Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 16. (Read 8532 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
December 17, 2017, 06:36:44 PM
Monetha yavaş yavaş çıkmaya başladı.Umarım devamı gelir.Bir şeyler yapacak gibi duruyor her an patlayabilir takip etmekte fayda var.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
December 17, 2017, 06:29:47 PM
Ben en az 1 ay daha 400 - 800 satoshi arasında gidip geleceğini düşünüyorum. 2018 Şubat - Mart gibi sıçrama bekliyorum.

Aynı fikirdeyim. Özellikle 2018 Q2'den sonra Ico fiyatlarını yakalayacaktır diye düşünüyorum. Diğer coinler gibi pump-dump coini değil bu. Arkasında sağlam proje var.
member
Activity: 244
Merit: 20
December 17, 2017, 04:45:43 PM
Ben en az 1 ay daha 400 - 800 satoshi arasında gidip geleceğini düşünüyorum. 2018 Şubat - Mart gibi sıçrama bekliyorum.
member
Activity: 406
Merit: 12
December 17, 2017, 03:19:32 PM
Monetha'nın şu anki fiyatı bile aldığımız fiyatların çok altında.
btc bazında 10 da 1 e kadar düşmüş.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 17, 2017, 03:03:48 PM
Monetha şimdi 2. çıkışa hazırlanıyor. Sabaha çok farklı fiyata uyanabiliriz...Bütün gün dalgalanmalarda dökülen mallar toplandı. Fiyat biraz daha yukarı çekilip Oradaki fiyat seviyesinden tokenin toplanmasına devam edilecek.
Bu çıkış bu şekilde kademeli olarak devam edecektir.
Bir haber yokken bu çıkış nedir diye sorgulamayın. Asıl bu çıkışın bu kadar geç kalmasını sorgulamak bizleri sonuca daha kolay götürür.

500 sat dan satın, 400 satdan tekrar alırsınız diyen bilgisizlere inananlar kaptırdıkları malı acaba hangi fiyatdan yerine koymayı düşünüyorlar merak ediyorum...

Bir dip not : Monetha şu an çıkışda grafik olarak, bitcoinle aynı çıkış grafik hareketini yapıyor...

2x yaptik devami gelirmi diyorsun eflatun? Bence zor cunku hala omut adim yok piyasada olusan tum coinleri etkileyen pumpdan nasibimizi aldik. Ama sunuda gozardi etmeyeyim gecenlerde birisi githibda kodlar yayinlandi demisti belki onlari inceleyen ve begenen kisiler yatirim yapiyordur, benim bildigim bir alan degil bakmadim. Buradan yukselmesi cidden supriz olur tabi market yukselmezde sadece mth yukselirse.

Bildiğiniz gibi hocam, Borsalarda beklenti satın alınır. Monethanın beklentisi malumunuz. Mal toplama devam ediyor. Yukarı fiyatlara yüklü satış koyup gelen satışları topluyorlar. Grafiksel hareket de çıkışın devamını gösterir nitelikte. Ama yok birisi gelip süpriz yüklü bir alım yaparsa o zaman adamı sıkıştırmak için aşağıya verirler. Büyükler mal toplama aşamasında küçüklerin mal almasından hoşlanmaz 2 ileri 1 geri hareket küçükleri dökmek için yapılır. Şu an yapılan bu.

Mal toplamada bir seviyedeki satıcılar bitince bir üst seviyeye geçerler. Aslında fiyatın artması yeni satıcıları dökmek için yapılır.
Monetha çok kötü bir mal olsa bile bu çıkış hareketi devam edecek. Çünkü birileri malı topluyor ve topladığı malı daha satışa koymadı toplamaya devam ediyor....
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 17, 2017, 02:43:53 PM
Monetha şimdi 2. çıkışa hazırlanıyor. Sabaha çok farklı fiyata uyanabiliriz...Bütün gün dalgalanmalarda dökülen mallar toplandı. Fiyat biraz daha yukarı çekilip Oradaki fiyat seviyesinden tokenin toplanmasına devam edilecek.
Bir haber yokken bu çıkış nedir diye sorgulamayın. Asıl bu çıkışın bu kadar geç kalmasını sorgulamak bizleri sonuca daha kolay götürür.

