Bana göre Merit sırf post kasarak rütbe atlamanın önüne geçmek için getirilen çok güzel bir sistem. ha bu suistimal edilirmi? Gruplaşma, arkadaş arasında gönderme alma ve hatta satışı olur mu? olabilir. Fakat bu sistemin getirilmesi multi accountların önüne geçmeye yönelik bi uygulamalıdır. yani zararından çok yararı olacağı inancındayım. Merit almak zor, hala merit alamadık diyen arkadaşların mesajlarını görüyorum, Benim şahsi fikrim merit almaya çalışmaktan ziyade, birbirinden güzel bilgilerle dolu bu forumun tadını çıkarıp, merit için değil de, gerçekten insanlara faydalı olmak adına mesajlar yazmaya başladığınızda merit alacaksınız..
ben eski uye degilim ancak eski halini de az cok okudum.su an cogumuzun isine gelmese de herkes biliyor ki kaliteli icerik ve bos beles mesajlar yerine hakikaten fayda saglayacak daha duzgun bir sistem olmus.su an newbie ye dustugu icin sikinti yasayan arkadaslar aslinda orta uzun vadede avantajli olacaklarini gormuyorlar.tabi biraz emek vererek, forumda aktif olarak, eskiye gore azalmis olacak olan yuksek rutbeler icin firsat olarak gormek lazim.belki ben de dahil usenip ugrasmayacagim, ama ugrasan arkadaslar meyvesini alacak.
Her ikinizde Newbie rütbesinde olmanıza rağmen bu sistemin ne amaçla çıkarıldığını ve ne gibi önlemler için çıkartıldığını biliyorsunuz. Yeni üye olmuş veya merit kazanamadığı için rütbesi düşürülmüş birçok üye gibi ağlamadığınız için, nasıl merit kazanacağınızın bilgisinde olduğunuz için her ikinizede teşekkür amaçlı merit gönderdim. Burada sizin gibi ''Newbie'' veya ''Jr. Member'' üyeler görmek oldukça güzel ve mutluluk verici. Umuyorum ki en kısa zaman içerisinde hak ettiğiniz rütbelere ulaşır ve güzel gelir elde etmeye başlarsınız.