Čuo sam da je grad svjetski, al ne paše meni ni ta njihova kultura baš.. Iako zapravo generalno i zazirem od svih tih velegrada.
Ja sam tamo proveo jedno 4-5 dana i bas sa nicim me grad nije impresionirao da bih pomislio "ovo je svjetska metropola", ukljucujuci famoznu Burj Khalifu. Odvratna klima, kolone cisterni koje prazne septicke jame, posvuda ultrajeftina radna snaga koja je glupa ko kurac, predimenzionirane zgradurine koje zjape napola prazne..
Što se posla tiče doduše - to je the place to be.
Ovo definitvno stoji, ja sam upravo tamo i isao poslovno i po tom pitanju je bas kao sto si i rekao. Ono sto me je fasciniralo je kolicina kripo ekipe koja tamo zivi, ali unatoc svim tim poslovnim prednostima nema sanse da bih mogao tamo zivjeti.
Ja sam više ovako negdje šuma/brdo/rijeka, paljenje peći na drva ujutro i te šeme. Ne vidim se u zgradi koja nema prozore i klima radi 24/7, s još 100 njih
E zato sam ja nedavno uzeo jos zemlje u Slavoniji jer je cilj odjebat iz grada te se vratiti na selo kroz koju godinu.
U ostalim vijestima, nakon problema u Nizozemskoj Binance sada ima problema i u Belgiji te im je naredjeno da obustave sve usluge za korisnike iz te zemlje.
The Belgian Financial Services and Markets Authority (FSMA) has ordered major cryptocurrency exchange Binance to stop offering crypto exchange and custody wallet services.
In a June 23 notice, the FSMA said that by Binance offering crypto-related services “from countries that are not members of the European Economic Area,” the exchange was violating Belgian laws on anti-money laundering (AML) and combating the financing of terrorism (CFT). The financial regulator said Binance must cease “with immediate effect” all related services in Belgium.
According to the FSMA, Binance controlled an estimated 19 companies outside of the European Economic Area — EU nations as well as Iceland, Liechtenstein and Norway — involved in its operations or technical support that did not appear in the terms and conditions Belgium users read when signing up for services. The regulator said it had made “several requests for information” from Binance, but did not receive satisfactory answers identifying the services its companies provided.