Izgleda da SBF-u ipak ne paše zatvor u Bahamima jer je prema
ovom članku odlučio pristati na izručenje Americi. Prema tom članku SBF se na Bahamima nalazi u ćeliji 1.8 sa 3 metra u kojoj se uz njega nalazi još pet zatvorenika. Unutra nema madraca niti WC-a, a zatvorenici izmet vade u kantama. Naravno da je pitanje koliko toga je istina, ali vjerujem da bi mu puno bolje bilo u nekom američkom zatvoru.
On treba biti sretan i da pazi da mu neki crnja ne bude u zaleđu kad uzima sapun, a to mu je zagarantirano u Americi ako ga ne oslobode njegove nosonje, a mislim da hoće
Kad vidis u medijima nase zatvore, tv, frizider, playstation pa dode mi se zaposlit kao sezonac i nakon toga opalit policajca sakom u glavu, nista ne platit nego odlezat u zatvoru.
Najbolji zatvori za koje sam čuo su u Norveškoj, to je luksuz kakvih nema ni u nekim boljim hotelima kod nas, mislim da se čak dobija i novac, a to kako u medijima prikazuju naše zatvore to je laž, kao i sve ostalo u medijima
Pa to mu je skoro ko idealni uvjeti za rad, besplatan internet i netflix plus smještaj i hrana, još ima i vremena na bacanje pa se može i posvetiti projektu. Skoro da bi i uložio
Stvarno je nevjorojatno koliko uvjeti variraju u zatvorima diljem svijeta od totalno neljudskih do onoga da zatvorenici žive bolje od dobrog dijela čovječanstva u nazovi civiliziranim zemljama. Kakvog smisla ima da netko tko šteti sistemu onda još živi na grbači sitema?
Ja iskreno mislim da je ovo sve samo medijski cirkus, isto kao i Elon Musk koji sad kao pita ljude na twitteru da prestane biti CEO twittera
Sad vidim da je Edward Snowden izjavio da bi mogao biti novi CEO, i da bi primao Bitcoin za to.