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 24. (Read 63073 times)

newbie
Activity: 86
Merit: 0
Ico arastirmalari yapin. En azindan tradeye kalmadan 2x - 3x ile buyuk oynayin. Asagi da gitse yukari da kazanirsiniz
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Altkoinlerin piyasa olarak yükselmesini isterim, Bu sene ico yatırımları 12 milyar usd civarında oluştu. sene sonuna kadar bu seviye ikiye katlar. kripto piyasası sancılı olsa bile değişen tek şey fiyatlardır, pazar olduğu gibi yerinde duruyor.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
btc düşük, ethereum düşük, ethereum pariteleri düşük, 3-5 altcoin dışında birçoğu hem eth hem satoshi hem dolar bazında düşük..daha neyi bekliyorlar anlamış değilim. ethereum'un satoshi bazında geri çekilmesi altcoinlerde patlama olabileceği kanaatine neden oluyor bende...geçen sene nisan-haziran arası büyük bir patlama gerçekleşmişti altcoinlerde, belki yine benzer bir furya başlar.

Biraz daha düşünmesini istiyorlar dostum sanırım. 😃 bu gün yine saglam düşüşler geldi , şu anki piyasada yükseliş teyit almadan girmek riskli hala.
newbie
Activity: 54
Bi türlü tam olarak artışa geçemeyeceğiz sanırım insanları bu piyasadan ne kadar çok soğutabiliriz diye düşünüyorlar heralde sabret sabret bitmiyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
btc düşük, ethereum düşük, ethereum pariteleri düşük, 3-5 altcoin dışında birçoğu hem eth hem satoshi hem dolar bazında düşük..daha neyi bekliyorlar anlamış değilim. ethereum'un satoshi bazında geri çekilmesi altcoinlerde patlama olabileceği kanaatine neden oluyor bende...geçen sene nisan-haziran arası büyük bir patlama gerçekleşmişti altcoinlerde, belki yine benzer bir furya başlar.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
bugün istikamet aşağı, 20 milyar dolarlık kayıp oldu 2 gün içinde. balinalar ne yapacağına karar veremedi herhalde. piyasayı çok yükseltip bol kazanmak yerine az yükseltip az kazanmayı tercih ediyorlar.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Çokda yorumlamamak lazım artık akışına bırakalım, ne desek boş son bir kaç gündür indim inecem diye oynatıyorlar piyasayı, ters köşe yapsın hepsi yükselsin diyoruzda bitcoinde baskınlık artışta.
newbie
Activity: 54
Ufaktan ufaktan boğa debeleniyor , atak yapacak demek için çok erken ama hiç belli olmaz.
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
spekülasyonlara bağlı diyebiliriz. Dünya markası bir bankanın ceosu , sec kararları veya apple yöneticileri çıkar bi söz söyler bu gidişatı aşağı veya yukarı yönlü etkiler. Genel itibariyle böyle diye düşünüyorum
full member
Activity: 406
Merit: 101
bir toparlanma söz konusu. ama trendin döndüğünü söylemek için henüz erken. yukarı da olabilir aşağı da olabilir durduğun yere bağlı Smiley
Çocuklar inanın inanın çocuklar / Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Coinleri yeşilliklere süreceğiz / Güzel günler göreceğiz güneşli günler
member
Activity: 462
içinde bulunduğumuz döneme göre konuşacak olursak btc tarafı yukarıya doğru görünüyor fakat alcoinler için henüz bir ışık yok..
full member
Activity: 588
Merit: 125
Kripto piyasında yön elbette yukarı doğru olması beklenir, bu nedenle şuanda altlardan çıkmak çok mantıksız bir hamle olur bitcoinde olanların altlara geçmesini tavsiye ediyorum
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
yerinde sayma hali etkin. tam yükselir mi diyorum bakıyorum yükseldiği falan yok. satma zamanını kollamaktan yoruldum. ETF kabul olsaydı pazara nakit girişi olur hacim yükselir bizde kar ederdik. sana katılıyorum.
full member
Activity: 567
Merit: 148
öncelikle bitcoin değerinin 10.000 USD olmasına kadar sabretmeliyiz. bir kaç ay önce karamsar olsam da 7 aylık düşme ve çıkma periyotunun bittiğini ve istikrarlı sakin bir çıkış döneminin geldiğini tahmin ediyorum.
member
Activity: 253
Bu EFT'lerin kabul edilmemesi kısa vadede olumsuz yansıyacaktır. zaten yaz ayları olduğu için piyasa durgun seyrediyordu.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Kripto para piyasasında istikamet hepimizin beklentisi yükselmesi tabi ki. Ama durum belirsiz bir bakarsın sabaha hepsi birden yükselmiş. Geçen sene bu zamanlar düşüşler vardı sonra birden yükselişe geçti. bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bitcoini dump pump coinine çevirdiler günde 400 dolar iniyor çıkıyor olan altcoinlere oluyor.BTC uçuşa geçti sanıyorlar inince btc düşüşe geçti sanıyorlar panik başlıyor.Dışarıdan güçlü alım şart bu psikolojik al-sat'ı kırmak için.Zamanı geliyor gibi gözüküyor BTC'de.
full member
Activity: 490
Merit: 100
Büyük bir yükseliş bekliyorum ama böyle git gel dalgalanmalar elbet olacaktır gene yükseleceğine de emin gözle bakıyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
bence btc artık bu tür "legalleşme" adımlarını bırakıp kendi düzenini kurmalı, madem yıkıcı zeka ürünüsün, decentralised vs ne işin var etf ile sec ile...kendi yolunu kendin çiz! bırak onlar sana gelsin, ekonomiye entegre-monte edilmek btc için zaman kaybı!

