Pages:
Author

Topic: NE OLACAK BU BELİRSİZLİK ARKADAŞLAR - page 9. (Read 982 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
Şayet belirsizliği "ani yükselişlerin gerçekleşmemesi" olarak görüyorsanız yanılırsınız, piyasa eskiye nazaran daha dengeli yükselişler gerçekleştiriyor. Bu da piyasanın oturmaya başladığının bir nevi göstergesi gibi.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
hocam ben piyasada belirsizlik ve kaygı görmüyorum, hatta tam tersi, bence 9 000 üzerinde durması bitcoinin her daim iyi bir şey bana göre
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ethereum 750 dolar oldu, ben bunda bir belirsizlik görmüyorum açıkcası, Yükselişten başka birşey değil bu. Mayıs ayı içerisinde 1k sinyalini verdi eth
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Bu donem icerisindeki inis cikislardan faydalanmak gerekiyor. Oldukca kazancli bir donem bence. Dogru zamanlarda al sat yaparak hodl yaparak kazanacaginizdan daha fazla kazanabilirsiniz.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Piyasanın heyecanı tam olarak buradan geliyor zaten. Kimse ne zaman ne olacağını tam anlamıyla kestiremiyor.
Genelde yükselişlerde pohpohlama, düşüşlerde yerin dibine sokma var ama yorumlar ne olursa olsun piyasalar sürekli daha güçlü çıkıyor..
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Şuanda piyasadaki bu belirsizlik sebebi ile al sat yapanalar ciddi kazanım içerisinde biz beklemedeyiz  Undecided
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Market yavaş yavaş artması çok olumlu bir görüntü çiziyor esasında . Hızlı düşüşler olduğunu sürece sıkıntı yok .
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Beklemedeyiz, yeşillendi ama düşecek bunlar yalancı yükseliş diyoruz ve son birkaç turunda bunu yaptı. 2-3 haftalık periyottaki atağı bunlardan biri belki. Emin olduğum konu varsa gerçek yükseliş başladığında biz biraz geriden geleceğiz ve fiyatı pahalı bulup yine almayacağız Smiley klasik paradoks
member
Activity: 294
Merit: 10
Hocam açıkçası şu ana kadar bu iniş çıkış döneminde kazandığım parayi ben boğa sezonunda kazanmamıştım. Özellikle iki kere 6binden 11bine çıktı ve şimdi de yeniden 9binleri buldu. Doğru zamanda yapılan hamle ile kâr rahatlıkla artıyor.

Benim düşüncem boğa sezonunun gelmesini isteyen kişiler özellikle yılbaşından önce tavan fiyattan alım yapanlar gibi geliyor. Onların işleri gerçekten zor şu an için paraları yarı yarıya gitti diyebiliriz.

Tabiki de bu iniş çıkışlar sonsuza kadar devam etmez. Size kaynak veremeden sadece kendi kanaatim ile söyleyecek olursam yazın da gelmesi ile birlikte yatırımların artması ve fiyatlarda ciddi artışların olacağı yönünde. Hatta bazı yeni ve değeri düşük olan coinlerin 5 6x yapmasını bekliyorum. Geçmişe bakıldığı zaman benim tahminim bu yönde
member
Activity: 448
Merit: 11
arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi şu an piyasa bi belirsizlik içinde bi artıyor bi iniyor kimisi boğaya geldik diyor kimisi 2. ayı başlıyacak diyor soruyorum size ne  :)oluyor piyasada  Huh  Undecided  Grin
Pages:
Jump to: