Son dakika golünü yiyenler niye şikayet edenler ya member ya da jr.member? Ayın 30'unda yeni rank döneminde hepsi bir üst rütbeye geçecekti. Tamam bende bir yorumum'da şakayla karışık şikayet ettim ama, gelgelelim bu işin suyu çıkmaya başlamıştı multi hesapla kasanların yüzünden kurunun yanında yaş'da yandı. Ama forum için gayet şık ve nezih bir ortam olacağından hiç süphem yok
Bana saldırmak isteyenler buyursunlar , bazılarına airdroptakibi.com sitesinde cevap vermiştim ama yine de sorun değil , buradan da cevap verebilirim
işin şöyle trajikomik tarafı da yok değil. Adam 1 sene önce Multi 5 hesap açtıysa bugün 5i de hero member oluyor. Ama biz hesabımızı geç açtığımız için full memberda takılı kalacağız.
Keşke arkadaşlar şöyle bir racon geliştirseler :
Activitiy puanı olup Meriti yetersiz olanlara kaliteli postlarına elleri titremeden merit verseler de adam hakettiği rütbeye daha kolay ulaşsa. Mesela forumda bilirsiniz alternatif kriptoparalar - Duyurular kısmının en aktif üyesi aliyagiz ali abinin çevirmediği kampanya kalmadı neredeyse sağlam bir çevirmen kendisi. Ancak 238 activityli bir Full Member ve 100 Merit verilmiş. Keşke en azından ilk Meritlere özel Activity kadar Merit verilseydi de en azından şu aşamada bir can simidi olurdu sınırdaki arkadaşlara...
Velhasılı kelam Forumun kalitesi açısından tartışmasız çok iyi adım olmuş. Ancak bu ilk verilen Merit puanlar sadece Rank ' a dayalı verildiği için biraz adaletsizlik getirmiş.
Ayrıca küçük bir soru Türkçe Forumun Moderatörü EFS'ye eğer okuyup cevaplarsa çok sevinirim. Merit yenilenme aralığı nedir? 2 haftada bir activity ile her rütbeye ilave merit hakkı gelecek mi yoksa merit gönderebilmemiz için illa merit alabilmemiz ve yarısı kadar merit gönderme hakkı elde edebilmemiz mi lazım? Yukarıda bir arkadaşım da eksi merit muhabbetine değinmiş. Tam aklımdaki soru işaretlerini sormuş. Eğer eksi merit verilirse insanlar bountylerden daha fazla pay alabilmek için acımasızca birbirine eksi merit verebilir. Bu konunun tekrar gözden geçirilmesini eminim tüm forum arkadaşlarım adına istiyorumdur.
edit: bir soru daha geldi aklıma. Bazı mesajlarımızın sonunda arkadaşlardan merit istemek sorun oluşturur mu ?
Teşekkürler ilgiyle okuduğunuz için.