Winklevoss kardeşlerin başvurusu. Çok fazla Bitcoin'leri olduğu için kendilerini söz sahibi ilan ediyorlar. Aslında adamların niyeti iyi yada kötü tartışılır ama medyada Bitcoin olarak sürekli konuşulduğu için kötü bir izlenim bırakıyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
"ABD'de işlem görecek Bitcoin'a dayalı ilk exchange traded fon (ETF) için görünüm daha da kötüleşti.

ABD'li düzenleyici kurum The U.S. Securities and Exchange Commision (SEC), bir Borsanın Tyler and Cameron Winklevoss tarafından yönetilecek kripto para ETF'sini işleme alma yönündeki talebini Perşembe günü yeniden reddetti. Benzer taleplerin herhangi birinin kabul görmesi ihtimali düştü.

SEC, Mart 2017 kararını yeniden değerlendirmesi sonrasında Winklevoss fonunun işlem görmeye başlayabilmesi için gerekli değişikliğin yapılmasını reddetti.

Kripto paralarda iyimser olanlar, ABD'li kurumun söz konusu ETF'ye haftalar içerisinde onay verebileceği beklentisiyle, Bitcoin'u bu ay yaklaşık yüzde 40 yukarı taşıdı.

En az dört kripto para fonu daha onay için beklemede bulunuyor. Piyasa değeri en yüksek dijital para Bitcoin, SEC'in kararını yayınlaması sonrasında 8 bin doların altına geriledi.

Bitcoin, TSİ 11:05'te yüzde 2.64 ekside 7,923.47 dolardan işlem gördü."

http://www.bloomberght.com/kripto/haber/2142565-abd-li-duzenleyici-bitcoin-etf-sine-onay-vermedi

bence btc artık bu tür "legalleşme" adımlarını bırakıp kendi düzenini kurmalı, madem yıkıcı zeka ürünüsün, decentralised vs ne işin var etf ile sec ile...kendi yolunu kendin çiz! bırak onlar sana gelsin, ekonomiye entegre-monte edilmek btc için zaman kaybı!
Pages:
Jump to: