Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 17. (Read 8532 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
December 17, 2017, 07:45:09 AM
Monetha 2-3 ay daha bu seviyelerde gider gibi gözüküyor.Ama bu işler hiç belli olmuyor bir anda patlayabilir de.Sonuçta hepsi risk.MTH hatırlarsanız bir ara 1400'ü gördü sonra tekrar 385 seviyelerine indi.Al-sat için değerlendirilebilir.Tabi sermayenizin hepsini riske atmaya değmez.3/1 yada yarısı ile yapabilirsiniz.Yada ben strese girmem diyorsanız beklersiniz.İlk Mart gibi başlayacaklarını duyurdu Mth işe.O güne kadar pek fazla bir şey beklememek gerekir.Kademeli artabilir.BTC'nin ani artışlarında tepki vererek düşebilir.İyi takip etmek gerekir.Bol kazançlar herkese

Ne 1400 ü dostum 7000 satoshilerden dibe geldi elbet tekrar geri oralara gidecektir bence bu yüzden almalıyız monethayı iki üç aya pişman olabilir almayan

BTC bazlı fiyatını yakalayabilir mi uzun vadede bilmiyorum ama dolar bazlı fiyat düşünürsek güzel yerlere geleceğini düşünüyorum. Çünkü ekip daha token satış sürecinde bile gerçek partnerlikler kurabilen, aktif bir ekipti.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
December 17, 2017, 07:38:39 AM
Nihayat kıpırdanmalar başladı. Bu coinin projesi rakipsiz fakat bir türlü hakettiği yerlere gelemedi. 2018'in en azından Q1 sonuna kadar bekleyin. Kesinlikle Ico fiyatlarını geçeceğini düşünüyorum.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 17, 2017, 06:15:50 AM
Bu forumda Bir monetha düşmalığı var anlamış değilim. Birisi bana anlatabilir mi?

Bu tokenin geleceği konusunda, Üstelik monetha konu başlığında fikirlerimizi söylüyoruz. 6 centden beri satmayın hatta imkanınız varsa daha da alın sebeblerini çünküleriyle yazarken birileri bundan rahatsızlık duyuyor. Niçin acaba bu olumsuzlar malı zararına sattılar da tokenin çıkmasını istemiyorlar mı? Ama ne yazarsanız ne kadar kötülerseniz de gerçekleri değiştiremezsiniz.

Bu tokeni zararına satanlar maalesef bir oyunun içine düştüler. Çünkü unutmayın çok fazla beklentisi olan mallar büyükler tarafından toplanmadan çıkmaz hatta düşer. Yıldırma politikaları uygulanır üstüne. çer çöp yakıştırması yapılır. zorla korkaklara sattırılır. Yeterli tecrübesi olmayanlar maalesef bu tuzaklara düşerler. Monethada da aynen bu yapılmıştır ve yapılmaya devam edecektir. Çünkü daha yolun başındayız....
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 17, 2017, 06:03:28 AM
Arkadaslar yukarida yazilanlarin hepsini okudum. Yalnis anlamissiniz birbirinizi bu konuyu kapatin lütfen arada basliga girip küfürlü biseler yazan ergenler zaten yeterince kirletiyor , ona da cevap yazilmamis bu güzel, Burada sadece Monetha ile ilgili konusalim yukselisin keyfini cikarin.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
December 17, 2017, 05:58:41 AM
monetha nın yanı sıra yine böyle özel ve gleleceği parlak olan bir token daha önerebilrim. bu kağıt waves olabilir.

Bu sene mart ayında 0.20$ olan waves, şimdi 13.56$. Bu 8 ayda 67 kat artmış token mi alınır. yoksa İCO fiatından bile 2 kat aşağıda olan token mi?
Ben de waves olsa satar monethaya gömerdim...

Yalnız waves token değil coin kardeşim sen önce token ne demek coin ne demek bunu öğren sonra millete tavsiye ver oldu mu Grin
önüne gelen tavsiye verir olmuş. ona bakılırsa btc kaç kat yaptı. satıp mth almamız lazım adamın mantığına göre. ya da ethereum da öyle.

Ahahahs aynen öyle valla jr.member olan tavsiyeler vermeye başlamış artık kendini uzman sanır olmuş daha adam genel kavramları bilmiyor

Kişinin bu formda hangi seviyede olması bilgisiyle değil formu ne kadar kullandığıyla alakalı. Size göre atalım o zaman member altlarını. Yazmalarına da; fikir beyan etmelerine de olanak tanımayalım. Sen ne diyorsun kardeşim benim. Formu yeni kullanmaya başlayan member altlarına hakaret mi ediyorsun?
ben insanları rütbesine göre eleştirmiyorum. sözüm size değil bilgisi olmadan yorum yapan herkese. forum hepimizin. newbie'a bile saygımız var yani.
member
December 17, 2017, 05:57:07 AM
monetha nın yanı sıra yine böyle özel ve gleleceği parlak olan bir token daha önerebilrim. bu kağıt waves olabilir.

Bu sene mart ayında 0.20$ olan waves, şimdi 13.56$. Bu 8 ayda 67 kat artmış token mi alınır. yoksa İCO fiatından bile 2 kat aşağıda olan token mi?

Yalnız waves token değil coin kardeşim sen önce token ne demek coin ne demek bunu öğren sonra millete tavsiye ver oldu mu Grin
önüne gelen tavsiye verir olmuş. ona bakılırsa btc kaç kat yaptı. satıp mth almamız lazım adamın mantığına göre. ya da ethereum da öyle.

Ahahahs aynen öyle valla jr.member olan tavsiyeler vermeye başlamış artık kendini uzman sanır olmuş daha adam genel kavramları bilmiyor

Kişinin bu formda hangi seviyede olması bilgisiyle değil formu ne kadar kullandığıyla alakalı. Size göre atalım o zaman member altlarını. Yazmalarına da; fikir beyan etmelerine de olanak tanımayalım. Sen ne diyorsun kardeşim benim. Formu yeni kullanmaya başlayan member altlarına hakaret mi ediyorsun?
full member
Activity: 420
Merit: 100
December 17, 2017, 05:48:31 AM
Monetha 2-3 ay daha bu seviyelerde gider gibi gözüküyor.Ama bu işler hiç belli olmuyor bir anda patlayabilir de.Sonuçta hepsi risk.MTH hatırlarsanız bir ara 1400'ü gördü sonra tekrar 385 seviyelerine indi.Al-sat için değerlendirilebilir.Tabi sermayenizin hepsini riske atmaya değmez.3/1 yada yarısı ile yapabilirsiniz.Yada ben strese girmem diyorsanız beklersiniz.İlk Mart gibi başlayacaklarını duyurdu Mth işe.O güne kadar pek fazla bir şey beklememek gerekir.Kademeli artabilir.BTC'nin ani artışlarında tepki vererek düşebilir.İyi takip etmek gerekir.Bol kazançlar herkese

Ne 1400 ü dostum 7000 satoshilerden dibe geldi elbet tekrar geri oralara gidecektir bence bu yüzden almalıyız monethayı iki üç aya pişman olabilir almayan
member
December 17, 2017, 05:46:58 AM

Aynen öyle Bu fiyattan Bitcoin varsa eğer elinizde satıp monetha almak lazım. Eğer gerçekten bu işi biliyorsanız...
Düşünün monetha, önündeki potansiyelle en az 10x yapsa bunun bitcoin karşılığının 190 000$ olması gerekir. Hangisinin fiyat öngörüsü daha mantıklı.
Birisi yapacağını abartarak yapmış diğeri daha yolun başında bile değil. Size göre şu an bitcoinlerini satıp monetha toplayan balinalar salak o zaman.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
December 17, 2017, 05:45:20 AM
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
December 17, 2017, 05:41:13 AM

member
December 17, 2017, 05:38:28 AM

Vallaha token de desen, coin de desen var olanı değiştiremezsin dostum. Bir malın token veya coin olması onun değerini arttırıp azaltmaz. ikisi arasındaki farkı bilmediğimden değil, o an elime ne gelirse onu yazıyorum.  Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 500
December 17, 2017, 05:34:35 AM

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
December 17, 2017, 05:32:36 AM

member
December 17, 2017, 05:28:47 AM

member
Activity: 168
Merit: 10
December 17, 2017, 05:14:02 AM
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 17, 2017, 03:19:39 AM
Ortada hicbirsey yokken bile 17 centi görmüs.2 hafta önce 6 centti.Onumuzde uzun bir yol var bence 2 usd yi gorur 2018 icinde.Her düsüse bir alim firsati olarak bakmak lazim.
member
December 17, 2017, 03:12:59 AM
Monetha'dan bir şey olacağını sanmıyorum bana göre 30 milyon dolar para toplayan bir projenin yöneticisinin ergen çocuklar gibi çıplak fotoğraflarının sağda solda olmaması gerekiyor, hayatım boyunca Monetha satın alacağımı sanmıyorum.

Cheesy  Bu ülkede cumhurbaşkanlığı yapan Süleyman Demirel de çobandı ona bakarsan. Kişileri önceki hayatlarına bakarak yargılamak, gelişime karşı gelmektir ki hepimiz hayatlarımızın bir kısmında şu an tasvip etmediğimiz kişiliklere bürünmüş olabiliriz.
Ben kişiliklere odaklanmam projeye ve projenin gerçekleşme oranına bakarım...
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
December 17, 2017, 03:09:10 AM
Sakın sanmayın 17 cent e fiyat çıkarken sattılar malları sonra geri kalanı düşerken de verdiler küçük yatırımcının eline. monethanın işi bitti artık...

Tam tersi çıkarken de malları topladılar. düşerken de dökülenlerin mallarını kıvırdılar aldılar. şimdi tekrar çıkışa geçecek. Çıkarken de yine korkakların mallarını alacaklar. Yani bu çıkış serüveni daha yeni başlıyor dostlarım....

varımla yoğumla monetha alırım , serüvenin nereye gittiğini görürsünüz Cheesy
member
December 17, 2017, 03:05:37 AM
Sakın sanmayın 17 cent e fiyat çıkarken sattılar malları sonra geri kalanı düşerken de verdiler küçük yatırımcının eline. monethanın işi bitti artık...

Tam tersi çıkarken de malları topladılar. düşerken de dökülenlerin mallarını kıvırdılar aldılar. şimdi tekrar çıkışa geçecek. Çıkarken de yine korkakların mallarını alacaklar. Yani bu çıkış serüveni daha yeni başlıyor dostlarım....
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
December 17, 2017, 03:04:29 AM
Monetha'dan bir şey olacağını sanmıyorum bana göre 30 milyon dolar para toplayan bir projenin yöneticisinin ergen çocuklar gibi çıplak fotoğraflarının sağda solda olmaması gerekiyor, hayatım boyunca Monetha satın alacağımı sanmıyorum.
Pages:
Jump to: