Pages:
Author

Topic: Merit Sistemi - page 3. (Read 912378 times)

full member
Activity: 322
Merit: 101
January 10, 2021, 08:37:02 AM
Anladigim kadariyla üyelik yükseltmek cok zor olmuş. Ücretli üyelik veya caylak sistemi daha iyi olurmuş.

Yazdıklarınızın okunması için rütbelere ihtiyacınız yok, yazdıklarınızın değerini forum rütbeniz değil kelimelerinizin ne anlattığı belirler. Zaten sadece para kazanmak için değil topluluğun bir parçası olmak için burada olursanız rütbe atlamanın aslında zor olmadığını görebilirsiniz. Bu aslında kullanıcılar için bir kazan kazan durumu. Okuyarak kendinizi geliştiriyorsunuz, öğrendiklerinizi paylaştığınız sürece de diğer kullanıcılar size merit veriyor.

Teşekkür ederim. Para kazanıldığını bilmiyordum. Sadece rütbenin olması ve rütbe kazanmanın zorlastirilmis olmasi ilginç geldi. Peki herkes verebiliyor mu?

https://bitcointalk.org/index.php?action=merit;stats=sources

97 kisiymis aktif kaç kisi var bilmiyorum ama yüksek bir sayi.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
January 10, 2021, 05:29:52 AM
Anladigim kadariyla üyelik yükseltmek cok zor olmuş. Ücretli üyelik veya caylak sistemi daha iyi olurmuş.

Yazdıklarınızın okunması için rütbelere ihtiyacınız yok, yazdıklarınızın değerini forum rütbeniz değil kelimelerinizin ne anlattığı belirler. Zaten sadece para kazanmak için değil topluluğun bir parçası olmak için burada olursanız rütbe atlamanın aslında zor olmadığını görebilirsiniz. Bu aslında kullanıcılar için bir kazan kazan durumu. Okuyarak kendinizi geliştiriyorsunuz, öğrendiklerinizi paylaştığınız sürece de diğer kullanıcılar size merit veriyor.
full member
Activity: 322
Merit: 101
January 09, 2021, 06:37:14 PM
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
December 24, 2020, 11:05:27 AM
Güzel bir atılım olmuş. Kaliteli içerikler üretilmesi adına
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
December 05, 2020, 03:38:55 PM
hocam activynin linkinide koyaymışım iyi olurmuş şimdi activy arayacağım kuralları nasıl diye forumda

2 haftada bir 14 activity kazanırsınız.Activity timeları bellidir forumda.Yani 2 haftada bir en az 14 mesaj atmanız gerekiyor.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12saLhlUoqIdairxzuSPu6EYGrt7FN2lOstO1yDjCEbA/edit

üstteki linkten ne zamanları yeni activity time ının geleceğini öğrenebilirsiniz.
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
December 05, 2020, 03:33:08 PM
hocam activynin linkinide koyaymışım iyi olurmuş şimdi activy arayacağım kuralları nasıl diye forumda
newbie
Activity: 1
Merit: 0
September 06, 2020, 01:27:11 AM
Forumun düzelmesi için kaliteli içeriklerin artması için gerçekten çok güzel olmuş.
member
Activity: 312
Merit: 65
September 03, 2020, 10:20:47 AM
Forumun merit olayına geçtiği an bu işlere başlamıştım merit olayı abuselanınca iyice soğudum ve yeni girmekte olduğum bu mecradan uzaklaştım. 2 yıldan sonra tekrar döndüm umarım bu sefer farklı olur.

Bir dönem çok güzel meritler dağıtlıyordu hoş şimdide öye ya bak şimdiden 5 meritim var canını sıkma ilgilenmeye çalış zamanla merit aldığını göreceksin
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
August 14, 2020, 05:56:56 PM
Forumun merit olayına geçtiği an bu işlere başlamıştım merit olayı abuselanınca iyice soğudum ve yeni girmekte olduğum bu mecradan uzaklaştım. 2 yıldan sonra tekrar döndüm umarım bu sefer farklı olur.

