Pages:
Author

Topic: NE OLACAK BU BELİRSİZLİK ARKADAŞLAR - page 7. (Read 982 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 2
gerilemelerde 2x yükselişler ellerinde kalanları da üfürmek için yapılabilir. bitcoinden, kriptolardan zengin olmuş zümre var. onların para sıkıntısı yok ve istedikleri kadar gerilemeleri uzatabilirler. belirsizlik bir anda ortadan kalkmayacak. 2018 sonuna halen 6kları konuşuyorda veya 20'yi zorluyorda olabiliriz.
member
Activity: 224
Merit: 10
Ben bu belirsizliğin hiçbir şekilde aşılabileceğini düşünmüyorum nasıl aşılacak ki aşılması için ne olması gerekiyor bunu bile bilmiyorum abi
newbie
Activity: 161
Merit: 0
belirsizlik böyle devam edip duracak ne bekliyoruz ki borsa böyle bir şey..kesin bir şey olsa herkes ona göre hareket eder ki belirsizlikten dolayı kazanıyoruz ya da kaybediyoruz..
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Şuan piyasayı kestirmek epey ama epey zor ne yapacağı belli olmayan bir piyasadayız ama yakındır yüzümüz güler tekrar 10k doları geçtikten sonra yeşilleri 2 ay boyunca görürüz sanırım.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
uzun bir süre sonra eth birazda olsa elinde olupta satmayanların yüzünü güldürdü umarım yükselişler bu şekilde devam eder tek gereken şey sabır..
full member
Activity: 350
Merit: 100
Boğa dönemi işte böyle başlıyor. İnsanları kararsız bırakıp yükselecek gibi gostertip dusurunce kaçanların coinlerini tokatliyip bogayi baslatiyorlar. Boga dedigimiz bu piysa degil, her gun yukselen borsaya boga denir
member
Activity: 143
Burdan sonra daha ayı başlamaz ya. Boğa sezonundayız bence daha ne olsun yani artık. Yavaş yavaş artıyor işte coinlerin değerleri.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Ne olacağını bilemiyorum ama yavaş yavaş, iki ileri bir geri şeklinde ilerliyor. Bu da doğal olarak hepimizde acaba buradan gene aşağıya mı dönecek sorusunu aklımıza getiriyor. Beklemeye devam edeceğiz.
member
Activity: 210
Piyasa her zaman bu tarz belirsizliklere sebep olabiliyor. Ama duzelecektir umarim.
newbie
Activity: 280
hocam yapacak bir şeyimiz yok bekleyeceğiz yani el mecbur böyle bir durum söz konusu, bu biraz bu piyasanın cilvesi diyelim
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Ayı olacağını düşünmüyorum ben bir süre daha. En az 16 bin doları görür bitcoin ayıya girmeden önce benim görüşüm bu yönde yani.
newbie
Activity: 168
Bitcoin 10 bin direncini kirar kirmaz daha duzenli bir piyasa gorecegiz bence boga sezonuna cok az kaldi.
member
Activity: 252
Hala bir kesinlik yok öncesinde de yoktu. Kesin bir çıkış dönemi veya kesin bir iniş dönemi yaşanmıyor artık. Ben piyasanın böyle kalmasını isterim acikcasi. İşi bilenler kazansın ya da şanslı olanlar.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
piyasa var oldukça olucak bu belirsizlik. hem böyle çok yüksek karlar edebileceğiniz hemde belirsizliğin olmadığı bir yatırım aracı yok malesef. bu belirsiz ve oynak durumdan dolayı bazı insanlar çok büyük para kazınıyor bazılarıda çok kısa sürede tüm yatırımı eritebiliyor bu piyasada.
full member
Activity: 361
Merit: 100
Zaten bu belirsizlikler yatırımcılara kazandırıyor. Bilmeyenler tahmin edemeyenler biranda yükseldiğinde ne yapacağını şaşırıyor yükseldiğinde öylece kalıyor. Yükselecek düşecek korkusu olmadan alttan kazanabileceği bu gibi zamanlarda tüm fırsatları değerlendirip kazanmaya bakmalı yükseldiğinde de keyfini sürebilsin ama tabi varını yoğunu satıp bu piyasaya girenleri doğru bulmuyorum. Kolay para kazanıcaz düşüncesiyle eldekinden de oluyorlar. Öncelikle burada neyin ne olduğunu öğrenmeli yanlış bir işlem yapmamalıdır.
member
Activity: 448
Merit: 11
Ya şansımamı bilemedim paribuya para atınca ya kadar sürekli param artıyordu parayı atınca bir anda sabit kaldı ama sıkıntı yok dün arttı bu gün biraz geriler yada sabit kalır yarın bir daha çünkü boğa ve artış bunu gerektirir
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
yorumlarınızdan şunu anladım piyasa şu anda  iyi durumda zaten şu an btc 9700 usd oldu yani sürekli piyasa yeşil renk sürekli grafikler yukarı doğru hareketleniyor işte allahın izniyle BOĞA  mı geliyor yoksa  Angry Grin Grin Huh
Gelir mi gelmez mi bilinmez ama güzel günlerin yakın olacağına ciddi anlamda inanıyorum. Olmalı yani güzel günler yakın olmalı buna ihtiyacımız var.
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Valla destekteki coinlerden yatırım yapıp al-sat yaprak ilerliyorum şahsen. onun dışında bende ne olabileceğini pek kestiremiyorum.
newbie
Activity: 171
hocam ne olacağı var mı yavaş yavaş düzelecek, şu anda yavaş yavaş bir toparlanma evresine girdi piyasa, ileride de bu yönde olacak
member
Activity: 244
Ortada nasıl bir belirsizlik var anlamadım. Gayet normal görünüyor, ani yükselmeler ve düşüşler yok şuan için.
Pages:
Jump to: