Ovo je zapravo copy&paste teksta s Telegram kanala BitBalkan. Ne znam tko vodi taj kanal ali meni je dobar jer ne spama s obavijestima i reklamama nego svakih par dana napiše ovakav post gdje sve spomene. Jedino mi u tekstu fale linkovi na više informacija o pojedinim vijestima. Neki imaju linkove, ali većina nema.
Odlican kanal s bitnim vijestima. Marija Matic iz Srbije ga vodi - https://twitter.com/HodlModel - Ona je kripto analiticarka. Super cura
Pitao sam je za copy-paste pa da prosheram po grupama i forumima.
Slažem se da je odličan kanal i kako sam napisao, ne šalje hrpu poruka nego svakih par dana ukratko napiše sve bitno. Ovo što ti je Rikafip napisao nije toliko bitno zbog nas nego zato jer je dosta ljudi ostalo bez korisničkog računa zbog plagijata (copy&paste teksta bez navođenja izvora).
Lunorael ilitiga Edo je stari scammer tako da ništa novo od njega, nema tu pomoći
Ko si ti i kako san te prevario?
---------
Šta ima novo u kriptu [13.07.2023.]
1. Američka vlada je jučer počela da pomjera Silk Road BTC. Ono što znamo je da vlada planira da proda 41,500 BTC sa Silk Road-a iz 4 dijela u roku od godinu dana. U ovoj turi će izgleda prodati 9,800 BTC ($324M) jer je toliko pomjereno. Tu količinu su prodali i 14. ožujka.
2. Polygon je predložio zamjenu Matica drugim tokenom - POL koji bi služio kao jedini token na svim Poligonovim mrežama. Ako prijedlog bude izglasan, korisnici će imati 4 godine da zamijene $MATIC za $POL.
3. $BNB će imati hard fork 19. srpnja radi povećanja sigurnosti mreže.
4. Celsius je tužio FTX za $2mlrd. Tvrde da su manipulirali $CEL cijenom.
5. Hive se odmiče od rudarenja i pivotira ka AI.
6. Dapper Labs otpustio 50 zaposlenih. I Circle će da otpušta.
7. Layer Zero $ZRO nije pokrenut na glavnoj Etherium mreži, kaže osnivač.
8. Google Play će dozvoliti NFT u aplikacijama i igricama.
9. Broj aktivnih $STETH adresa je skočio za 518%, a $RETH za nevjerojatnih 4735% u poslednjih 7 dana, verovatno zbog pokretanja Eigenlayer, koji dozvoljava restejkovanje LST za još veće prinose, a i šuška se o airdropu.
10. Inflacija je niža od očekivane.
Telegram: - https://t.me/bitbalkan
Marija - Najbolja kripto analiticarka s Balkana, a i šire. Zapratite Mariju, ako imate telegram.