Benzer zamanlarda başlamışız forumu kullanmaya gerekli araştırmaları yapar, nitelikli paylaşımlar sunarsanız karşılığını fazlasıyla alırsınız. Bu foruma girdiğimde hiç kimseyi tanımıyordum ve bana kimsenin de merit vermeyeceğini düşünüyordum öyle olmuyormuş zamanla öğrendik. Hoş geldiniz.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
August 14, 2020, 05:05:19 PM
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
August 10, 2020, 01:53:53 PM
Bu merit sistemi gicik bir olay... Birkac ay forumda aktif degilim, geldim, imza kampanyasina katilayim dedim... Son 120 gün 3 merit aldigim icin katilamiyorum.
Gecmiste o kadar kaliteli icerigim var (bircok kisinin isine yaramis, yarayan icerikler paylastim) ama eski, eskide kaldi muhabbeti oluyor:)
Neyse, aktif olup yine biraz yazip cizmemiz, cevherleri bulup burada paylasmamiz gerek galiba...
Ama o zaman da, her icerik hak ettigi meriti alamayabiliyor - ki en kötüsü de bu zaten...
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
July 23, 2020, 11:11:49 AM
Uzun zamandır post atmıyordum. Merit sisteminden çok hoşlanmamıstım açıkçası.. Eski hesabımda çalınınca iyice uzaklaşmıştım forumdan fakat yerel forumda merit kaynaklarının çoğalması haberine sevindim. Keşke en başından itibaren çok olsaydı da Türk forumuna haksızlık edilmemiş olsaydı.

merit kaynakları bir yıldan fazla süredir fazlasıysa vardı sadece ilk dönem yoktu bencede ilk dönem olmaması iyi bile oldu forum çer çöp sadece para için burada olanlardan kurtuldu. bu dönemde merit kaynağı bile değişti. Cheesy
member
Activity: 203
Merit: 15
July 23, 2020, 09:50:02 AM
Uzun zamandır post atmıyordum. Merit sisteminden çok hoşlanmamıstım açıkçası.. Eski hesabımda çalınınca iyice uzaklaşmıştım forumdan fakat yerel forumda merit kaynaklarının çoğalması haberine sevindim. Keşke en başından itibaren çok olsaydı da Türk forumuna haksızlık edilmemiş olsaydı.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
July 23, 2020, 07:34:19 AM
Bu merit sistemi ilk geldiğinde hesapların değeri bitcoinden daha hızlı katlanmıştı hatta pazarda hesaptaki meritler için yüksek fiyatlardan satış yapanlar vardı tabi şimdi forum öldü yeni gelen kullanıcı yok eskilerinde rütbesi zaten sağlam o yüzden meritin pek bir önemi kalmadı eskiye göre

İnsanlar ağırlıklı olarak bounty işleri için bu forumda bulunuyor. Piyasanın ölmesi ile forum sessizleşti hali ile, piyasa hareketlensin tekrar görürüz hesap satanları,banlananları vs.
member
Activity: 179
Merit: 11
June 11, 2020, 02:43:16 PM
Bu merit sistemi ilk geldiğinde hesapların değeri bitcoinden daha hızlı katlanmıştı hatta pazarda hesaptaki meritler için yüksek fiyatlardan satış yapanlar vardı tabi şimdi forum öldü yeni gelen kullanıcı yok eskilerinde rütbesi zaten sağlam o yüzden meritin pek bir önemi kalmadı eskiye göre
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
May 28, 2020, 09:57:28 AM
Aktivite nasıl artıyor?

14'te günde 1 en az 1 mesaj atmanız gerek, aşağıda tarih aralıkları yazıyor, her dönem 14 activity alırsınız, kısacası günde 1, yılda yaklaşık 360 activity (mesaj dönemlerini hiç kaçırmazsanız)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12saLhlUoqIdairxzuSPu6EYGrt7FN2lOstO1yDjCEbA/edit#gid=1012758442

Bende bunu aramıştım geçen gün demek 3 haziranda güncelleme gelecek teşekkürler
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
May 27, 2020, 06:37:55 PM
Aktivite nasıl artıyor?

14'te günde 1 en az 1 mesaj atmanız gerek, aşağıda tarih aralıkları yazıyor, her dönem 14 activity alırsınız, kısacası günde 1, yılda yaklaşık 360 activity (mesaj dönemlerini hiç kaçırmazsanız)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12saLhlUoqIdairxzuSPu6EYGrt7FN2lOstO1yDjCEbA/edit#gid=1012758442
sr. member
Activity: 1274
Merit: 377
May 27, 2020, 05:09:06 PM
Aktivite nasıl artıyor?
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 18, 2020, 05:45:29 AM
Bu sisteme göre ben bitik bir adamın
Merak etme benim üyelik tarihime bakarsan biraz emekle bulunduğum rütbeye daha kısa sürede bile gelebilirsin ama komik bir yorum hahaha
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 18, 2020, 03:24:39 AM
Bu sisteme göre ben bitik bir adamın

Lozan’ın gizli maddeleri gibi yorum bu ne ya djxxnnxxn
Pages:
Jump to: