Pages:
Author

Topic: NEO mu Ethereum mu? - page 6. (Read 3260 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 251
July 22, 2018, 07:56:46 PM
Şimdilik kaydıyla ethereum oyladım, Bitcoin nasıl ki piyasanın lideri ise ethereum da pazarda kendi yerini kabul ettirdi, demek değil ki bir gün geçilmeyecek haşa daha iyileri geliyor, neden NEO olmasın ama zamanı var.
member
Activity: 279
Merit: 10
July 22, 2018, 06:51:56 PM
ikisi de çok güçlü rakipler ama bir seçim yapsam ben ethereum derdim daha garantici olmak lazım ethereuma yetişmesine daha çok var diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
July 22, 2018, 06:19:26 PM
Oyumu Ethereum dan yana kullanıyorum. Almış başını gitmiş bir platform. Güncelleme, sorun giderme mevcut. Ekip çalışıyor. Neo nun daha olmadığı bir çok borsa var. Kat etmesi gereken çok yolu var. Ha derseniz ki ether den daha çok kazandırır orasına evet diyebilirim.

Ekibin çalışması kısmına şiddetle katılıyorum, kesinlikle çok başarılı bir proje ve bu projenin başında bir o kadar başarılı bir isim olan Vitalik Buterin bulunuyor. Fakat her ne olursa olsun NEO'nun da küçümsenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca NEO taraftarı olduğumu da belirtmek istiyorum, önceki yorumlarımı okuyan arkadaşlar iki yüzlü demesin. Cheesy

Neo yu küçümsemedim. Aksine scam coin/token den geçilmeyen markette iyi bir proje/ağ olduğunu düşünüyorum. Ether den sonra yapıldığı için ether de eksiklik gördükleri şeyleri neo ya kattıklarını/katmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Mesela GAS olayı neo da çok güzel. Ücretsiz transfer. Ether de bazı zamanlar transferler yüksek ücret gerektiriyor. DEX ler de ki trade leri hiç söylemiyorum bile. Neo o konuya güzel çözüm getirmiş gibi.
member
Activity: 294
July 22, 2018, 10:45:28 AM
Yatirim acisindan Ethereum un daha guvenli bir liman oldugunu soylemek mumkun. Kriz donemerinde deger kaybi daha az yasanirken, artis donemlerinde de altcoinlerle yarisabilecek duzeyde artis gerceklestirebiliyor. Ethereum tabanli projeler daha basarili olmus durumda. Neo, nex projesini gerceklestirebilirse onemli bir adim atmis olacak ve Etherum ile yarisabilir duzeye gelecektir.
member
Activity: 378
Merit: 11
July 22, 2018, 06:33:39 AM
Bence ethereum ama bu tarz sorulara genelde neden sepet yapmıyorsun diye cevap verilir. 1 yıllık kripto piyasasında gördüğüm ne kadar dump olursa olsun ethereum mutlaka bir şekilde kendini koruyor ve daha hızlı geri dönüş yapıyor
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
July 22, 2018, 06:31:14 AM
bana kalırsa bunların ikisi de çok sağlam güzel koinler, ikisinin de artı yönler ve eksi yönleri var, ama genel manada pozitif

Her iki seçeneğin kaliteli projeler olduğunu zaten herkes biliyor. Bu iki seçeneği herkes karşılaştırma yaparak fikirlerini belirtiyor. Konuyu okumadığın için sana bilgi vermek istedim, böyle saçma sapan mesajlar ile bir halta yaramaz senin üyeliğin. O sebeple biraz özen göster, konuların içerisine göz gezdir daha sonra mesaj yaz.
newbie
Merit: 0
July 21, 2018, 04:59:15 PM
ethereum baba ise neo da oğuldur, bence ikisi birbirinden baya farklı diye düşünüyorum tipleri benzese de
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
July 21, 2018, 11:31:28 AM
öncelik her zaman önce ethereumda. ethereum hemen hemen bütün ico projelerine platform olarak hizmet veriyor, böyle olunca ethereum talebi artıyor ve fiyat yükseliyor. neo nispeten yeni bir platform ve iki yıla kadar yeterli büyümeyi sağlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
July 20, 2018, 08:39:19 PM
Ethereuma ciddi bir rakip Neo ama atı alan Üsküdarı geçti bile, bundan sonra da ilerisi için boş durmuyor, yalnız Neoda kazandırma potansiyeli Ethereumdan daha fazla olabilir bu yıl.
newbie
Activity: 266
July 20, 2018, 06:21:29 PM
hocam bazı konularda neo öne çıkıyor, yeni teknoloji olması itibari ile, ama bazı konularda da ethereum öne çıkıyor hocam,
newbie
Activity: 84
July 20, 2018, 04:43:09 PM
Ben ethereum diyorum , çünkü daha tanınmış itibarı oturmuş bir para coin aynı bitcoin gibi piyasadaki yeri sabilenmiş gözükyle bakıyorum , ancak neoda başarılı bir proje.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
July 20, 2018, 04:20:42 PM
Her ne kadar Ethereum'u Neo'dan çok önde görsem de, cüzdanda her ikisini de tutmakta fayda var bence. Bugün Neo'nun (ve diğer bütün altcoinlerin) fiyatı çok düşmüşken biraz daha Neo alımı yaptım.
member
July 20, 2018, 04:20:10 PM
uzak doğu projelerini genelde başarılı buluyorum ben oldukça zekice ve yenilikler katan işler yapıyorlar
newbie
Activity: 84
July 20, 2018, 03:54:09 PM
Neo projesini hic bilmiyorum ama eth projesinde yer almaktayim. Size daha iyi bilgi vermek isterimki eth yil sonu itibariyle yukselise gececektir. Neo da projesine gore katkisi olucaktir elbet ama eth konusunda ben yil sonunda cok iyi yukseldigini gorecegiz. Her bilgide sizinle paylasacagim.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
July 20, 2018, 02:31:48 PM
Neo cidden daha fazla kazandırma potansiyeline sahip bir coin ama ethereumda yabana atılmaz daha güvenlidir kazandırır ama neoya göre daha az kazandırır.
member
Activity: 406
Merit: 12
July 20, 2018, 01:34:30 PM
Ethereum ERC20 altyapısı ile kendini ispat etmiş ve bununla beraber diğer birçok tokene altyapı desteği sağlayan, kripto para dünyasının baş aktörlerinden. NEO ise şu an için genç ve gelecek vaad eden futbolcu statüsünde. NEO yatırımcılarına daha fazla kazandırma potansiyelinde olsa da ethereum güvenli limandır.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
July 20, 2018, 01:24:18 PM
Vitalik hayatta olduğu sürece her turlu eth diyorum çok zeki bir adam. Güzel bir proje yapmış ve btc den sonra piyasaya yön verir durumda artık eth. Neo nun daha çok yolu var
newbie
Activity: 252
July 20, 2018, 06:11:27 AM
evet sevgili canım kardeşim bence hem neo hem ethereum çünkü ikisinie projesi çok güzel şahsen ben ikisinede yatırım yapmışım ve ikisinden çok umutluyum sizde riskinizi yarı bölüp ikisinede yatırım yapın
newbie
Activity: 44
July 19, 2018, 06:48:46 PM
Neo yu neotracker da tutunca gas alabiliyoruz. Neo yu ledger de tutunca gas alabiliyor muyuz. Var mı bu konuda bilgisi olan arkadaş. Cevaplarsa sevinirim. Eğer gas vermiyorsa boşu boşuna ledgere Neo lari atmayayim
binance da tutuyorum veriyor cüzdana almadım ben

hocam cüzdan da tutmanın farkli avantajları da oluoyr. nep5 tokenleri gelebiliyor. o bakımdan ben cüzdanı tercih ettim. ara ara cüzdanın kontrol edince değişik tokenlerin geldiğini gördüm. neotracker.io kullanımı da kolay.
aslında daha geçerli olabilir gerek duymamıştım Smiley attım cüzdana ne gelirse artık 20 taneyi satmadım dursun bakalım bnb topluyorum bu ara kumarhane ortağı olıym bari yoksa hep hüsran  Grin
newbie
Activity: 280
July 19, 2018, 06:43:11 PM
Neo yu ben başarılı buluyorum, fakat fiyatı çok düşük, bence gelecekte uzak doğu koinleri çok iyi yerler gelecekler, uzak doğu teknolojinin üretildiği yerlerden biri
Pages:
Jump to: