sziasztok, pici tanácstalanság van bennem, nézem a KnCMiner új készülő gépét, 10rongy USD, oké, de megérheti? Mármint milyen sebességgel nő a bitcoin sebessége? oltári gyorsan, pláne azokkal....jelenleg lite és doge coint farmolok GPUval, csak agyalok bitcoin HW vételén, mert ha megéri, legyen, de vajon.....ez itt a kérdés...mit gondoltok?
köszi, Balázs
Na hát szerintem a KNC-vel csak egy a baj, hogy 2. negyedévnél tartanak a szállítási határidőben és már jó régóta akkorra ígérik, tehát gondolom nem április első hete lesz, sztem olyan június elején örülhetsz majd ha most rendeled. Az meg akkorra már nem lesz nagy kaszinó szerintem.
Nézz rá erre, én tőlük rendeltem:
http://bitmine.ch/?product=coincraft-rig-mid-january-batchDe akárhogy is döntesz, ha venni akarsz akkor minél hamarabb.
hello köszi, igen, ez a fő gond, hogy egyszerűen nincs, nem lehet bemenni érte mint egy kg cukorért a tescoba
Amúgy ugyanez a helyzet a 280X-es kártyákkal is, vennék még, de nem tudok, nincs, vagy csak azok a változatok, amik 30-40% többe kerülnek mint egy MSI. Most épp a vertcoinnal szemezgetek, amúgy lite coint farmolok még egy rig-el (4 db MSI 280x + 2 kisebb kártya 2x150 kh/s-el), de ahogy lesz végre 280X megint, még egy rig-et építenék. Amúgy itt ki mit farmol? Már aki nem bitcoin-ozik