nije samo to, bitno je i odakle je cena krenula, da li je to 40% od ATH, ili 40% od neke vrednosti na kojoj si ti prvi put usao u token
i po meni je 40% dobar popust za projekat u koji verujem, mada je takvih realno jako malo, ali ne mogu reci da ih nema, kupis, ispeglas prosek i nastavis dalje, ako jos padne, ti jos malo poravnas prosek i nastavis dalje, kod mene je obicno ulog svaki put slican/isti, pa se onda lepo spusti ulaz sa tako lepim popustom
Istina. Ali problem je što nekim projektima cijena stvarno ode jako dolje. Pa kupiš još... Pa cijena opet dolje... Pa ti kupiš još malo... Pa cijena opet ode malo dolje... Dokle tako? Jer neki projekti koji stvarno izgledaju dobro na kraju ispadnu sranje zbog ekipe koja ih ne zna voditi i na kraju ostanu bez para i projekt propadne. A tebi ostane hrpa bezvrijednih tokena na kojima si radio DCA...
A zato ne trebas ko prljavi bounty hunter samo skupljat i talozit, nego odaberes par tebi dobrih projekata i pratis ih.
Pa ako vidis da bas pada i pada, prodas i bok, pomiris se da je losa investicija.
Meni iskustvo govori da treba pratit sto "raja" prica, jer ako je generalni javni trend da ide u propast, onda ide u propast, i jos stignes spasit nesto novca