Zanimljivo, i jesi li sačuvao taj prvobitni dogecoin?
Ma kakvi. Par mjeseci poslije te kupnje sam zbog nekih privatnih razloga skroz izasao iz kripto price te je u medjuvremenu crknuo i hard disk a naravno da nisam imao nista sejvano externo. Pocetnicka posla, sta ces. A i da sam imao sacuvano, davnih dana bi prodao.
Inače, i meni Musk ide na živce, posebno što sa svojim tweetovima manipulira sa kripto tržištem, pa jednostavno ne želim biti dio njegove priče, i ulagati u dogecoin, slično kao i ti.
Musk je muljator na kvadrat i jednostavno ne želim biti ni blizu njegovih projekata, od dogecoina do Twittera.
Meni nije tu Musk toliki problem kad je doge u pitanju (cak ga i pratim na Twitteru, zabavljaju me trollovi kao on, Trump i takva ekipa), nego mi je jednostavno strano hodlati takve shitcoine, ne osjecam se ugodno.
A što se tiče bitcoina, ja sam prve bitcoine kupio 2014, ako se dobro sjećam, a čim su malo porasli odmah sam ih iduće godine prodao, i uložio u drugi projekt, koji je u međuvremenu propao.
Toliko o našim ''mudrim'' procjenama i potezima, ali sve je to bio learning process, na teži način.
Ma naravno, jako malo te ekipe koja je ranije saznala za bitcoin jos hodla, i zato su mi sve te "eh da sam barem 2013 kupio bitcoin" price nemaju smisla, jer cak i da jesi, vjerojatno bi prodao na prvom pumpu, pa bi se onda opet grizao sto nisi duze hodlao etc.