500 sat dan satın, 400 satdan tekrar alırsınız diyen bilgisizlere inananlar kaptırdıkları malı acaba hangi fiyatdan yerine koymayı düşünüyorlar merak ediyorum...

Bir dip not : Monetha şu an çıkışda grafik olarak, bitcoinle aynı çıkış grafik hareketini yapıyor...

2x yaptik devami gelirmi diyorsun eflatun? Bence zor cunku hala omut adim yok piyasada olusan tum coinleri etkileyen pumpdan nasibimizi aldik. Ama sunuda gozardi etmeyeyim gecenlerde birisi githibda kodlar yayinlandi demisti belki onlari inceleyen ve begenen kisiler yatirim yapiyordur, benim bildigim bir alan degil bakmadim. Buradan yukselmesi cidden supriz olur tabi market yukselmezde sadece mth yukselirse.
member
Merit: 11
December 17, 2017, 01:29:21 PM

hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 17, 2017, 12:18:14 PM
monetha icin 2-3 konu acilmis bu forumda... bakiyorum, yabanci forumlarda monetha hakkinda tik yok, bizim türkce forumda 2-3 konu birden... bir an önce 50-60 cent olsunda elimdekileri verip geceyim:)

Bizim forumda oldukça popüler bir coin monetha globalde fazla yer almamasının sebebi bana göre Monetha Ceo'su hakkında yapılan sert eleştiriler.Bu eleştirilerin sebebi proje olsa bir şey demezdim ama adamın dış görünüşü cinsel tercihi üzerinden projeye saldırmak çok doğru gelmiyor bana.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
December 17, 2017, 11:49:34 AM
monetha icin 2-3 konu acilmis bu forumda... bakiyorum, yabanci forumlarda monetha hakkinda tik yok, bizim türkce forumda 2-3 konu birden... bir an önce 50-60 cent olsunda elimdekileri verip geceyim:)
newbie
Activity: 42
December 17, 2017, 11:42:40 AM
2018 Q1 sonuna kadar bekleyip bir gelişme yoksa satmayı düşünüyordum. Fakat son açıklamaları okuyunca en azından Q3'e kadar beklemeye karar verdim. Proje gerçekten sağlam. Diğer abuk subuk şişirme projeler gibi içi boş değil. Konsept olarak piyasada rakibi henüz yok. Uzun vadeli düşünenler kesinlikle tutabilir. Ama yok ben al sat seviyorum keskin iniş çıkışlar bekliyorum diyenler satabilir.
member
Activity: 126
Merit: 10
December 17, 2017, 11:12:07 AM
Monetha canlanmış. Ortalıkta yeni haberde yok. Bi ağlamaklı mektup dışında ortalıkta haber yokken bu kadar çıkması enteresan. Çok can yanabilir.
newbie
Activity: 13
December 17, 2017, 10:38:00 AM
Konuyu biraz gec görmüş olsamda grafiklerini ve projeyi incelediğimde güzel gelecek vadeden bir proje gibi duruyor biraz düzeltme ile snasımı deneyecem
member
Merit: 12
December 17, 2017, 10:10:12 AM
mth bana göre alıp 2 yıl yüzüne baklımaz bir coin geçmişe bakın bir coin emeklemeden sonra şaha kalkar o zaman kazandırır şuan sadece ekibin güncellemeleri gibi haberlere ihtiyaç vardır oda sizz takip etmeden zaten fiyat alır başıı gider gözlerinizi yormaya gerek yok
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
December 17, 2017, 09:38:13 AM
Kubra Dam' a katılıyorum. Btc bazında çok zor o fiyatlar. MTH icosu olduğunda btc nin buralara kadar çıkacağını kimse bilemezdi. Dolar bazında daha rahat kilometre taşları alır monetha. Ha Ceo su şu bakımlı pezevengi hiç sevmiyorum orası ayrı ama maksat para kazanmak o da monethayla mümkün diyorum.

Hocam Ceo'su yüzünden zaten projenin başına gelmeyen kalmadı.Adam akıllı biri olsaydı kendini bu kadar öne çıkarmasaydı bence monetha şuan dolar olarak ico fiyatının üstünde bir değere sahip olurdu.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
December 17, 2017, 09:32:30 AM
Kubra Dam' a katılıyorum. Btc bazında çok zor o fiyatlar. MTH icosu olduğunda btc nin buralara kadar çıkacağını kimse bilemezdi. Dolar bazında daha rahat kilometre taşları alır monetha. Ha Ceo su şu bakımlı pezevengi hiç sevmiyorum orası ayrı ama maksat para kazanmak o da monethayla mümkün diyorum.
newbie
Activity: 84
December 17, 2017, 09:21:54 AM
uzun vadede güzel kazançlar verecektir alanlara. ama kimde o kadar sabır var orasını bilmiyorum.
member
Merit: 28
diwtoken.com
December 17, 2017, 09:10:31 AM
monetha'da bir circulating bir de total supply var. biri 200 digeri 400 milyon civari. bu tam olarak neyi ifade ediyor? su an 200 var ama zamanla 400e kadar cikacak demek galiba?
newbie
Activity: 5
December 17, 2017, 08:39:51 AM
Mesajları baştan sona okudum bu kadar sayfalarca mesaj yazılan çoğunluğunun gelecek vadettiği dediği kimisinin çöp dediği bir coin olarak kalmış şu anda 0.16 dolar sizce risk almaya değer mi güncel haberleri var mı 2018 için alıp 3-5 ay bekletmeyi düşüyorum bir kaç coin için sizce listeme eklemelimiyim?
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 17, 2017, 08:32:28 AM
Çok güzel artış gösterdi özellikle mektup olayından sonra, 0.1 üstünü 2 kez deneyip geri inmişti, busefer 0.14lere kadar yürüdü bakalım tekrar 0.1 dolar altında kalıcak mı.
member
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
December 17, 2017, 07:47:41 AM
Monetha 2-3 ay daha bu seviyelerde gider gibi gözüküyor.Ama bu işler hiç belli olmuyor bir anda patlayabilir de.Sonuçta hepsi risk.MTH hatırlarsanız bir ara 1400'ü gördü sonra tekrar 385 seviyelerine indi.Al-sat için değerlendirilebilir.Tabi sermayenizin hepsini riske atmaya değmez.3/1 yada yarısı ile yapabilirsiniz.Yada ben strese girmem diyorsanız beklersiniz.İlk Mart gibi başlayacaklarını duyurdu Mth işe.O güne kadar pek fazla bir şey beklememek gerekir.Kademeli artabilir.BTC'nin ani artışlarında tepki vererek düşebilir.İyi takip etmek gerekir.Bol kazançlar herkese

Ne 1400 ü dostum 7000 satoshilerden dibe geldi elbet tekrar geri oralara gidecektir bence bu yüzden almalıyız monethayı iki üç aya pişman olabilir almayan

BTC bazlı fiyatını yakalayabilir mi uzun vadede bilmiyorum ama dolar bazlı fiyat düşünürsek güzel yerlere geleceğini düşünüyorum. Çünkü ekip daha token satış sürecinde bile gerçek partnerlikler kurabilen, aktif bir ekipti.

Bitcoin 20.000 dolar olduktan sonra artık altcoin fiyatlarını bitcoin bazında değerlendirmemek gerekir diye düşünüyorum.Dolar bazında ico fiyatını ekip çalışmalarını sürdürürse 2018 yılının ilk çeyreği bitmeden bile yakalayabilirler.
Pages:
Jump to: