Naravno, posebno ako ide preko Twittera. Tu se zna, prvo ti se javlja Elon Musk, pa on dalje prosledjuje tehnickim direktorima ako zahtev ima regularne osnove.
bio je vec slican slucaj pre dve godine, kad je neki vlasnik galerije iz Njujorka izgubio desetak BAYC NFT
javio se u OpenSea discord i tu su odmah bili spremni da pomognu CEO OpenSea i neki CTO discorda u kombinaciji, pa su mu trazili da pristupe njegovom racunaru i da onda on otvori QR kod u Metamask, koji su skenirali i uzeli sve
inace, to sto si informaticki pismen ne znaci da nisi naivan, ili nadmen (u navedenom slucaju, jer je on i ocekivao da mu se javi neko sa vrha, obzirom na to koliko su vredili svi ti NFT, pa mu nije bilo cudno da su se CTO i CEO odmah ukljucili)
Upravo ovo! Ja radim kao IT-evac 20 godina i prije nekih 3-4 godine sam ostao bez par stotina dolara jer sam na komp gdje mi je bio Raven wallet instalirao neku aplikaciju i crack. Naravno da je u cracku bio trojanac kojega je onda netko iskoristio da mi upadne u komp i pošalje si RVN. Tješi me da tu ipak nisam ispao naivan da sam nasjeo na prevaru nego jednostavno glup što sam piratsku aplikaciju instalirao na komp s walletom. Želim reći da se svakom može dogoditi. Ali meni čim netko prvi pošalje poruku da mi želi pomoći, odmah blok i report spam. Nema uopće razgovora.