Pages:
Author

Topic: NE OLACAK BU BELİRSİZLİK ARKADAŞLAR - page 3. (Read 982 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
cidden ne olucagi hiç belli degil ama secimlerden sonra birşey olur artık .
newbie
Activity: 182
Belirsizlik ortamlarını avantaja çevirenler için çok iyi bir dönem oluyor ama işin acemileri için çok büyük kayıplar oluyor. Bu piyasada sabırlı olmak şart yoksa kazanamazsınız.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
pek bir belirsizlik yok. geriliyor ve bunu bekliyorduk. bunlar öyle bir gerileme yapmak istiyorlar ki 20 bin dolar baya uzakta kalsın. ama 5 bine doğru giden bitcoin için en fazla iki bin doların biraz altına gelir ve oradan aya uçuş için toparlanma. son kanaatim bu yönde.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
Bitmiyor dostum belirsizlik aşağı yönde gidiyor şimdi de daha yakın zamanda beklentiler yukarıydı çok değişken , çok anlık hareketler oluyor kestirmek çok zor .
member
Activity: 476
Merit: 10
Belirsizlik sürekli olacak bu piyasada ancak biraz dip yaptık mı biraz pump gelecek diye düşünüyorum başka da bir tavsiye yok sürekli oynar bu piyasa.
full member
Activity: 276
Merit: 100
belirsizlik değil normal bir küçülme dönemi var bana göre böyle. nasıl fiyatlar kısa zamanda hızlı yükseliyorsa sonrasında kar realizasyonu gereği fiyatlar inecek ve balinalar kazançlarını üçe beşe katlayacak.
full member
Activity: 138
Merit: 102
belirsizlik kalkar ortalık durgunlaşır, dijital para marketleri tekrar hacimlerini yükseltir, bu döngü yakın zamanda kırılır ve tekrar para kazanma vakti gelir. sepet erimesi halinde kademeli al sat yapılabilir. bol şans.
member
Activity: 448
Merit: 11
bitcoin 6000 doların altına sarktı. ne olacak bilen varsa söylesin derim. belirsizlik uzun sürebilir. uzun süreli plan yapıp en dipten altcoin satın alan büyük kazanç sağlayacak. ben sermayenin yarısı ile giriş yapmayı düşünüyorum.
bahsettiğiniz sermayenin yarısını dahada düşebilme ihtimaline karşı bekletecekmisiniz
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
bitcoin 6000 doların altına sarktı. ne olacak bilen varsa söylesin derim. belirsizlik uzun sürebilir. uzun süreli plan yapıp en dipten altcoin satın alan büyük kazanç sağlayacak. ben sermayenin yarısı ile giriş yapmayı düşünüyorum.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Belirsizlik bu hafta içinde geçer diye düşünüyorum zaten 5k lara yolculuk başlarsa buyurun cenaze namazına insanları bıktıramadan çıkış olmayacak anlaşılan.
member
Activity: 217
dünden beri kripto para piyasası değeri yüzde on aşağı indi, sebep olarak Japonya'daki borsanın işlem durdurması ve üyelerden kimlik bilgisi istemesi gösteriliyor, pazar bu zamanlarda çok tepkili her haber düşe sonucuna gidiyor.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Bu belirsizlik ya da komple dibi gördürecek bütün coinlere ya da bir anda başlayan ve çok uzun sürecek bir artış trendine sokacak bütün coinleri. Başka seçeneği yok yani.  Uzun süredir perişan halde coinler. Market çok kötü durumda. Ben acilen sağlam bir desteğe ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum. Yoksa kendi başına bu piyasa hareketlenmez.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
bu belirsizliğin nereye gideceğini bekleyip görmekten başka şansımız yok. Bireysel açıdan da çok bir etkimiz olmaz. Piyasanın gidişatı evet kötü coinler diplerde ama bunun birde yükseliş trendi var. O zaman market şahlanacaktır.
jr. member
Activity: 239
Merit: 1
Bu belirsizlik hiç bitmeyecek gibi bu sene 6 ay bitti hala belirsizlik devam ediyor düzeltmelerin uzun sürdüğünü hep duyduk da bu kadar uzayacağını pek beklemiyordum bakalım ne zaman yönü belirlenecek.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Piyasa düzelmek için eğilime geçemiyor bir türlü.. Sürekli baskı altında gibi hareket ediyor. Tam toparlanacak derken tekrar bocalıyor. Nereye geldik bende anlamadım ama sağlam bir desteğe ihtiyacı var. Direnç çok sağlam kıramıyor bir türlü.
newbie
Activity: 126
Belirsizlik ortadan kalkıyor gibi, artık boğa piyasasının işaretleri ufak ufak geliyor haberler yüz güldürüyor ve fiyata yansıyor
full member
Activity: 353
yeni yatırımcıların piyasaya girmediği gerçeğine katılıyorum, kar etme heves var ama uygun piyasa koşullarını bekleyen insanlar para kaybetmek istemiyorlar, onları harekete geçirecek bir evre başlamalı.
newbie
Activity: 238
Kripto piyasasında tama bir kaos ortamı oluşmuş durumda ,piyasanın belirsizliği insanlara müdahale etme ve iş yapma şansı maalesef vermiyor ,bu yüzden de yeni yatırımcı piyasaya girmiyor.
member
Activity: 364
Bu piyasada belirsizlik sadece düşüş dönemlerinden değil, her zaman var bana kalırsa. Sanırım ne önemli anahtar da sakin kalabilmek.
Özellikle düşüş dönemlerinde sakin ve akılcı hamleler yaparak bu dönemlerde bile avantaj sağlanabilir.
full member
Activity: 546
Belirsizlik hayatın her alanına ait bir olgu biraz felsefi bir konuşma oldu gibi ama durum bu, kendimizi her zaman için en kötü senaryoya göre ayarlamalıyız ki sonrasında umut çöküşüne yakalanmayalım.
Pages:
Jump to: