Pages:
Author

Topic: NE OLACAK BU BELİRSİZLİK ARKADAŞLAR - page 6. (Read 982 times)

legendary
Activity: 973
Merit: 1053
çok dalgalı ve insanı yerle bir edebilecek bir piyasa olduğunu düşünüyorum elimdeki bitcoin 10 bin ethereum 1000 doları geçtiğinde bozduracağım, bu piyasanın riskine insan kalbi dayanmaz
full member
Activity: 518
Merit: 100
Bırsey olmaz fud yapıp alttan aldırmaya calıstırılıyor bazı zengın kesmıne ısde sonra elıne verıcekler ınsanların sırayla Smiley
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
piyasada bence belirsizli yok her dönem aynı şey ben açıkcası geçen sene temmuz  ağustos ayında riglerden 500 tl zor aldım hata yaptım fena battım dedim eth satmadım çıktı 1200 doları gördü sattım o zaman neyin nasıl değerlendirecğimi anladım geçen 3 aylık periot bitikti şuan eth 750 doları geçti ekim ayına sabır eden geçen sene olduğu gibi araba parasını cebine koyar sıkıntı yok sabırsızlık var
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Piyasada her zaman icin bir belirsizlik vardi. Hic bir zaman donemler tam olarak adlandirilamadi bence. Tam adini koyuyorsun dusus basliyor adi degisiyor. Kolay bir is degil yani.
newbie
Activity: 135
Tam diyoruz belirsizlik kalmadi artik yukselis basladi ama 9 binde takili kaliyor. Umarim yeniden baslar yukselis.
newbie
Activity: 196
10 bin dolari gecmedigi surece bu belirsizlik devam edecektir. Umarim buyuk bir hacime ulasir.
member
Activity: 238
Merit: 10
Balinalar piyasada oldugu surece belirsizlik hep devam edecektir bence.
member
Activity: 308
Mart ayından sonar belirsizlik ortadan kalktı nisan ayından beri emin adımlarla btc yükselmeye devam ediyor eğer 10bin dolar barajını aşarsa yeni rekor gelecektir. Bu durum keyif veriyor adama Grin
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Aslında belirsizlikten ziyade taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor, bir çok coin yeni bir yükseliş öncesi yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. Bu piyasa koşullarında bir şeylerin net olmasını beklemek hayal kurmak olur.
member
Activity: 448
Kripto piyasasının bu hali belirsizlik ve kaos ortamı ciddi derecede bunalttı ve sabrımızı taşırmaya başladı ,bundan sonraki süreçte umarım bu kaos ve belirsizlik ortamı kalkar ,haziran ayında piyasa yukarı doğru çıkışa geçecektir.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Arkadaşlar aslında tüm bu oynaklık bir fırsat altlar hemen hemen her gün iyi getiriler sağlıyor, bu elimizdeki Bitcoin miktarını artırmak içi iyi fırsat ve bunu değerlendirin.
member
Activity: 62
belirsizlikler hep oldu olaya devam edecek pazar düzeltme ve iyileşme arasında gider ama sonuçta hep kazanç vardır
member
Activity: 364
Merit: 20
Duzelir dostum. Vakit var daha cokta uzun surmez zaten.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
hocam kimin eli kimin götünden henüz belirli değil ilerleyen süreçte  ne nedir ne ne değildir öğreniriz şuan ani iniş çıkışlar olabilir zamana bırakmakta fayda var
newbie
Zamanla duzelecektir. Bitcoin zaman zaman bu tarz belirsizliklere giriyor zaten dusecek mi cikacak mi ne zaman sicrayacak. Ama gecer yani duzelir.
member
su piyasada beklemede kalmak en mantiklisi. uzun vadede her turlu kazaniliur.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
yapacak tek şey var beklemek ve doğru zaman olduğunu düşündüğün an kar görüp satmak ve trade yapabilrsen ufak bir sermaye ayırarak oyalanabilirsin. zamanının nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Cheesy
member
Activity: 224
Bir sure daha devam edecektir bence. Bitcoin ciksada altlari dagitiyor bu da piyasanin genel yukselisi icin daha vakit var demek bence.
member
Activity: 448
Herkesin birbirine sorduğu ve cevabını en çok merak ettiği sorulardan biri de bu , ne olacak bu belirsizlik , bunun cevabını kimsenin bilebileceğini tahmin etmiyorum , bekleyip görmekten başka seçenek yok sanırım.
member
Activity: 336
Kesinlikle öyle piyasa ne olduğu belli değil gerçektende , ne elde olnaları satabiliyorsun , nede yeni yatırım yapabiliyorsun , 2018 yılı müthiş olacak demiştik , gerçektende öyle oluyor , hiç bir zamana benzemiyor , sıkışıp kaldık resmen.
Pages:
Jump to: