Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 26. (Read 63073 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
İstikamet yaklaşık 20 gündür yukarı. Sürekli yukarıyı zorluyor ama taze parayla desteklenmesi lazım sağlam bir yükseliş için.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Muhtemelen önce btc sağlam bir pump yiyip 10k bandına atacak kendini, sonrasın da altlar yeşillenmeye başlar. Yoksa ikisi aynı anda zor gözüküyor
member
Activity: 602
Merit: 12
bence bu sektöre en fazla zaran veren etken son zamanlarda aşırı derece çoğalan ico projeleri olmuştur. önüne gelen ico yapıyor sonra fiyatları dipten olunca sektöre inanç azalıyor
full member
Merit: 102
Şu an para girişi olmuyor sadecw altlardan para bitcoine kayıyor.Yani yön aşağı doğru olacak diye düşünüyorum.Daha çok erken yükseliş için.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
bugün altcoin fiyatları yükselme kaydediyor, üç gündür para altcoinlerden bitcoine doğru gidiyordu. bitcoinin dominance oranı ve 24 saatlik hacmi artmıştı. şimdi olay tersine döndü bitcoin hacmi düştü ve altcoinlerin hacmi ve marketcapi artmaya başladı.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
"McAfee kripto piyasasının geleceği ve onun nasıl değişeceğiyle ilgili konuşmaktan kendini alıkoyamıyor. Bu sefer de boğa piyasasının yaklaştığını ve fiyatların adeta Volkan gibi patlayacağını söyledi."

Tabii bu adama spekülatör olduğundan ne kadar güvenilir orası meçhul ancak yine de btc'nin artışı ve altcoinlerin satoshi bazlı düşüşü yeni bir btc yükselişine işaret ediyor olabilir.

https://kriptokoin.in/mcafee-bitcoin-volkan-gibi-patlayacak/
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Sızdırılan ön raporlar gerçek değildir diye düşünüyorum, uydurma haberler çok bugünlerde piyasada. temkinli hareketler kazandıracaktır, böyle zamanlarda az olsun benim olsun şeklinde düşünüyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ortam şuanda gerçekten karışık neyin ne olacağını kimse bilmiyor ama çok çabuk paniğe kapılmayın bence.böyle durumlarda beklemeyi tercih ediyorum.artık uzun vadeli hodl yapmıyorum pump yiyen coinleri çıkarıyorum elimden.uzun vadede yön yukarı olacağı aşikar ama o kadar sabredecek gücüm artık kalmadı.en azından kendimi güvende hissedecek kadar para çekip öyle bekelyeceğim
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Öyle kritik zamanlardayız ki iyi karar verebileni yaşatır, kötü karar alanları uzun müddet süründürür. Çok güzel haberler ve karar beklentileri var uçacağız sözde, aynı zamanda 5.000 dolar ve altı düşüş beklentileri var.
member
Activity: 268
artık boğa sezonu geliyor diyebiliriz. her ne kadar emin olamasam da. bitcoin biraz daha yükselse altcoinlerde peşinden gelecekler zaten.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
bence piston aşağı diye kestirip atmamak gerekiyor hocam, her an her şey olabilir diye düşünüyorum ben
member
Merit: 10
şu an piston aşağı olarak görünüyor altcoinler için btc'nin durumundan ötürü.. kan ağlıyoruz kan..
full member
Activity: 392
Merit: 101
ben istikametin yukarı yönlü olduğunu düşünüyorum hocam, bana kalırsa yukarı yönlü hareket olacak
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Konu eskimiş biraz ama hala başlıktan güncelliğini korur , bugüne yorarsak artık boğa geliyor gibi , biraz daha sabredersek yakında göreceğiz , paranızı saçma coinlerle doldurmadığınız sürece katlıyacaksınızdır.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
G20 zirvesinden regülasyon yönünde olumlu haberler bekleniyor.Ön rapor sızdırıldı diye paylaşımlar var.BTC'nin yükselişini de buna bağlıyorlar.Bu hafta G20 zirvesinden çıkan sonuçla BTC'nin artışı devam etme yönünde gözüküyor.Etf'nin kabul edilmesi ile bu yükseliş süreci daha çok hızlanacak gibi duruyor.Sıra altcoinlere de gelecektir yükseliş.
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Kripto piyasasi bu aralar guzel haberler veriyor. Ama btc nin agir ve duzenli yükselişi bir iki hafta devam ederse onunla birlikte altlarda degerlenmeye baslayacak. Umarim sert yükseliş olmaz yoksa yine hüsran olacak
member
Activity: 406
Kripto para piyasalarının temel özelliği istikametin sürekli değişebilir olması. Bunun yanında diğer arkadaşlar gibi artık ben de yükselişe geçsek de rahatlasak diyorum. Bitmeyen ayı sezonu geçiriyoruz resmen. Geçtiğimiz günlerde toparlanır gibi oldu ama umarım böyle devam eder.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
uzun süredir devam eden aşağı yön sonunda bitti ve bir süre yatay seyir ettikten sonra uçuşa geçebileceğini düşünüyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bu koşullar altında yukarı gitme olasılığı aşağı gitme olasiligindan daha yüksek gibi duruyor.
full member
Activity: 490
Merit: 105
şimdilik boğa sezonuna giriş için uygun bir düzeyde devam ediyr arada sert sıçrayışlar yaşanabilir araştırmalarıma göre.
Pages:
Jump to: