Pages:
Author

Topic: La Liga 2022-2023 Sezonu - page 7. (Read 4327 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
February 12, 2024, 05:13:00 AM
Arda Güler'in oyuna girdikten sonra takımına penaltı kazandırması da güzel bir detaydı. Penaltı pozisyonunu da izledim ama sanki biraz kendi zorlayarak almış gibi duruyordu.  Tongue  Yine de penaltı çalındı mı çalındı orası ayrı.  Grin  Keşke penaltıyı da Arda Güler'e kullandırsalardı zaten skor 4-0 olmuştu. Gittiler Joselu'ya verdiler o da direğe vurdu.

Neyse Real Madrid şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imzasını atmış oldu. Ben zaten şampiyonluğun Girona'ya kalmasını beklemiyordum ama şu ana kadar verdikleri mücadele gerçekten harika. En kötü 2. olmayı kesinlikle hak ettiklerini düşünüyorum. Aynı zamanda Barcelona ve Atletico Madrid'in ikisini de yenmiş bir takımdan bahsediyoruz.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
February 10, 2024, 03:18:37 PM
Real Madrid şampiyonluk için belki de en önemli maçını oynadı ve Girona'yı resmen darmadağın etti. Girona maçta varlık bile gösteremedi. Bellingham adeta makina gibi oynuyor.  Grin  Uzun bir süre boyunca çok sıkışık bir fikstürde oynamasına rağmen çok istikrarlı performans sergiledi. Sezon sonuna kadar böyle devam ederse Ballon d'Or için de en büyük adaylardan birisi olacağına inanıyorum.
4-0 ezdi geçti Real onları. Arda maça 77’de dahil oldu ve takıma 1 penaltı kazandırdı. Penaltıyı Joselu gole çeviremedi. Arda yavaş yavaş süre bulmaya başlar umarım. Bellingham zaten bu sene olağanüstü oynuyor. Sene sonunda bu büyük ödülü bence de alabilir.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1760
February 10, 2024, 03:09:11 PM
Real Madrid şampiyonluk için belki de en önemli maçını oynadı ve Girona'yı resmen darmadağın etti. Girona maçta varlık bile gösteremedi. Bellingham adeta makina gibi oynuyor.  Grin  Uzun bir süre boyunca çok sıkışık bir fikstürde oynamasına rağmen çok istikrarlı performans sergiledi. Sezon sonuna kadar böyle devam ederse Ballon d'Or için de en büyük adaylardan birisi olacağına inanıyorum.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
February 10, 2024, 12:15:08 PM
Günün ilk maçında Deportivo Alaves ile Villarreal 1-1 berabere kaldı. Maçın hakkı buydu, iki takım da eşit mücadele gösterdi.
İkinci maçta geriye düşen Real Sociedad tek kale oynamasına rağmen bir türlü beraberlik golünü atamadı. Osasuna bu zor deplasmandan Budimir'in golüyle 3 puanı çıkartıyor. Bu çerezlik maçların ardından asıl konuya girelim.

Sezonun en önemli maçına adım adım geliyoruz. Sezon başında bu tabiri kullanacağımız kimsenin aklına gelmezdi herhalde, en fanatik Girona taraftarının bile. 15 dakika sonra Real Madrid - Girona maçı başlayacak.
Kadrolara bakıyorum, Dovbyk sakatlıktan dönmüş. Real Sociedad maçında oynasa büyük ihtimalle Girona gol atamayıp 2 puanı bırakmazdı. Onun arkasında Portu, Savio ve Tsygankov var, yani ideal kadrolarıyla sahaya çıkıyorlar. Real Madrid'de ise Rodrygo, Vini ve Bellingham ileride. Eksikleri yok. Son dönemin formda oyuncusu Brahim Diaz ve Joselu yedek kulübesinde. Çok çekişmeli bir maç olacak gibi görünüyor. Real Madrid tabi ki favori ancak bu maç iki takım için de en büyük test olacak.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
February 09, 2024, 12:15:14 PM
Bu hafta belki de şampiyonluk açısından en önemli olan maç oynanacak. Real Madrid Girona'yı konuk edecek. Daha önceki maçlarında Real Madrid pek de zorlanmadan 3-0 yenmişti. Girona her ne kadar büyük takımlara karşı şu ana kadar oldukça etkileyici sonuçlar alsa da Real Madrid onlara ters geliyor. Zaten Girona'nın şu ana yaptıkları bile kadro kalitelerine kıyasla çok ekstrayken Real Madrid'e tekrar yenilmesi kimse için sürpriz olmaz.

Bu maçta eğer Real Madrid erkenden iyi bir skor avantajı sağlarsa umarım Arda Güler'in de oyuna alındığını görürüz.  Smiley  Şu ana kadar ligde sadece Las Palmas'a karşı 10 dakika forma şansı yakaladı.
Arda’yı Ancelotti oyuna almak istemiyor herhalde. Önde olduğu ve zayıf rakiplere karşı bile 5 değişiklik hakkından birini onu oyuna alarak değerlendirmiyor Ancelotti. Arda bir takıma yarım sezonluk gidip oynasa daha iyi olur sanırım daha genç olduğu için çok mantıklı düşünemiyor. Kariyer koçu varsa acil müdahale etmeli buna bence.
sr. member
February 09, 2024, 04:15:16 AM
Bu hafta belki de şampiyonluk açısından en önemli olan maç oynanacak. Real Madrid Girona'yı konuk edecek. Daha önceki maçlarında Real Madrid pek de zorlanmadan 3-0 yenmişti. Girona her ne kadar büyük takımlara karşı şu ana kadar oldukça etkileyici sonuçlar alsa da Real Madrid onlara ters geliyor. Zaten Girona'nın şu ana yaptıkları bile kadro kalitelerine kıyasla çok ekstrayken Real Madrid'e tekrar yenilmesi kimse için sürpriz olmaz.

Bu maçta eğer Real Madrid erkenden iyi bir skor avantajı sağlarsa umarım Arda Güler'in de oyuna alındığını görürüz.  Smiley  Şu ana kadar ligde sadece Las Palmas'a karşı 10 dakika forma şansı yakaladı.
legendary
February 01, 2024, 05:38:59 PM
Kolay bölüm bitti ve Real Madrid hata yapmadan 6 maçlık seri yakaladı. Şimdi orta ve alt sıradaki takımlardan sonra gerçek sınavı verme zamanı geldi. Önce Atletico Madrid ardından da Girona ile oynayacaklar. Avantajları iki maçın da içeride olması. Ancak ben bunların en az birinde puan kaybı yaşayacaklarını düşünüyorum. Zaten bu iki maçı da alırlarsa lig erkenden bitmiş sayılabilir. Psikolojik olarak tüm üstünlüğü ele alırlar. Bu açıdan Girona'nın kaybetme lüksü yok. Atletico nispeten biraz daha rahat, puan farkı 10 olduğu için yakalama ihtimalleri düşük. O yüzden maça daha rahat çıkacaklardır. Olur da kazanırlarsa puan farkı 7'ye düşecek ve bu Real üstünde baskı yaratacak. Konuşmak için Şubat henüz erken olsa da bu iki hafta oynanacak maçlar düğümü büyük oranda çözebilir.
sr. member
January 29, 2024, 05:44:35 AM
Xavi Barcelona'dan sezon sonunda resmen ayrılacağını açıkladı.

Haber kaynağı: https://www.ntvspor.net/futbol/son-dakika-barcelona-da-xavi-den-ayrilik-karari-65b56ed763b1ce005a03c086

Aslında başkan Laporta hala Xavi'yi destekliyordu ama Xavi kendisi sorumluluk alarak ayrılmak istediğini duyurdu. Özellikle bu ağır Villarreal yenilgisi sonrası bu kararı aldı tabi yoksa belki biraz daha takıma şans verebilirdi. Barcelona bu sezon defans hattında ciddi sıkıntılar çekiyor. Geçen sezon ligde toplam yedikleri gol sayısını daha ligin ortalarında fazlasıyla geçtiler. Yapılan ciddi puan kayıpları da şampiyonluk yarışının çok geride kalmasına yol açtı. Barcelona'nın Arteta'ya teklif götürebileceği söylentileri var siz ne düşünüyorsunuz?
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
January 27, 2024, 05:28:37 PM
Barselona bu akşam hezimete uğramış, Villarreal maçı 5-3 kazanmış. 3-2'den gelip 5-3 yapmaları cidden başarı, Barselona için başarısızlık.
84.dakikadan sonra 3 gol atmışlar valla helal olsun.

Real Madrid geri düştüğü maçı kazanmasını bildi ve liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Girona'dan 2 puan öndeler, Şampiyonluk yarışı hala sürüyor.
legendary
January 27, 2024, 03:14:52 PM
Bu haftaki sonuçlarla yarış büyük oranda şekillendi diyebiliriz. Real Madrid 1-0 geriden gelip maçı çevirmeyi başardı ama Barcelona 2-0 geriden gelip tam maçı çevirdi derken kendi elleriyle hediye ettiler Villarreal'e galibiyeti. Bu sonuçların ardından puan farkı 10'a çıktı ve artık Barcelona matematiksel olarak şansı olsa da mental olarak şampiyonluk yarışına veda etti. 4 maçlık puan farkının kapanması zor. Girona ile Real Madrid arasında bir çekişme yaşanacak. Girona hata yaparsa Real Madrid farkı açar çünkü onlar hata yapacak gibi görünmüyor. Geriye düştükleri her maçı çevirmeyi başardılar.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
January 24, 2024, 04:27:48 AM
Arda Güler'in La Liga ya da Şampiyonlar Ligi maçlarında fazlasıyla şans bulması oldukça zor zaten. Ancelotti'nin yerinde ben de olsam zaman zaman sonradan oyuna alırım o kadar. Kupa maçlarında yine bir nebze ama onda da duruma göre değişebilir. Mesela geçen oynadıkları Arandina maçı kağıt üzerinde aşırı kolay olduğu için Arda kendine ilk 11'de yer buldu. Sabırlı olmaktan başka yapacak bir şeyi yok. Fakat Almeria maçında yaptığı o hareket sonrası işi daha zorlaşacak bence de.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
January 24, 2024, 02:28:37 AM
Arda gülerin Almeria maçında yine oyuna alınmadı haliyle bu duruma sinirlenen Arda ısınma yeleğini yere fırlattı. Arda Güler Real Madrid'de son 3 maçtır hiç bir oyunda forma şansı bulamadı gösterdiği bu tepki neticesinde belkide yaz transfer döneminde başka bir takıma bile kiralanabilir. Disiplin konusunda Real Madrid'in katı kuralları var bakalım forma fırlatmadan dolayı ne ceza kesilecek.

Yaz değil hocam bu transfer dönemi kapanmadan bile başka takıma kiralanabilir. Bu neyin tribidir daha 18 yaşında bebe gidip Ancelotti'ye atar yapıyor biletini keserler işte böyle. O kadar para kazandı kendine bir mentör tutsun bir zahmet böyle disiplinsizlik olmaz kariyerini bitirecek daha başlayamadan.
Ancelotti Real Sociedad'a kiralayalım demiş orada hem süre alabilir hem de İspanya'da kalmış olur. Real Madrid'de süre alması çok zor.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
January 24, 2024, 02:20:24 AM
Arda gülerin Almeria maçında yine oyuna alınmadı haliyle bu duruma sinirlenen Arda ısınma yeleğini yere fırlattı. Arda Güler Real Madrid'de son 3 maçtır hiç bir oyunda forma şansı bulamadı gösterdiği bu tepki neticesinde belkide yaz transfer döneminde başka bir takıma bile kiralanabilir. Disiplin konusunda Real Madrid'in katı kuralları var bakalım forma fırlatmadan dolayı ne ceza kesilecek.
legendary
January 22, 2024, 04:46:48 AM
Girona - Sevilla maçını gerçekten izlemek isterdim. Girona zaten bu sezon harikalar yaratıyor. Geçen Almeria maçında çok kötü oynamışlardı ama Sevilla karşısında harika bir oyun ortaya koydular. Dovbyk bu sezonun en iyi golcülerinden birisi yani şu an gol krallığına oynuyor. Kısa sürede yaptığı hat-trick bana Lewandowski'nin Bayern Münih zamanlarını hatırlattı.  Smiley

Real Madrid de evet baya zorluk çekti. 3 Ocak'tan beri çok kısa aralıklarla arka arkaya 5 maç oynayıp sonrasında da sadece 2 gün arayla bu maça çıktılar. 2-0 geriye düşseler de yine de kalitelerini ortaya koyup maçı aldılar.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
January 21, 2024, 05:47:58 PM
Real Madrid ilk yarıda iyi oynamasına rağmen Almeria'ya ilk yarıda yenik düştü.Almeria'nın bu kadar iyi bir ilk yarı performansı çıkarmasını beklemiyordum fakat kendileri gerçekten neredeyse zoru başarıyorlardı.İkinci yarıda maçı domine eden Real Madrid son dakikalarda bulduğu golle karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı.Almeria'nın 2 şampiyonluk adayından üst üste beraberlik alması halinde ligin dengelerini bozan takım olarak kayda geçmesini sağlayabilirdi fakat son dakika golüne engel olamadılar.Onlar da artık puan kazanması gerekiyor yoksa küme düşecekler.Ligde 21 maçta henüz galibiyetleri yok ama Real Madrid karşısında bu oynadıkları performansla onlar da önümüzdeki haftalarda ilk galibiyetini alacaktır herhalde.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
January 21, 2024, 04:29:02 PM
Artem Dovbyk 6 dakika içinde 3 gol atarak hattrick yaptı, valla helal olsun. Girona - Sevilla maçı şuan 4-1 devam ediyor, Girona bu senenin süpriz takımı oldu La Liga'da.
Liderlikte Real Madrid ile yarışıyorlar hatta Real Madrid'in 1 maç eksiği ile Liderler. Ben bu sene farklılık olsun adına Girona'nın şampiyon olmasını istiyorum, arada böyle takımların Liglere heyecan getirdiklerini düşünüyorum.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
January 19, 2024, 09:00:35 AM
Maç özetini izledim Real Madrid adına direkte patlayan toplar neticesinde maçın kaderi değişmiş oluyor. Atletico Madrid kalecisi Oblak’ın kalesinde devleştiği bir maç olmuş. İki maçında normal sürelerde berabere bitmesi enterasan olmuş. Lunin 2. Golde hatası bence büyük o golü kurtarabilse sonuç çok farklı olabilirdi. Ancolotti’nin artık ardaya güvenmesi ve böyle maçlarda oynatması gerekir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
January 19, 2024, 02:44:44 AM
Bu arada dün gece Copa del Rey'de Atletico Madrid evinde Real Madrid'i konuk etti. Real Madrid son 16'nın en zorlu eşleşmesine sahipti ve sonuç da kendileri açısından kötü oldu. Atletico Madrid'in Barcelona'ya kıyasla böyle bir maçta daha sağlam oynamasını bekliyordum. Normal süresi 2-2 biten maçı uzatmalarda 4-2 alarak Real Madrid'i kupadan elediler.

Belki uzatma dakikalarında Arda'yı da görürüz dedim ama tabi böylesine zorlu bir maçta Ancelotti'yu düşününce iyimser bir bakıştı.  Grin  Real Madrid yine de çoktan 1 kupa kazandı ve La Liga'da da şampiyon olmasını bekliyorum. Şampiyonlar Ligi için ise özellikle Manchester City gibi bir tehdit varken şimdilik bir şey demek zor.
legendary
January 18, 2024, 05:59:00 PM
Maç fazlasıyla bir puan önde lider olmak çok bir anlam ifade etmiyor. Real Madrid eksik maçını oynayınca lider olacaktır. Real Betis beraberliği kabul edilebilir ama Girona gibi ligin son sırasındaki bir takıma karşı 2 puan bırakmak şampiyonluk yarışında olan bir takım için kabul edilemez bir sonuç. Gerçi teknik direktör Michel bizim amacımız Avrupa kupalarına gidebilecek bir sıralamada bitirmek diyor ama buraya kadar çok iyi bir şekilde gelen takımın hedef küçültmemesi lazım.
legendary
January 18, 2024, 04:29:36 PM
Girona liderliği aldı almasına da Almeria gibi çok kötü bir sezon geçiren bir takıma karşı çok zorlandılar ve 2 puan kaybettiler. Girona o kadar kötü bir performans sergiledi ki Almeria kazansa şaşırtmazdı. Girona bu sezon böylesine sağlam oynarken ve büyük takımlara kafa tutarken ligin dibindeki takıma karşı vasattı. Hafta sonu Sevilla'yı ağırlayacaklar ve taraftar galibiyet bekleyecektir. Sevilla bu sezon da ligde oldukça kötü gidiyor. Girona'nın beklentileri yükseltmişken üst üste bu tür maçlarda puan kaybetmemesi çok önemli.
Pages:
Jump to: