Ne baš, jer da znaju, vjerujem da bi probali iskoristiti situaciju (znam da ja bi) a onda kada bi dobro zaradili par puta, kladionici bi bilo u cilju zakrpati propust. Ne osjećam nikakvu grižnju savjesti ako zaradim na propustima kladionica. Štaviše baš su dobro došli.
Dobro, onda mi nemoj vjerovati.
Netko je te sisteme i algoritme pravio i netko ih održava i provjerava. Taj isti netko može i da vidi ili sazna neke stvari. Situaciju mogu da iskoriste ako žele ali to se može uraditi na pametan način. Npr, nećeš odigrati brojeve za jackpot ili neki veliki dobitak, ali s vremena na vrijeme dobiješ neku siću koja se i onako vrti i isplačuje na bingu i to onda kladionice ne primjete. Znaš onaj vic kad se Fata vrati iz kurvarluka i kaže "
markica po markica, 101 markica"!
Ne kažem da lažeš ali nekako mi je teško vjerovati poznavajući ljudsku prirodu da netko ima strpljenja malo po malo musti lovu iz klade. Pogotovo ako ih je više i ako znaju da ih je više
Uključi se pohlepa i jednostavno hoćeš uzeti više nego onaj drugi. To onda završi barem otvaranjem računa na svu rodbinu i mužnju na multi accountima.
Možda to kladionici ni ne smeta ako ima viša ljudi koji plaćaju pa u konačnici kladiona ipak zarađuje, ali takva vrsta iskorištavanja bi mi osobno smetala jer uzimaš lovu od drugih igrača koji vjeruju u sistem a ne od kladionice koja jako dobro živi.
Ja sam u te sisteme davno prestao vjerovati.
Znate za onaj najpoznatiji sistem, da treba odabrati 1 boju, i stalno igrati na tu boju, pa uložiti 1 dolar, pa ako izgubiš duplo, pa ako opet izgubiš opet duplo.. dok ne dobiješ i ne povratiš sve prethodne gubitke?
Matematički to štima jer prvi put šanse da izgubiš su pola/pola, znači 50 %, pa onda 25%, pa 12,5 %, pa 6 % i na kraju postotak da izgubiš deseti ili petnaesti put zaredom se matematički graniče sa nemogućim.
Znam iz priča ljudi koji su pokušali zaraditi sa takvim sistemom da kod online kockarnica ta matematika ne funkcionira, i da vjerojatno online kockarnice imaju softwer koji prepoznaje ponašanje igrača, njegovu tehniku igranja, i onda se može dogoditi i ono što je matematički nemoguće, da ista boja izađe i 20 puta ako treba (i to više puta).
A kao što se manipulira s time, ne bih se začudio da programeri namjeste sebi neki dobitak, tu i tamo na različita imena da ne bude sumnjivo.