Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 18. (Read 8532 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
December 17, 2017, 02:48:48 AM
Monetha,  Market Cap $26.518.710 USD, Price 0,122283 USD, Volume (24h hacim) $4.480.570 USD, Total Supply ( toplam arz) 402,400,000 MTH, Circulating Supply ( dolaşan sirkülasyon tedarik) 216,863,420 MTH. Eylul 2017 de bu değerler yaklaşık 3 katı idi. Epeyce bir düşüşvar. Monethada en yüksek volume Binance Borsasında. ICO su 36 milyon dolar toplamıştı. Monetha, PayPal ile Trustpilot’un birleşiminin ethereum blockchain’inde çalışan versiyonudur. Bu fiyatlardan alım yapılabilir.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 17, 2017, 02:20:17 AM
11 cent direncini aşması gerekir ki çıkış kalıcı olsun. Kaç seferdir 10 cent den dönüyor. kaçırmayalım diye satamıyoruz da. Bu sefer inşallah kıraacağız artık. Şu an 9 centde sağlam duruyor....

Bitcoin 20 000 $ çıkşına devam ederken yerinde sağlam duruyor ve o da 11 cent direncini kırmak için zaman bekliyor... bu gece kıracağız inşallah

Dediğimiz gibi bu gece 11 cent kırılmış ve hızlı bir çıkışla 17 cent görülmüş. O hızlı çıkışın dökme hareketi güzel de gelmiş ve milleti abandone etmişler. Trende kalan sağlarla bu uzun yolun ilk klometre taşlarını bir bir devirip yolumuza devam etmekteyiz. Her yükseliş aşamalarında bu tür dökmeleri yaşamamız, tokenin gideceği yolun ne kadar temiz ve uzun olduğunun göstergesidir...

Ağzından bal damlıyor.. Bitcoin de kalmayıp mth aldığımızın zararını umarım çıkartırız. Arkama dönüp bakıyorum Elimdeki altcoinleri almak yerine btc de kalsaydım paramı en az 6X yapmıştım. Bunu düşünmek canını sıkıor insanın. Ben monethaa verdim zamanı haziran 2018 e kadar tepe taklakta olsa 1 dolarda olsa çıkmak yok..

Sanırım herkes bu şekilde düşünüyordur hocam ben de dahil. Ama işte Bitcoinin şu anki fiatına bakarak bunu yorumluyoruz. Bu kadar mükemmel bir tokeni kaçırma hissi bizi buralarda tutuyor. Çünkü biliyoruz ki Fiyat belli bir seviyeye artarsa oralardan giremiyeceğiz. Ben fiyatı şu an 70 cent görüyorum zaten. oraya kadar yerimden kımıldıyamam. Hedefim ise buradan hep söyledim 7$ dır. Monetha ekibi bile fiyatı 5$ üzeri olarak geçende satır arasında söyledi. Zaten token üzerinde oynanan oyunlar geleceğin tokeni olduğunun göstergesi. Bir adım daha ileriye gidiyorum. Bu token piyasa değerlemesi sırasında ilk 10 da yerini alacaktır.

Bu token özellikle al sat yapamayan oyuncular işin biçilmiş kaftan...
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
December 17, 2017, 02:11:50 AM
btc bakimindan cok zarardayim ama dolar fiyati olarak iyi. monetha dan umutluyum iyi noktalara gelecek kesin. 2 3 pump olacak elbet bir sekilde tutmak lazim.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
December 17, 2017, 02:09:02 AM
Uzun zaman önce 11 cent dolaylarından satmıştım elimdeki bir miktar monethayı. Sonrasında bayağı bir gerilemişti fiyat. Nihayet o fiyatın üzerine çıkmış yeniden. Bunu görmek monetha yatırımcısı için sevindirici. Ben yeniden satın almayı hiç düşünmediğim için kendi adıma üzülmedim.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
December 17, 2017, 01:53:57 AM
11 cent direncini aşması gerekir ki çıkış kalıcı olsun. Kaç seferdir 10 cent den dönüyor. kaçırmayalım diye satamıyoruz da. Bu sefer inşallah kıraacağız artık. Şu an 9 centde sağlam duruyor....

Bitcoin 20 000 $ çıkşına devam ederken yerinde sağlam duruyor ve o da 11 cent direncini kırmak için zaman bekliyor... bu gece kıracağız inşallah

Dediğimiz gibi bu gece 11 cent kırılmış ve hızlı bir çıkışla 17 cent görülmüş. O hızlı çıkışın dökme hareketi güzel de gelmiş ve milleti abandone etmişler. Trende kalan sağlarla bu uzun yolun ilk klometre taşlarını bir bir devirip yolumuza devam etmekteyiz. Her yükseliş aşamalarında bu tür dökmeleri yaşamamız, tokenin gideceği yolun ne kadar temiz ve uzun olduğunun göstergesidir...

Ağzından bal damlıyor.. Bitcoin de kalmayıp mth aldığımızın zararını umarım çıkartırız. Arkama dönüp bakıyorum Elimdeki altcoinleri almak yerine btc de kalsaydım paramı en az 6X yapmıştım. Bunu düşünmek canını sıkıor insanın. Ben monethaa verdim zamanı haziran 2018 e kadar tepe taklakta olsa 1 dolarda olsa çıkmak yok..
member
December 17, 2017, 01:06:39 AM

sr. member
Merit: 306
December 16, 2017, 10:16:14 PM
adamın biri everest dağının zirvesinden aşağı atlamış

paramparça olmuş ibne

rüzgar şiddetli tabii oralarda. kopuk kolu hafif kıprayınca yaşıyo demişler

oglum artık bi sal şu monetha holder'larıı Cheesy canın sıkıldıkca gelip monetha'ya ve justas'a  sarıyosun Cheesy

full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
December 16, 2017, 09:30:30 PM
adamın biri everest dağının zirvesinden aşağı atlamış

paramparça olmuş ibne

rüzgar şiddetli tabii oralarda. kopuk kolu hafif kıprayınca yaşıyo demişler
member
Activity: 189
Merit: 10
December 16, 2017, 09:14:50 PM
Ufak bir kıpırdanma var bakalım 13 cent oldu.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
December 16, 2017, 09:10:38 PM
suan fena ucuslarda monetha 750 sat gordu oradan dondu bakalim daha yukselebilecekmi.
full member
Activity: 287
Merit: 100
December 16, 2017, 08:28:14 PM
12 centi gördü güzel gidiyor  Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 16, 2017, 07:26:57 PM
Monethadan cıkmıstım baska fırsatlar için . Ancak monetha'da tekrar güzel çıktı . Ben bu saatten sonra uzun çabalar verdiğim monetha trenine binemeyebilirim yeni aşklara doğru yol alabilirim Smiley Sattıgımın bu kadar üstüne monetha almam hatta kripto almam . $ Olarak ekside sayılmam ancak monetha sanki yalancı pump yapıyor gibi geldi bana .  Düşerse gözdemdir ancak yükselirse zaten diğer yükselen coinler ile devam edeceğim .
member
December 16, 2017, 05:58:38 PM
Şu an bence tam satma fiyatlarında bu fiyatlardan satıp tekrar 400 satoshilerden almak mantıklı adet miktarını artırmak şu an en mantıklısı gibi geldi bana

buradan satıp da geri alamamak var. Ben o riske girmem. Zaten geri gelse bile dökme gelmesi olur. o da ne çok fazla geri gelir ne de alım fırsatı verir.
member
Activity: 448
December 16, 2017, 05:41:49 PM
Monetha bizimde büyük katlar 15/20 x beklediğimzi projesi güzel bir coin  .kesinlikle takibe alın
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
December 16, 2017, 05:40:31 PM
Bir arkadaşım Monetha yı delicesine araştırıp takip ediyor. Bana dedi ki al at bir köşeye ekmeğini seneye yiyelim.Buda böyle bir tavsiyedir Smiley
full member
Activity: 462
Merit: 102
December 16, 2017, 05:26:17 PM
Şu an bence tam satma fiyatlarında bu fiyatlardan satıp tekrar 400 satoshilerden almak mantıklı adet miktarını artırmak şu an en mantıklısı gibi geldi bana
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 16, 2017, 05:19:20 PM
Vay anasini ben tam umutsuzluga kapilirken gelen bu yukselis iyi oldu. Simdi yatirim yaparken neler hissettigimi yavas yavas anliyorum gene. Devam hedef 5 dolar Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
December 16, 2017, 04:51:57 PM

Valla ben de bekliyorum Monetha'nın 11centi geçmesini ama bir türlü geçemiyor. 0.109 dolardandan geri döndü bir kaç kez.Bitcoinin der artmasıyla beraber bir kaç saat içinde monetha bu direnci kıracaktır diye düşünüyorum.
member
December 16, 2017, 04:35:24 PM
Monethanın projesi neydi arkadaşlar ? Yatırım yapmayı düşünyorum

https://ico.monetha.io/

https://www.monetha.io/

bu iki linki incelersen gereken cevapları bulursun dostum.
sr. member
Merit: 277
CAT.EX Exchange
December 16, 2017, 04:29:57 PM
Monethanın projesi neydi arkadaşlar ? Yatırım yapmayı düşünyorum
Pages:
Jump to: