Pages:
Author

Topic: NE OLACAK BU BELİRSİZLİK ARKADAŞLAR - page 8. (Read 982 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Sadece kripto piyasası içinde belirsizlik yok tüm altın dolar  borsa piyasalarında aynı, burada önemli olan uzun vade düşünmek ve yatırımı ona göre yapmak o zaman belirsizlik diye bir durum kalmıyor.
member
Activity: 252
Merit: 10
piyasaların tamamı zaten belirsizlikler üzerine değil mi inişli çıkışlı olması lazım sadece yükselme olsaydı zaten piyasa olmazdı. bitcoinde buna bağlı olarak çıkıyor düşüyor. normal
member
Activity: 546
gri gandalfın dediği gibi "umut alevlendi". bitcoin yine eski bildiğimiz salınarak yükselen, ethereum yine bildiğimiz yükselişleri de düşüşleri de affetmeyen. 10-15 gündür yapılan tekrar dirilme mi diyeyim diğer geçen aylardakine hiç benzemiyor. bu sefer de yanıltmazlar inş.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Aslında şu anki seviyeler ve göstergeler çok da fazla belirsizlik kalmadığını gösteriyor. Gelecek adına umutluyum ama tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor, spekülasyona ve balina hareketlerine karşı doğru tavır almak çok önemli
newbie
Activity: 224
Merit: 0
hiç bir şey olduğu yok.bence dengesini bulmuş bir piyasa var ve uzun bir süre böyle devam edecek gibi duruyor.tabi ekstra bir olay olmazsa.
newbie
Activity: 210
aslında bu piyasanın böyle olması normal bana göre sert düşüşler ve sert yükselişler olmalı. öyle yavaş yavaş yükselişler fazla etki etmez. ama düşüş bitti gibi şuan yükseliş devam ediyor.
newbie
Benim Görüşüm belirsizlik dönemi geçti hata yükseliş dönemi başladı bile önümüzdeki aylarda bu yükseliş dahada artacaktır.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bu piyasanın özelliği belirsiz olması zaten yani bu durum değişmeyecek. Piyasa sürekli değişkenlik gösterecek, alışsak iyi olur. Neticede kripto paralar borsada işlem görüyor.
member
Activity: 448
Merit: 11
yorumlarınızdan şunu anladım piyasa şu anda  iyi durumda zaten şu an btc 9700 usd oldu yani sürekli piyasa yeşil renk sürekli grafikler yukarı doğru hareketleniyor işte allahın izniyle BOĞA  mı geliyor yoksa  Angry Grin Grin Huh
member
Activity: 182
Bence ortada bir belirsizlik yok yani zamanla kriptolar hayatımızda daha fazla yer alacak şuan da sadece hareket etmiyoruz aslında herşey belli gelecek için
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Boga sezonuna girdik demek icin biraz erken tabiki ama su anda gecis donemindeyiz ve oldukca kazancli bir donem bence. Inisler mantikli kullanilirsa alim firsati olusturuyor aslinda.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Bitcoin'in 6500 civarından bugüne 9800'e gelmesini normal, olağan, yavaş ve olumlu yükseliş olarak karşılayanları gördükçe şaşırıyorum.
member
Activity: 476
Merit: 75
Belirsizlik halinden ciddi bir boğaya doğru gidiyoruz piyasa artık baskılanamıyor fiyat resmen tavanı tokmaklamaya başladı ben 11k ya doğru bir yürüyüş yapacağız diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Yani her şeyi belli net açık bir piyasa olsaydı hangimiz burada ne yapacaktık piyasanın heyecanı bu belirsizliğinde  Grin Diyelim ki yön yukarı sınırı da belli hoppala herkes evi ocağı satar bu piyasaya girer ya sonrası.
full member
Merit: 100
Ben ortada bir belirsizlik görmüyorum boğa sezonu başladı bana göre. İnişler tabi ki olacaktır ama bana göre artık 9k altını görmeyiz. Bu sene temmuz ya da ağustosta bitcoin ath yapar ve sonra yavaş yavaş düşmeye başlar, bir diğer boğa sezonuna kadar.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
Çok düşünce yani ne düştü be! vay anasını! dediğin anda alım yapacan, çok fazla artınca da oha anasını satayım! dediğin zaman da ne var ne yoksa satacaksın.
member
Activity: 448
Merit: 33
Belirsizlik olduğunu düşünmüyorum. Yatırım konusunda maalesef hep böyledir. Bir iner bir çıkar. Bazen çıkması çok uzun sürer bazen inmesi. Hisse senetleri, dolar, euro, pariteler, petrol, alüminyum, demir vs. Kısaca borsada işlem gören her emtianın çıkışları ve inişleri mevcut. Burada dikkat edilmesi gereken en büyük konu ne zaman alım yapıp ne zaman çıkış yapılması gerektiği. Bazen o kadar ilginç şeyler yaşanabiliyor ki. Aldığınız emtia çıkar diyorsunuz, pat düşmüş. Bu düşer diyorsunuz bi bakmışınız çıkmış. Yatırım işi tamamen sabır, piyasa analizi, tecrübe ve çokca bilgiden geçer. Sabırlı olunması gerektiği kanısındayım.
Er yada geç bir yükseliş başlayacak. Sadece sabır...
jr. member
Activity: 126
Bence boğa sezonu başlayacak bakalım her şeyin ilacı zamandır bekleyip göreceğiz ama 2. ayı döneminin başlayacağını düşünmüyorum
member
Activity: 224
Belirsizlik bu piyasada her zaman hakim olacak olan bir durum bana kalırsa. Ancak uzun süreli düşüşten sonra bu denge bile biraz rahatlattı.
Ben yükselişin yaz ayları boyunca da devam edeceğine inanıyorum.
jr. member
Activity: 182
dostum bitcoinin son yaptığı hamle diğerlerine benzemiyor. 20binden başlayan gerilemedeki o zıplamalardan farklı bu sefer olsun bari diyorum. ether ve bitcoine bugün dikkat ettiniz mi. bitcoin %1-2 yükselirken ether %8 yaptı. bu farka devam ederse başa başı bile yakalayabilir.
Pages:
Jump to: