İmamlara verilen para ekonomiyi çökertiyor mu? Olabilir ya da olmayabilir bunun için elimizde bir veri yok, bakıp karar verebiliriz.
Ancak asıl sorulması gereken sorunun bu olmadığını düşünüyorum. Asıl sorulması gereken soru "Neden diyanet işleri başkanlığı var?"
Bu sorunun cevabını öncelikli olarak bulursanız, geriye kalanı çözmek kısmen kolaylaşabilir.
Onun dışında sadece imamlara değil ama bu şişirilmiş olan devlet kadrolarına yazıklar olsun.
Sanayide çalışan emekçinin hakkını, şişirilip yan gelip yatırılmaya alıştırılmış kadroları beslemek için kullanmak başlı başına katliam. İmamlar ya da değil,
sorun şişirilen devlet kadroları ve bu kadar imama rağmen yozlaşmış lanetli bir millet.
Sözüm meclisten dışarı.
Aslında kısa bir tartışma konusu değil ve uzun yazacak vaktim yok, bu yüzden maalesef içimde olan nefreti kısa yoldan kusmayı seçtim.
Tebrik ederim hocam,bir müslüman olarak bu tarz konuların ana maksadının üzüm yemek olmadığının farkındayım.Sizde verilebilecek en güzel cevabı vermişsiniz. Şimdi aklı olan diyanet neden kurulmuş,neden var,aslında İslam'ın diyanete ihtiyacı varmı,yokmu gidip onu araştırsın.
@trendcoin hocam şişirilen devlet kadroları nedir? güvenlik güçleri mi, öğretmenler mi yoksa sağlıkçılar mı? bana soracak olursanız "dayı" kadrosu yüzünden bu kadrolar şişiyor. kafanızda sabah akşam çay içip bilgisayar başında okey oynayan memur tipi yerleşmişse düşünceniz yanlış.
başlıktaki soruya gelince de imamlara para verilsin eyvallah da sayıları çok fazla. o parayı düzgün bir şekilde eğitime harcasak güzel olurdu. imam hatiplere değil ama