Pages:
Author

Topic: NE OLACAK BU BELİRSİZLİK ARKADAŞLAR - page 5. (Read 982 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
Belli ki daha surecek en azindan boganin gelmesi daha surecek. Vakit cok bence yatirimci sabretmeye alisti gibi gorunuyor.
newbie
Activity: 238
Bu belirsizlik daha cok surecek gibi o kadar zaman boga beklerken bitcoin yeniden 7 bin dolarin altina dustu. Bu cok zor toparlanacagi bir donemin gostergesi.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Boga geldi mi gelecek mi derken sonunda 2. Ayi geldi maalesef. Artik yukselisten soz etmek cok zor gercekten.
member
Activity: 448
Merit: 10
Piyasada tam bir kargaşa ve kaos hakim durumda , kripto piyasasında işler ciddi anlamda karışımı ve yatırımcılar sürekli zararda, böyle giderse piyasada kimse kalmayacak ,ümidimizi  2019 yılına saklıyoruz .
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Sürekli belirlilik beklemek olmuyor. Bu belirsizlik herzaman vardı fiyatlar birçok kez yukarı çıkıp çok daha aşağılara indi. Yani bu işin normal süreci bu
member
Merit: 11
ya daha bu konuyu konuşurken 7k nın altına düştü harbi ne oluyor ikinci ayımı geliyor
jr. member
Activity: 252
güçlü destekleri bildikten sonra yine kazanabilirsin. 5 bin 3 bin 1800 kalımda kalanlar bunlar grafikte karşılaştırma yapın. belirsizlik değil medyadaki aşırı bitcoin haberleri alakasız insanların parayı buraya çekmesine sebep oldu. karlı yerlerden satan çıktı. alanlarda zararına satıyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Kısa zamanda düzelmeyi sanırım kimse beklemiyor, ama doğru bir programla ve uzlaşma kültürünün oluşmasıyla geleceğe yönelik daha umutlu bir tavır içerisine girebiliriz. Olumsuz gidişatın sürekli olacağını düşünmüyorum
newbie
Activity: 98
ekonomi ve piyasanın durumu yozunden ne olucagi belli degil cogu kisinin düşünce secimlerden sornasi .
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Her zaman bunun bir kumar oldugu söyleniyor ve kesinlikle durum tam olarak bu. Ben kimi zaman umudu kessem de artık ipin ucunu kacırdım tam anlamıyla bir kripto para bagımlısıyım.
member
Haziran ayıda durgun geçerse ben bu seneden ümidimi keseceğim piyasanın tadı kaçtı resmen hiç bir heyecanı kalmadı. Bu belirsizlik ne kadar sürer hiç bir tahminde bulunamıyorum. Huh

cebap çok basit belirsizlik ne kadaaarrr sürerrrr vallahi hiç bilemiyorum  Wink
newbie
Activity: 140
Haziran ayıda durgun geçerse ben bu seneden ümidimi keseceğim piyasanın tadı kaçtı resmen hiç bir heyecanı kalmadı. Bu belirsizlik ne kadar sürer hiç bir tahminde bulunamıyorum. Huh
member
valla şu an piyasa tam bi balinaların, yunusların, köpek balıklarının şow alanı sabredelim de bir gün bizde o şow dan nasibimizi alırız  Smiley Cheesy
member
Activity: 182
2018 in ortasına geldik bir türlü boğa sezonunu göremedik sanırım bir dahada göremeyeceğiz bu sene hep ayı sezonu olabilir. Sabırla beklememiz gereke bilir.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Sanki birileri piyasayı hareketlendiriyor birkaç milyar dolar ile sonra artış biraz olunca pat satıyor. Adeta devasa bir pump dump gibi.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
yarin ayin 6'si Smiley
full member
Activity: 476
Merit: 100
Ne ayı ne boğa sezonu olacak bence tam ortasında uzun bir süre gidecek, eskisi gibi ani çıkışlar ve inişler olmayacak. Yavaş ve emin adımlarla bitcoin değerini arttıracak.
member
Activity: 308
Kripto paralara olan güven giderek artıyor faka o oranda değerleri artmıyor maalesef. Bu da belirsizliklere sebebiyet veriyor, Piyasanın güçlü bir boğa sezonuna ihtiyacı var.
jr. member
Activity: 434
Bende artık piyasanın bu denli oynakligindan yoruldum ilk artış zirvesinde elimdekileri çıkarıp dolara geçmeyi düşünüyorum.  
member
Activity: 266
Aslında piyasada bir belirsizlik yok sadece eskisi gibi ani iniş çıkışlar yapmıyor buda bazılarının canını sıkıyor, mevcut durumda devam etmesi daha güvenli bence, bu şekilde devam eder umarım.
Pages:
Jump to: